Να πάρω την Sony XG9505 ή να περιμένω λίγο;

lef79

Established Member
29 December 2018
142
Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα τη βοηθεια σας για αγορά 50αρας τηλεόρασης που θα αντικαταστησει μια samsung 10ετιας η οποία πάει κρεβατοκαμαρα.
Απόσταση 3 μέτρα περίπου από καναπέ σε ευθεία.
Χρήση ταινίες μέσω shield nova ps4 pro και ποδόσφαιρο.
Μέχρι 650 το μπάτζετ μου.
Ευχαριστώ πολύ!
Αναμένω τη βοήθεια σας

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά νέας τηλεορασης

50"/60" LG UM7xxx (VA panels, 50 Hz), 55" Samsung Q60R/RU8002 (VA panels, 100 Hz).

Ανάμεσα σε q60r και q60t τι θα πρότεινες;Στις 50 ίντσες έχουν και οι 2 100 hz??

Re: Βοήθεια για αγορά νέας τηλεορασης

Στα 3 μέτρα η 50 άρα δεν θα σε καλύψει. Θες 55 τουλάχιστον. Αλλά 65 είναι το σωστό για τα μέτρα.
Στις 55 ίντσες είναι και οι 2 με 100/120hz

Έχω πρόβλημα με τις διαστάσεις του χώρου αλλα και του επίπλου και θα είναι τεράστιο ρίσκο να παρω 55αρα γιατί παίζω με τα εκατοστα.Γιαυτο προσανατολιζομαι σε 50αρα

Μήπως ξέρει κανεις ποιο το ελάχιστο μήκος ενός επίπλου για να χωρέσουν τα ποδαράκια της QE55Q60RA;
Λέω μήπως κάνω κάτι λαθος

Αγορα νέας τηλεορασης βοηθεια!!

Καλησπέρα σε όλους.Το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη καθως οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.Διαβασα πολύ και εδώ αλλα αδυνατώ να αποφασίσω.
Στις 49-50 ίντσες λοιπόν με μπάτζετ μάξιμουμ 700 ευρώ και ανάμεσα από samsung και Sony τι μου προτεινετε;Δεν γράφω τα μοντέλα που έχω δει για να μην μπερδεύτω πάλι.
Αν κάποιος ξέρει πχ ότι ένα κατάστημα από τα μεγάλα έχει επιστροφή πόντων η δώρο εγγύηση κλπ θα με βοηθούσε ακόμα περισσότερο.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά νέας τηλεορασης

Ανάμεσα σε q60r και q60t τι θα πρότεινες;Στις 50 ίντσες έχουν και οι 2 100 hz??

Δεν υπάρχει Samsung στην κατηγορία 49"-50" με 100/120Hz panel με MCFI,όλες είναι με 50/60Ηz.

Αν οι συνθήκες θέασης είναι στην ευθεία και οι ταινίες κυρίως με χαμηλό ή καθόλου περιβάλλοντα φωτισμό,διαλεξε μια tv με VA panel,όπως αυτές που σου πρότεινε ο Michalis3.

Τώρα στα 3 μέτρα απόσταση θέασης και για χρήση ταινίες μέσω shield, nova
,ps4 pro
και ποδόσφαιρο
δεν προτείνεται 49"-50" (πλάτος 111cm) ,οπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι (55"-πλάτος 123cm).

Δεν χωράει ρε γαμωτο.και η 50αρα οριακά θα παει...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια μετά από πολύ ψαξιμο- κάψιμο κατέληξα σε αυτήν και σκέφτομαι να την πάρω τις επόμενες ημέρες.Ξερει κανεις ποσο μηκος επιπλο χρειάζομαι για να την τοποθετησω;
Δεν μπορώ να τη βάλω σε τοίχο δυστυχώς.
Επίσης θεωρείτε ότι ίσως να περιμένω λίγο μήπως βγει κάποια προσφορά από κάποιο μεγάλο καταστημα;
Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε leφ, σου έστειλα pm

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD XG9505 / 49XG9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μου ήρθε κάτι φιλε μου

Ξερει κανεις ποσο μηκος επιπλο χρειάζομαι για να την τοποθετησω;

55XG9505...http://www.sonypremiumhome.com/pdfs/55X950G_20181009.pdf
πλάτος βάσης :101,8 cm

49XG9005...https://www.sony.gr/electronics/til...-X90G_SERIES-EN_GL-2018-11-M01-LIFELIKEDETAIL
πλάτος βάσης :101,2 cm

-------------

55XF9005 με τα πόδια προς τα μέσα πλάτος βάσης :65 cm

49XH9505...http://www.sonypremiumhome.com/pdfs/49X950H-Dimensions-Drawing.pdf
πλάτος βάσης :99,8 cm

Last edited:
Εδω https://www.sony.gr/electronics/til...DP-X95G_SERIES-EN_GL-2018-11-M01-UNLOCKWORLDS έχει τις διαστάσεις που θες , σκέτη τηλεόραση , αποστάσεις για τις βάσεις!!

Δεν μας είπες ποια διάσταση θές όμως.Εγώ πήρα τη 55αρα 999 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση.Αν συμπεριλάβεις οτι το περσινό μοντέλο XF9005 είχε φτάσει στο skroutz 779 ευρώ χωρίς μεταφορικά και χωρίς 5ετη εγγύηση.Τώρα την έχει 799 ευρώ συν 25 ευρώ τα μεταφορικά και 2 χρόνια εγγύηση..Κάπου εκεί θα πέσει και η σειρά XG95.Τώρα απο κει και πέρα είναι θέμα δικό σου, τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις..Εγώ προσωπικά είπα θα δώσω 170 ευρώ περίπου παραπάνω , θα έχω το τελευταίο μοντέλο, έβαλα άτοκες δόσεις που δε μπορείς σε πολλά μαγαζιά στο skroutz και 5 χρόνια εγγύηση..Άλλοι θεωρούν πολλά τα 999 ευρώ για LCD τηλεόραση...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. την 49αρα θέλω να πάρω λογω περιορισμού επίπλου και χωρου

Στα πόσα μέτρα είσαι? Επίσης οι βάσεις της 55αρας αν δε κάνω λάθος μπαίνουν και ανάποδα, προς τα μέσα δηλαδή, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόσταση που πατάει.. Κοίτα να πάρεις όσο μεγαλύτερη μπορείς...

Στα 2.2 μετρα ειμαι.αλλα το επιπλο είναι έτσι που με οριακά χωράει και η 49αρα.και δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω.πιο πιθανό να αλλάξω σπίτι!

Σαν μήκος σε παίρνει η 55αρα η θα πατάνε οι βάσεις εκτός επίπλου? Αν δεν έχεις χώρο γενικά να χωρέσει η 55αρα τότε πάω πάσο αλλά αν είναι θέμα να πατάνε οι βάσεις εκτός επίπλου ίσως να λύνεται με το παραπάνω που είπα...