ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Status
Not open for further replies.

pyrgarousis g

Established Member
8 December 2007
114
Δεν τρελαθηκε ξαφνικα ο Πυργαρουσης και αρχισε να βριζει τους παντες.
Αν μερικοι θελουν να στρουθοκαμηλιζουν θεωροντας οτι με την εκφραση "κομπλεξικοι" παιρνει η μπαλα ολο το av club για δημιουργια εντυπωσεων,το προβλημα ειναι καθαρα δικο τους.
Να σας πω κυριοι τι επρεπε να γινει.
Απο την πρωτη στιγμη που μπηκε ο stavrosz στο εν λογω θεμα ξεκινησε εναν αθεμητο πολεμο εντυπωσεων εις βαρος του Μορφεα.
Ο τροπος ηταν απλος,πανω απο πεντε φορες αναφερθηκε στο οτι "βαρεθηκε να πληρωνει προιοντα σε δεκαπλασια τιμη του κοστους τους και ποσο μαλλον για ενα ερασιτεχνικο προιον" φωτογραφιζοντας τον Μανωλη αισχροκερδη, για να μην πω "κλεφτη".Αλλα......με τακτ.
Ενω λοιπον αυτα τα επαναλαμβανομενα μηνυματα δεν σβηστηκαν θεωρηθηκε καλο να σβηστουν τα δικα μου.
Θα δεχομουν να σβηστει μερος του τελευταιου μηνυματος μου διοτι μπορει η διαχειριστικη ομαδα να εκρινε οτι ειχε υβριστικο περιεχομενο αλλα το μεγαλυτερο μερος επρεπε να παραμεινει διοτι εκει ηταν και η ουσια του μηνυματος οτι δηλαδη "δεν αντεχω την μιζερη προσεγγιση ορισμενων που βρισκουν τροπο να εκθεσουν την οποια τιμια Ελληνικη προσπαθεια επειδη δεν ειχαν το θαρος η την γνωση να δημιουργησουν εκεινοι κατι αντιστοιχο"
Αυτο κυριοι οσο και να τσουζει επρεπε να παραμεινει διοτι ειναι η πικρη αληθεια.
Εστειλα λοιπον προσωπικο μηνυμα στον διαχειριστη να ανεβασει παλι τα μηνυματα γιατι θα το ματανοιωσει,εκεινος μου απαντησε οτι δεν ξερει τι εννοω πως θα το μετανοιωσει και δεν θα μας αφησει να εχουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις και αμεσως μετα ΜΠΑΝ για να "ηρεμησω",παλι καλα που δεν εστειλε να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
Δηλαδη πως περιμενε οτι θα αντιδρασω ,πολλοι φιλοι οταν ειδαν τι συνεβη ηξεραν οτι δεν θα αντιδρασω αλλα... θα εκραγω!
Ε αυτο και εγινε ,επειδη ενοιωσα φυμωμενος και μην εχοντας προσβαση εδω την οργη μου την εξεφρασα στο av site.
Ισως ο τιτλος επρεπε απο την αρχη να ειναι πιο ξεκαθαρος ,οι περισσοτεροι ομως που διαβασαν το μηνυμα καταλαβαν πολυ καλα ,οσοι εκφραστηκαν οτι τσουβαλιαζω ενα ολοκληρο forum εκαναν οτι δεν καταλαβαν και δημιουργηθηκε ολο αυτο το χαλι.
Ολες αυτες οι αντεκλησεις και απο τις δυο πλευρες μου θυμιζουν πολιτικους που μεσα στην βουλη βγαζουν μαχαιρια και το βραδυ στην ταβερνα χα χα χα και χου χου χου, το ιδιο ακριβως συμβαινει και στα δυο κλαμπ μονο που,δεν εχετε καταλαβει οτι ο σκοπος ειναι κοινος και ειναι το χομπυ μας.
Αστε λοιπον την πολιτικη να εφαρμοζεται στα εδρανα της βουλης και μην κανετε αγωνα δρομου ποιο κλαμπ ειναι καλυτερο και ποιο οχι ,αυτα ειναι πρακτικες στενομυαλες, και τα δυο πολυ καλα ειναι.
Αν τωρα αυτο δεν "βολευει¨καποιους απομονωστε τους αμεσα και απο τις δυο πλευρες διοτι δεν κανουν καλο ουτε στο ενα κλαμπ ουτε στο αλλο.
Εγω προσωπικα δεν" ανηκω" ουτε στο av club ουτε στο av site ανηκω στο χομπυ μου και ετσι ακριβως πρεπει να το δουν ολοι.

Γιώργο πολύ καλά τα λες, και μακάρι να ήταν όλες οι τοποθετήσεις σου ψύχραιμες, όπως αυτή.

Εδώ μέσα είναι αρκετοί που σε γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τα μηνύματα σου είτε είναι ήρεμα, είτε γεμάτα πάθος.

Το θέμα είναι ότι διαβάζουν και κάποιοι που δεν σε ξέρουν και είναι λογικό να καταλαβαίνουν το εύκολο "μήνυμα" που "καυγαδίζει" και όχι αυτό που είναι κρυμμένο ανάμεσα στις γραμμές.

Τέλος να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουν καλές προσπάθειες από ανθρώπους με μεράκι, και πάντα θα υπάρχει και αρνητική κρητική για αυτές είτε τεκμηριωμένη είτε όχι.

Για να καταλάβω κάτι....

