nanoxx

npap

New member
20 November 2007
25
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΝΟΧΧ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ CONNECT ME TON SERVER MESO ETHERNET
NPAP

κάτι φήμες λένε ότι δεν θα φτιάξει σύντομα !!!!!!

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι γίνεται αναδιάταξη των χρηστών σε servers και σε καμιά 10αριά μέρες θα παίζει κανονικά και χωρίς κολλήματα πλέον.

Μέχρι την Κυριακή ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει φως :captain:

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι γίνεται αναδιάταξη των χρηστών σε servers και σε καμιά 10αριά μέρες θα παίζει κανονικά και χωρίς κολλήματα πλέον.

δεν ήξερα το πόσες μέρες !!!!!!:ears:

Οταν σου δίνουν γάιδαρο...δεν τον κοιτάς στα δόντια! Τώρα αν αυτός δεν θέλει να σε μεταφέρει στον προορισμό σου...όταν ακριβώς τον χρειάζεσαι αυτή είναι άλλη ιστορία και αν αυτό έχει μεγάλη σημασία για σένα ...αφήνεις τον γάιδαρο και αγοράζεις αυτοκίνητο!

Τελικό συμπέρασμα : πάρε ποδήλατο να είσαι σίγουρος !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Τελικό συμπέρασμα : πάρε ποδήλατο να είσαι σίγουρος !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Εxactly! Nα ρυθμίζεις κάθε τρεις και λίγο την αλυσίδα που μπλέκεται..
ότι πας όμως, πας... και φτάνεις ιδρωμένος-bye-

Τεταρτη θα ειναι ΟΝ προσφερωντας minumum 2 γλυκακια και σιγα σιγα ερχονται και τα αλλα. Εν αναμονη λοιπον...

Ακουστηκε οτι θα μπει και ο 9500 HD στο παιχνιδι αλλα οχι τωρα.

Last edited:
Οσο πιο πολλοί ...γάιδαροι μπαίνουν στο παιχνίδι, τόσο και χρειάζονται φαρδύτεροι δρόμοι για να αποφεύγονται τα τρακαρίσματα...

άσε που χρειάζονται και ικανοί τροχονόμοι !!!!!!!!

βόρειε, κορεάτικος είναι ο μικρός ?????

αγορασα και εγω αυτον τον δεκτηγνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε keys για να του ριξουμε αναβαθμισεις κτλπ

Δημητρη μην το λες, οι σερβιτοροι γυρισαν απο ολιγοημερες διακοπες σερβιροντας απο σημερα γαλλικες και πολωνικες λιχουδιες οπως και μερικα spicy πιατα! Αναμενονται τα σουβλακια, οι τεκκιλες και τα υπολοιπα καλουδια

Re: Απάντηση: nanoxx

Δημητρη μην το λες, οι σερβιτοροι γυρισαν απο ολιγοημερες διακοπες σερβιροντας απο σημερα γαλλικες και πολωνικες λιχουδιες οπως και μερικα spicy πιατα! Αναμενονται τα σουβλακια, οι τεκκιλες και τα υπολοιπα καλουδια

ειπα μαλλον..
μακαρι να βγω ψευτης....-bye-