pantelidis_dra New member 9 January 2010 4 19 January 2010 #1 Exω Nabilo στην flash και περναω Vhannibal settings αλλα δεν μου βγαζει την λιστα με τα fevorites.Καμια εξηγηση?Ευχαριστω
Exω Nabilo στην flash και περναω Vhannibal settings αλλα δεν μου βγαζει την λιστα με τα fevorites.Καμια εξηγηση?Ευχαριστω
pantelidis_dra New member 9 January 2010 4 31 January 2010 #2 pantelidis_dra said: Exω Nabilo στην flash και περναω Vhannibal settings αλλα δεν μου βγαζει την λιστα με τα fevorites.Καμια εξηγηση?Ευχαριστω Click to expand... Αναπαντητη ερωτηση?Κανενας δεν εχει δοκιμασει αυτα τα settings με το συγκεκριμενο image?Γιατι αυτο μου συνεβη και σε αλλα image και με αλλα settings.Μονο με το gemini δουλευουν ολα ρολοι.
pantelidis_dra said: Exω Nabilo στην flash και περναω Vhannibal settings αλλα δεν μου βγαζει την λιστα με τα fevorites.Καμια εξηγηση?Ευχαριστω Click to expand... Αναπαντητη ερωτηση?Κανενας δεν εχει δοκιμασει αυτα τα settings με το συγκεκριμενο image?Γιατι αυτο μου συνεβη και σε αλλα image και με αλλα settings.Μονο με το gemini δουλευουν ολα ρολοι.
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 31 January 2010 #3 Δες μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "πολλαπλά μπουκέτα'' (ή κάπως έτσι) στην παραμετροποίηση.
Δες μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "πολλαπλά μπουκέτα'' (ή κάπως έτσι) στην παραμετροποίηση.
suzakias Banned 11 July 2008 6,891 Θεσσαλονίκη, αλλα ολα πα θέλτς να μαθάντς......ση 31 January 2010 #4 AlexT_ said: Δες μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "πολλαπλά μπουκέτα'' (ή κάπως έτσι) στην παραμετροποίηση. Click to expand... Αυτο θα ελεγα και εγω τωρα
AlexT_ said: Δες μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "πολλαπλά μπουκέτα'' (ή κάπως έτσι) στην παραμετροποίηση. Click to expand... Αυτο θα ελεγα και εγω τωρα
D dimitr2003 Established Member 17 September 2008 279 θα πάρω τα βουνά.... 4 February 2010 #6 To dreamset είναι ένα ακόμα πρόγραμμα για να στέλνετε τα settings στο dream. Ξεπερνά τα όποια προβληματα του dreamboxedit.
To dreamset είναι ένα ακόμα πρόγραμμα για να στέλνετε τα settings στο dream. Ξεπερνά τα όποια προβληματα του dreamboxedit.