NAD C350 ΤΙ ΗΧΕΙΑ ?

emely

New member
6 December 2007
16
γεια σε ολους πηρα εναν καινουριο ενισχυτη nad c350 αλλα δεν ξερω με ποια ηχεια να τον ταιριαξω απολυτα... ο ηχος βεβαια ειναι θεμα γουστου αλλα θα μπορεσε4ι να με βοηθησει καποιος δεδομενου οτι εμενα ο ηχος μου αρεσει πολυ καθαρος, κρυσταλινος με λεπτομεριες απο οργανα ορχηστρικα, κυριος στις μεσαιες και στις ψηλες, κλπ εχω ακουσει καλα λογια για τα monitor audio bronze b2 αλλα και για την τιμη τους η μουσικη που ακουω ειναι rock 70 progressive 70 (sweet smoke, traffic, eloy, curved air, gong, eloy etc) ::ears:

Εγω εχω τον C352 με τα Monitor Audio RS6.

Οταν βγήκα για αγορα ηχείων, δοκιμασα τα:
Dynaudio Audience 50
Kef IQ5
Monitor Audio BR2, (τα παλαιότερα της silver σειράς S1, S6), RS6 kai RS8

Τα RS6 ηταν αυτα που κάθησαν στα αυτιά μου καλήτερα.

Το καλήτερο είναι να ακούσεις τα ηχεία, οπως επίσης να μην δυστάσεις να ακούσεις ηχεία μεγαλήτερου budget, o C350 τα καταφέρνει μια χαρά!

Καλή τύχη.

γεια σε ολους πηρα εναν καινουριο ενισχυτη nad c350 αλλα δεν ξερω με ποια ηχεια να τον ταιριαξω απολυτα... ο ηχος βεβαια ειναι θεμα γουστου αλλα θα μπορεσε4ι να με βοηθησει καποιος δεδομενου οτι εμενα ο ηχος μου αρεσει πολυ καθαρος, κρυσταλινος με λεπτομεριες απο οργανα ορχηστρικα, κυριος στις μεσαιες και στις ψηλες, κλπ εχω ακουσει καλα λογια για τα monitor audio bronze b2 αλλα και για την τιμη τους η μουσικη που ακουω ειναι rock 70 progressive 70 (sweet smoke, traffic, eloy, curved air, gong, eloy etc) ::ears:

παρτον παραμασχαλα και βουρ στα μαγαζια,ειναι το καλυτερο
εγω αυτο θα κανω.