Τι, ακριβώς, καλούνται να σχολιάσουν τα μέλη του φόρουμ στο παρόν νήμα?

Τι έγινε? Τι δεν έγινε? Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε 2 με π.μ.? Τι δεν ειπώθηκε?

Δελτίο Τύπου μου θυμίζει το παρόν νήμα....

Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

Για να καταλάβω κάτι....

...θα προτιμούσα να το δεις σαν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, όπως άλλωστε (καλοπροαίρετα) το εξέλαβα και εγώ και ελπίζω και άλλοι φίλοι .... παρακαλώ συμβάλλετε όλοι προς την εκτόνωση της κατάστασης ...

Για να καταλάβω κάτι....

Ακριβώς αυτό. Ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Γιώργου, η ενέργεια του εξέθεσε τη Δ.Ο., το avclub που λειτουργεί υπό την πολιτική μιας κατ' αυτόν κομπλεξικής Δ.Ο. και το Δ.Σ. του σωματείου που εμπιστεύεται αυτή τη διαχειριστική ομάδα. Και εξέθεσε και τον ίδιο το Μανώλη.

Και μεταβλήθηκε σε δημόσιο υβρεολόγιο κατά του avclub στο άλλο site.

Γιώργο, (αν μου επιτρέπεις τον ενικό) δε θυμάμαι καν εάν έχουμε γνωριστεί. Γνωρίζω το σεβασμό που τρέφουν αρκετοί για το πρόσωπο σου.
Τα post που έσβησα ήταν ανταλλαγές προσβολών – και εννοείτε ότι θα τα έσβηνα όποιος και να τα είχε γράψει. Ενώ γνωρίζεις ότι και το edit δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή καθώς αλλοιώνει τα όσα έχει γράψει ο καθένας. Και στη συνέχεια απειλές και νομικά – με PM πέραν του ‛θα το μετανιώσεις’. Και στη συνέχεια παράπονα δεξιά και αριστερά – που θεωρώ ότι κατάλαβες που κατέληξαν.

Ενώ βλέπω ότι ακόμα δεν ανακαλείς τουλάχιστον το χαρακτηρισμό ‛κομπλεξικοί’ για τους διαχειριστές τις κατηγορίας.
Καλημέρα!

Ειλικρινά, δεν σας έφτασε το διπλανό ελεύθερο βήμα;

Και ήρθατε και από εδώ για να γίνετε "πιο ξεκαθαρος" και να ξεκαθαρίσετε πως καλείτε κομπλεξικούς όχι όλα τα μέλη, ούτε ενδεχομένως όλη την -πολυπληθή- διαχειριστική ομάδα, αλλά έστω τον έναν διαχειριστή που -ενώ συμφωνεί επί της ουσίας όπως και όλοι γνωρίζετε ότι συμφωνούμε με τη θέση που εκφράζατε- προσπάθησε να σας ανακαλέσει στην τάξη για την ανεπίτρεπτη για τον χώρο αυτό φρασεολογία σας; Τον διαχειριστή που απειλήσατε ότι "θα το μετανιώσει";

Οι "ανοικτόμυαλοι" άνθρωποι κύριε Πυργαρούση, οι άνθρωποι που δεν βγάζουν τα μαχαίρια το πρωί και πίνουν στις ταβέρνες το βράδυ όπως λέτε, παίρνουν πρώτα μια-δυο ανάσες, επικοινωνούν, ζητούν τον λόγο να μάθουν γιατί και πώς, και ύστερα εξαπολύουν τους μύδρους τους. Και μάλιστα με τρόπο όλως ανέντιμο κατά την ταπεινή μου γνώμη, υπολογίζοντας σε μία προϊστορία αντιπαλότητας (ανούσιας μεν, δυστυχώς υπαρκτής δε) μεταξύ δύο ιστοσελίδων του χώρου, και υποδαυλίζοντας αυτή έτι περισσότερο.
Έτσι θα επιτευχθεί, κύριε Πυργαρούση, η ομόνοια που ξεκάθαρα υπονοείτε πως ονειρεύεστε μεταξύ των δύο χώρων;

Δυστυχώς εδώ, κύριε Πυργαρούση, δεν είμαστε τέτοιο ελεύθερο βήμα. Δεν λέω πως εδώ είμαστε οι καλύτεροι. Ή ότι δεν γίνονται λάθη. Ή ότι είναι πάντα εύκολο να προσπαθούμε να διαχειριστούμε όχι ανήλικα, αλλά μεγάλους άντρες. Ούτε το εγκώμιο της σελίδας θα πλέξω, ούτε θα επιχειρήσω να γράψω αντίστοιχα δοκίμια με μεγάλα λόγια περί αρχών, αξιών, δημοκρατίας, ισηγορίας και ελευθεροτυπίας. Θα ξαναφορέσω μόνο το τριμμένο ταγιέρ της ανέραστης δασκάλας για να ξαναπώ ότι όπου υπάρχουν κανόνες μοιραία θα υπάρχει και ένας μηχανισμός επιβολής τους. Ρομαντικό να επαφίεται η τήρηση της τάξης στην καλή θέληση των μελών, αλλά στην πράξη, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δεχθούμε την παρατήρηση των διαχειριστών εάν κάποτε ξεφύγουμε. Ούτε από ευχαρίστηση το κάνουμε οι διαχειριστές, ούτε θα είμαστε πάντα διαχειριστές, ούτε το κουμπάκι του μπαν είναι προέκταση του ανδρισμού μας.

Status
Not open for further replies.