Να τα πάρω;

deftones

New member
4 December 2007
46
Καλησπέρα

Έχω καταλήξει στον Onkyo 605 και στα Crystal Audio 3D12.Τα έχω βρει στα 650 και 1250 euro αντίστοιχα.Θα χρησιμοποιηθούν για home cinema και ελάχιστα για μουσική σε χώρο περίπου 5,5Χ4,00.Τι λέτε να τα χτυπήσω;
Καλό βράδυ-bye-

Re: Απάντηση: Να τα πάρω;

Απο τον ενισχυτή τι απαιτήσεις έχεις;
Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά προσπαθώ να πάρω οτι ''καλύτερο'' μπορώ σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Διαβάζοντας λοιπόν άπειρα post μέσα στο site ψιλοκατέληξα στον Onkyo.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Να τα πάρω;

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά προσπαθώ να πάρω οτι ''καλύτερο'' μπορώ σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Διαβάζοντας λοιπόν άπειρα post μέσα στο site ψιλοκατέληξα στον Onkyo.
Εγω συμφωνώ με την πρότασή σου.Απλά σε ρώτησα μήπως ζητάς κάτι που ο onkyo δεν μπορεί να σου καλύψει, θεωρητικά τουλάχιστον.

Όπως ίσως καταλαβαίνεις απο τις ερωτήσεις μου, είμαι παντελώς άσχετος και άρα και τα αυτιά μου! Επομένως πιστεύω οτι οτιδήποτε αυτή την στιγμή θα με εντυπωσιάσει. Απλά διαβάζοντας εδώ αλλά και σε περιοδικά του χώρου πιστεύω οτι ο ενισχυτής αυτός είναι ίσως οτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Η αμφιβολία μου είναι στο κατα πόσο ο συγκεκριμένος ενισχυτής μπορεί να συνδυαστεί με τα συγκεκριμένα ηχεία.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας, οτιδήποτε περισσότερο μπορείται να μου πείτε είναι πολύτιμο για μένα.
Τα λέμε
Κώστας