Nα κρατησω τον Παλιο η να παρω νεο?Βοηθεια......

tsopanos59

Established Member
1 September 2008
122
Αγορασα την Sony 40w4500 kai to blue ray player 350 εχω σαν ενυσχητη τον Pioneer 906 aπο το 1999 τελειος σαν ηχος και ηχεια τα kef coda 9 ποιος ξερει να μου πει αν χρειαζετε να αγορασω ενυσχητη με hdmi εξοδους η να κρατησω αυτον που εχω?

Ειμαι ασχετος με αυτα.Μπορεις να παρεις εικονα απο τον ενισχυτη?Α αλλαξαν τα πραγματα χι χι

Για να μπορείς να ακούς τα νέα φορμά είναι καλύτερα να πας σε νέο ενισχυτή. Μπορείς να πάρεις τον ήχο από την πολυκάναλη έξοδο του blu-ray σου, αλλά αφ' ενός θα πρέπει ο ενισχυτής σου να έχει πολυκάναλη αναλογική είσοδο, αφ' ετέρου το bass management των player δεν είναι και ό,τι καλύτερο (άσε που απ' ό,τι βλέπω το Sony έχει 5.1 αναλογικές και όχι 7.1).
Εάν έχεις συσκευές που χρήζουν βελτίωσης στην εικόνα προκειμένου να παίξουν στην τηλεόρασή (upscaling), τότε επίσης χρειάζεσαι έναν νέο ενισχυτή.

Γενικώς χρειάζεσαι έναν νέο A/V.

Εικονα hd θα μπορεις να βλεπεις σιγουρα, αλλα σε επιπεδο ηχου θ' ακους οτι ακουγες μεχρι τωρα δηλαδη οχι τα νεα φορματ ηχου. Αν αυτο δε σε απασχολει κρατα τον ενισχυτη σου.

Εικονα hd θα μπορεις να βλεπεις σιγουρα, αλλα σε επιπεδο ηχου θ' ακους οτι ακουγες μεχρι τωρα δηλαδη οχι τα νεα φορματ ηχου. Αν αυτο δε σε απασχολει κρατα τον ενισχυτη σου.

+1