Να και το δικό μου HTPC

To grandia το έχω και εγώ,πολύ ωραίο κουτάκι.Προσοχή στους δίσκους που θα βάλεις μιας και δεν χωράει πάνω από 3. Μήπως ο δίσκος που του έβαλεσ κάνει λίγο θόρυβο? 10000 στροφές για htpc δεν ξέρω αν είναι απαραίτητες αλλά κ μόνο με 150 Gb θα τον αφήσεις?

Απάντηση: Re: Να και το δικό μου HTPC

To grandia το έχω και εγώ,πολύ ωραίο κουτάκι.Προσοχή στους δίσκους που θα βάλεις μιας και δεν χωράει πάνω από 3. Μήπως ο δίσκος που του έβαλεσ κάνει λίγο θόρυβο? 10000 στροφές για htpc δεν ξέρω αν είναι απαραίτητες αλλά κ μόνο με 150 Gb θα τον αφήσεις?

Στο πρώτο PC έχω έναν Raptor για το λειτουργικό (τον μικρό της παρέας αλά γέμισε)δεν είχα ποτέ πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον θόρυβο.

Τον VelociRaptor τον έχω βάλει μόνο για το λειτουργικό, για τα υπόλοιπα θα βάλω από το παλιό μου PC αυτούς που έχω όπως και το BD Player.
Γιατι μόνο 3? αφού 6 αναφέρει...

Με συγχωρείς έκανα λάθος.Απορώ πώς στο δικό μου με τα βίας έβαλα και τρίτο δίσκο......

Λογικά θα έχεις αφήσει κενά για καλύτερη ψύξη (σωστός) και εγώ δεν νομίζω να ξεπεράσω τούς 3-4 δίσκους

Last edited:
Εγώ έβαλα έναν 160άρι για λειτουργικό (ηταν ο μικρότερος που είχα βρει) και έναν 500άρι για τα Multimedia Data μου. Ακόμα ούτε ο μισός δεν έχει γεμίσει γιατί δεν έχω κάτσει να τα μεταφέρω από το παλιό PC μου. -bye-

Μήπως ο δίσκος που του έβαλεσ κάνει λίγο θόρυβο? 10000 στροφές για htpc δεν ξέρω αν είναι απαραίτητες αλλά κ μόνο με 150 Gb θα τον αφήσεις?

Ο raptor ειναι πολυτέλεια στο HTPC και μονο προβλήματα θορύβου/θερμοκρασιών μπορέι να δημιουργήσει....

Ψάξου και πάρε δίσκους χαμηλής κατανάλωσης και με μεγάλο MTBF....

Ο raptor ειναι πολυτέλεια στο HTPC και μονο προβλήματα θορύβου/θερμοκρασιών μπορέι να δημιουργήσει....

Ψάξου και πάρε δίσκους χαμηλής κατανάλωσης και με μεγάλο MTBF....

Έχεις δίκιο :a0210:

Αλά έχω πει ότι είμαι κάτοχος ενός WD360GD Raptor και ξέρω
Noise level Idle: 32 dB Seek: 36 dB
Εντάξει κάνει θόρυβο μα δεν αντιμετώπισα ποτέ σπουδαίο πρόβλημα, ο καινούργιος έχει πέσει λίγο ποιο χαμηλά σε dB
αυτό που μου την δίνει είναι τα ανεμιστηράκια, :violent-smiley-030:αυτά μας έχουν πάρει τα μυαλά!

Οπότε με τον θέμα VelociRaptor έκλεισα πάμε παρακάτω…
Για το τροφοδοτικό τι έχετε να πείτε; αυτό με απασχολεί δεν θέλω να ακούγεται!

Γιατι ρε παιδιά μονο 3? Εγώ του έχω βάλει 5 (4 500αρηδες ανα 2 σε stripe raid και έναν 750άρη) και την 4850 και με λίγο στρίμωγμα χράει και τον 6ο δίσκο. Και απο ψύξη κανένα πρόβλημα... 4 8άρηδες silenx με μειωτήρες στροφών για ησυχία και πολύ δροσερό....

Τον επεξεργαστή λέω να τον βάλω μια και καλή όσο αντέξει, δεν έχω σκοπό να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις κάθε χρόνο… το ότι τώρα έχει 1.000 και (αύριο) 500 δεν μου λέει κάτι.
Αυτή είναι η τεχνολογία την ξέρουμε όλοι καλά!

:grinning-smiley-043

Last edited:
μανωλη για το τροφοδοτικο που ρωτησες δεν ξερω απο θορυβο πως ειναι αλλα δε νομιζω να εχεις προβλημα. στο προτεινω ομως απο την αποψη οτι εχει αποσπομενα καλωδια και δεν καταλαμβανει εξτρα χωρο με περιττα πραγματα.

γιατι το δικο μου που ειναι σουπερ και αθορυβο και δεν ξερω και εγω τι αλλο, εχει περισσευμα καλωδιων που δεν χρησημοποιουνται , και ειναι σαν την κοτσιδα της ραπουμζελ που ριχνει το μαλλι να ανεβει ο ιπποτης. πολυ καλωδιο.

μανωλη για το τροφοδοτικο που ρωτησες δεν ξερω απο θορυβο πως ειναι αλλα δε νομιζω να εχεις προβλημα. στο προτεινω ομως απο την αποψη οτι εχει αποσπομενα καλωδια και δεν καταλαμβανει εξτρα χωρο με περιττα πραγματα.

γιατι το δικο μου που ειναι σουπερ και αθορυβο και δεν ξερω και εγω τι αλλο, εχει περισσευμα καλωδιων που δεν χρησημοποιουνται , και ειναι σαν την κοτσιδα της ραπουμζελ που ριχνει το μαλλι να ανεβει ο ιπποτης. πολυ καλωδιο.

Πήγαινε το σε ένα κομμωτήριο να ησυχάσεις :flipout::flipout::flipout: