να ζήσετε dimfil

kernel panic

AVClub Enthusiast
18 November 2008
970
Κεφαλλονιά
να ζήσετε dimfil

αν και μου ξέφυγε η ημερομηνία
να ζήσετε και καλούς απογόνους φίλτατε dimfil

edit:τελείωνε με τα μέλια και μπες και στα φορα, σε χάσαμε

ps:μάλλον δεν είναι η θέσει για το thread αλλα το έβαλα εδώ μιας και είναι τοις οικογενείας dreambox ο dimfil
στην κρίση του διαχειριστή αν πρέπει να το μεταφέρει

Last edited:
Να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι:SFGSFGSF::SFGSFGSF::ernaehrung004:
ΥΓ. Θα θελα να μας πεις τι σε αναγκασαν να κανεις οι συναδερφοι σου!!!!!

Και ναι... είναι official!
Πλέον είμαι :hanged:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Να είστε καλά!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανήκω σε ένα forum που σε τέτοιες στιγμές δείχνει και την ανθρώπινη πλευρά του, πέρα από το κοινό χόμπυ που μας "δένει".

Σας ευχαριστώ ξανά, να είστε πάντα καλά και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά ό,τι επιθυμεί! Και φυσικά... στα δικά τους οι ελεύθεροι!!!

ΥΓ1. Φυσικά και δεν θα χαθώ. Επαγγελματικοί λόγοι είναι που με κάνουν να απέχω κάπως το τελευταίο διάστημα. Αυτή την παρέα δεν τη χάνω με τίποτα...!!!
ΥΓ2. @VasilisK: Αυτό που ζητάς να σου πω μπορεί να αποτελέσει περιεχόμενο βιβλίου! Το κρατάω για να τα γράψω στα γεράματά μου! Σε γενικές γραμμές πάντως, είναι "διεστραμμένοι" οι μπαγάσηδες και δεν τους φαινότανε... Που θα μου πάει. Θα πάρω το "αίμα" μου πίσω στον επόμενο γάμο...!!!

Αν και τυχαια επεσε πανω σ' αυτο το thread, εστω και αργοπορημενα δεν μπορω να μην συνευχηθω και να συνυπογραψω για τον φιλο μας τον dimfil που με τις γνωσεις του αλλα και τον χαρακτηρα του αποτελει VALUABLE ASSET IN THIS FORUM.

ΝΑ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!!!