να την παρω την κορυφαια

johnkyp111

Established Member
5 June 2008
170
παιδια τα λογια ειναι περιτα
μονο ενα ονομα μου ερχετε στο νου ΚΟΥΡΟ ΚΟΥΡΟ ΚΟΥΡΟ
(εφιαλτης μου εχει γινει:flipout:)

αν και δεν ειχα σκοπο να αντικαταστησω αμεσα τη κορυφαια 9618
εχω πορωθη τοσο πολλη με αυτην την τηλεοραση που δεν θελω να μεινω αλλο εξω απο το ´´πανηγηρη´´ που γινετε με αυτη την τβ

παρολα αυτα ομως πρεπει να αναφερω οτι η χρηση της 8α ειναι 75%νοβα και δορυφορικα(καθημερηνη χρηση της περιπου 9 -11 ωρες)
και τα υπολοιπα dvd ps3 και pc monitor

πιστευετε 8α εχω κανενα προβλημα γιατι θα ειναι κριμα
1 για την τσεπη μου και
2 να καταστρεξω ενα τετοιο κομματι

αν ειναι ολα οκ και δεν αναγκαστω να παρω lcd
γνωριζουμε που υπαρχει η ποιο καλη τιμη αυτην την στιγμη στην αγορα

και αν αξιζει η αγορα απο εδω
http://www.rrpsavings.co.uk/ourshop...0quot-HD-READY-KURO-1080p-9th-GENERATION.html

θα κανατε μια αγορα απο εξωτερικο

Η Pioneer 5090Η ήταν και για μένα ο λόγος που άλλαξα την PHILIPS. Πραγματικά ότι και να σου πω τόσο εγώ όσο και οι άλλοι φίλοι εδώ στο forum δεν συγκρίνεται με αυτό που θα πάθεις μόλις την στήσεις στο σαλόνι σου και την ανοίξεις. Η τηλεόραση είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την τσέπη σου, προχώρα άφοβα. Για την χρήση που την προορίζεις είναι ιδανική. Η τιμή έχει πέσει κι άλλο σε σχέση με την αρχή του χρόνου:
http://www.skroutz.gr/s/52351/Pioneer-PDP-LX5090H.html
Για αγορά απ' το εξωτερικό δεν ξέρω να σου πω, εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Εγώ την πήρα από εδώ http://www.pioneercenter.gr/homepage.asp?ITMID=2 (έχεις και 3ετή εγγύηση). Αψογη εξυπηρέτηση απ' την πρώτη στιγμή που μπήκα στο κατάστημα.
Το link που δίνεις, αναφέρεται στην 5090 η οποία δεν έχει δορυφορικό δέκτη.

κορυφαία ποιότητα
+
μοντέλο ενός χρόνου σχεδόν
+
εταιρεία που σταματάει την παραγωγή τηλεοράσεων
=
2300 ευρώ ?

προσωπικά δε μου αρέσει η εξίσωση....αν έπεφτε ένα 500αρι ακόμα τότε ίσως ναι.

Με 600 ευρώ λιγότερα παίρνεις την ολοκαίνουργια Samsung UE46B7000 με μηδαμινό προφίλ και πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά ή με +300 ευρώ παίρνεις την αντίστοιχη 55αρα που είναι τέρας......κι αν είσαι διατεθιμένος να περιμένεις λίγο πιστεύω η 55αρα θα έρθει στην τιμή της KURO.

Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η Kuro δεν είναι πολύ καλή και δεν αξίζει, άλλα επίσης σε καμία περίπτωση δε θα μείνεις με κλειστό στόμα όταν δεις την Samsung σε λειτουργία......(έχω την 46A965 και είναι βλάβη...)

αυτά

εχω την συγκεκριμενη τηλεοραση εδω και 2,5 μηνες και οπως αναφερει και ο φιλος kblachos η τηλεοραση ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη(πιστευω) σε εικονα.
ειδικα οταν θα δεις blue ray ή κανενα δορυφορικο HD καναλι θα παθεις πλακα με την εικονα και τωρα που επεσε και αλλο η τιμη της ειναι ευκαιρεια.
το οτι η εταιρεια ανακοινωσε οτι σταματαει την παραγωγη τηλεορασεων ειναι ενα μειον αλλα η pioneer εχει δηλωσει οτι θα μας καλυψει σε ανταλλακτικα για τα επομενα δεκα χρονια.
σιγουρα μπορεις να βρεις κατι καλο και με λιγοτερα λεφτα αλλα αν θες το απολυτο σε εικονα τοτε η kuro ειναι μονοδρομος.
οτι και να αποφασισεις σου ευχομαι καλες θεασεις.

σιγουρα υπαρχουν κι αλλες αξιολογες τηλεορασεις με λιγοτερα χρηματα
το μονο που θα με εκανε να μην την παρω και να παρω μια lcd ειναι αν θα ειχα προβλημα απο την χρηση για την οποια την προοριζω

75%νοβα και δορυφορικα(περιπου 9 -11 ωρες)
και τα υπολοιπα dvd ps3 και pc monitor

καθημερηνα

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσεις προχώρα. Κανένα πρόβλημα για την χρήση που την θες.
Πολλές φορές, μπροστά στον "εφιάλτη" όπως αναφέρεις, για την απόκτηση κάποιου αγαθού, δεν μετρά καμιά εξίσωση.

Το να πάρεις κάτι άλλο που και καλά ακούγεται πιό "λογική" αγορά από αυτο που ποθείς, και να κάθεσαι μετά και να σκέφτεσαι συνέχεια "γιατί δεν πήρα αυτό που ήθελα", είναι priceless.... -bye-

Re: Απάντηση: να την παρω την κορυφαια

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσεις προχώρα. Κανένα πρόβλημα για την χρήση που την θες.
Πολλές φορές, μπροστά στον "εφιάλτη" όπως αναφέρεις, για την απόκτηση κάποιου αγαθού, δεν μετρά καμιά εξίσωση.

Το να πάρεις κάτι άλλο που και καλά ακούγεται πιό "λογική" αγορά από αυτο που ποθείς, και να κάθεσαι μετά και να σκέφτεσαι συνέχεια "γιατί δεν πήρα αυτό που ήθελα", είναι priceless.... -bye-
συμφωνο απολυτα μαζι σου
μπορει και να εχει δικιο ο φιλος VEN REN
αλλα επειδη ξερω των ευατο μου σιγουρα θα το ελεγα αυτο :flipout:
οποτε ΒΟΥRRRRRRR για την θεικη