Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.6

μαλλον ο ISP σου ot οι σελιδες του avclub ανοιγουν κανονικα?γιατι εμενα με τελλας ειναι σαν να εχω dial up ενω μερικες φορες δεν ανοιγει καν

Moνο για καποια δευτερολεπτα δουλεψε,αλλα ουτε να κατεβασω ενα plugin δεν προλαβα.Κατα τα αλλα ολα δουλευουν στη συνδεση μου.

Δοκίμασα ταυτόχρονα από conn-x που εχω και hol.σε εμένα έμπαινε..σε αυτόν όχι.. Το εχω τσεκαρει πολλές φορές..πρέπει να μπλοκάρουν τον σερβερ..το γιατί δεν το ξέρω..πάντως είναι σίγουρο..

μιπως ξερει κανεις πως αλαζουμε password στο black hole 0.6 γιατι τωρα ειναι κενο δεν εχει pass

Οι εν λόγω χρήστές αυτού του image ξέρουν που μπαίνουν τα picons????AAA μήπως υπάρχει δυνατότητα να βλέπει ο δέκτης τα picons απο τον σκληρό ?(έτσι ειναι στο gemini που χρησιμοποιώ).Τόσο καιρό με gemini συνήθησα...

Οι εν λόγω χρήστές αυτού του image ξέρουν που μπαίνουν τα picons????AAA μήπως υπάρχει δυνατότητα να βλέπει ο δέκτης τα picons απο τον σκληρό ?(έτσι ειναι στο gemini που χρησιμοποιώ).Τόσο καιρό με gemini συνήθησα...
μπορεις να τα κατεβασεις απο τον server τους και να τα βαλεις στο usb τα picons που εχεις για το gemini δεν κανουν στο nabilo γιατι εχουν διαφορετικη ονομασια στο gemini ειναι πχ novacinema1.png ενω στο nabilo 1_0_1_2BC3_1A90_FBFF_820000_0_0_0.png