Να πάρω την Sony XG9505 ή να περιμένω λίγο;

Καταρχήν κάτι που είδα τώρα στο ποστ του χavito, οι αποστάσεις της βάσης είναι σχεδόν ίδιες , αν δε παταει η 55αρα δε θα πατάει και η 49αρα..Αυτο που σου λεω εγω με τις βάσεις είναι αυτό εδω https://avclub.gr/forum/showthread.php/165484-Sony-KD-XF9005-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page5 στο ποστ 45 έχει μια εικόνα του πως βιδώνονται οι βάσεις...

Το είδα και κατάλαβα.αρα 76 πόντους είναι κανονικά η απόσταση και θα γινει 66;αν είναι να μετρήσω σφαιρα και να σου πω!!

Αυτό δε το γνωρίζω πόσο πάει μέσα, αλλά θαρρώ πως είναι πάνω απο 10 πόντους.Λογικά όσους πόντους προεξέχει απο τη κάθετο άλλους τόσους θα πηγαίνει και προς τα μέσα.Εγω την έχω σε τοίχο και δε μπορώ να σου πω πόσο προεξέχει απο τη κάθετό του!Είναι κρίμα για 100 ευρώ να μη πας σε 55αρα και πιο καινούργιο μοντέλο..Ρώτα και μάθε μη σε πάρω στο λαιμό μου και αλλάζεις και έπιπλα ύστερα :laugh:...

Από που την πήρες φίλε μου;Μίλησα με μαραγκό σήμερα ίσως υπαρξει λύση για να παρω 55αρα

Εγω τη πήρα απο πλαίσιο 999 ευρω με 5 χρόνια εγγύηση αφού πρώτα τους ενημέρωσα πως την ίδια στιγμή την είχε το public 999 με 5 χρόνια εγγύηση, έτσι δέχθηκαν και αυτοί να μου δώσουν 5 χρόνια εγγυηση στην ίδια τιμή.
Δυστυχώς όμως βλέπω στα μεγαλα μαγαζιά την εχει το πλαίσιο 1099 ευρώ με 20% επιστροφη με κάρτα eurobank αν έχεις, το public 1099 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση όμως...

Το είδα αλλά δεν έχω eurobank.ισως βγάλουν και τα άλλα για εθνική η alpha που έχω σε λίγες μέρες.θα περιμένω 3-4 μέρες.σημερα θα έρθει μαραγκός να δει το επιπλο ώστε να ξέρω τι θα κάνω.ελπιζω να βρω άκρη τουλάχιστον να παρω 55αρα

Ναι περίμενε σίγουρα θα ξαναπέσει.. Επίσης στο skroutz υπάρχει με 99ιευρω και δωρεάν μεταφορικά αλλά 2 χρόνια εγγύηση. Αν και παθών προτείνω ότι και να πάρεις να έχει 5 χρόνια εγγύηση...