Να ντικαταστασήσω την Panasonic P42UT30 με την 48AX630?

haldailas

New member
11 May 2012
14
Γειά χαρά σε όλους! Θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά την αντικατάσταση της P42UT20 Plasma tv με την 48ΑΧ630 της Panasonic χωρίς να δώσω χρήματα.
Για την ιστορία, η Plasma μου έβγαλε πρόβλημα (δεξιά αριστερά και κατω μερος της οθόνης βγάζει κάτι σαν clouding και αστραφτουν pixel). Ακόμα είναι υποφερτό αλλά επειδή
στο παρελθόν αλλάξαμε panel γιατί είχε παραγίνει δεν ριψοκινδυνέυω να την καρατήσω μια και δεν θα έχω άλλη εγγύηση.
Η panny μου δίνει χωρίς να πληρώσω κάτι φυσικά την AX630 καινούρια στο κουτί της. Μου πρότεινε και κάποιες άλλες κατα καιρούς αλλα επειδή ήταν απο demo και
θα είχαν παίξει αρκετές ώρες τις απέφυγα. Έχω διαβάσει όλα τα review αλλά θα ήθελα ίσως απο κάποιον που την έχει την γνώμη του. Πέρα απ'το ότι δεν έχει 4K native
αποκοδικοποίηση αυτό που με βάζει πιο πολύ σε σκέψεις ειναι το input lag (πάνω απο 60ms) γιατί παίζω games. Όχι online αλλά αρκετά που απαιτούν αμεσότητα. Την έχει
δοκιμάσει κανείς σε games? Όσον αφορά τo 50hz bug τι γίνεται? Υπάρχουν θέματα στη προβολή καναλίων όπως lipsync ή stutter?
Σκέφτηκα ακόμα και να την πάρω και να την πουλήσω στο κουτί της και να βρώ κάτι πιό κοντά στις ανάγκες μου αλλά τα καλά review για την εικόνα της με βάζουν σε πειρασμό
να την δοκιμάσω πρώτα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!