Naxos: A World to Experience

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Εξαιρετικό βίντεο από τον Δήμο Νάξου με τελείως διαφορετική προσέγγυση
στην προβολή του νησιού...Ούτε γαιδουράκια, ούτε γιαγιούλες
ούτε τα κλασσικά "ήλιος και θάλασσα"...

Από τα αρχαιολογικά μνημεία, τα βυζαντινά μοναστήρια και εκκλησίες,
στην γαστρονομία και την τοπική βιομηχανία προϊόντων, καταλήγει στα Διονυσιακά μυστήρια,
το παραδοσιακό Καρναβάλι και την πειρατική ιστορία του Αιγαίου.

http://www.youtube.com/watch?v=wfnUgrvRpQM

θα ηθελα να ενημερωσω οτι απο τον σκηνοθετη μεχρι τους ηθοποιους ειναι ολοι ΝΑΞΙΩΤΕΣ οι οποιοι απο οτι εμαθα εργαστηκαν αφιλοκερδως εαν δεν κανω λαθος ...
και μονο για την προσπαθεια τους αξιζει ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τουλαχιστον απο μενα μιας ειναι ολοι καλα παιδια και αγαπανε τον τοπο τους .
αλλη μια φορα νιωθω περηφανος για το νησι μου !

Φίλοι σύντροφοι συναγωνιστές, εξαιρετική η προσπάθεια,θα βρίσκομαι στην Νάξο από την Δευτέρα, συν γυναιξί και τέκνοις, οπότε ελπίζω να ακολουθήσει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!

Καπετάνιε στο κλέβω!!
Το κείμενο και το βίντεο.
Πρέπει να το δούν μερικοί μερικοί στην τοπική κοινωνία.........

Εξαιρετικη ιδεα... Οσοι εχουν ταξιδεψει κατα καιρους στην Ελλαδα θα συμφωνουν πως πανω σε αυτη την ιδεα θα μπορουσε να γινει ενα εξαιρετικο βιντεο που θα εδειχνε στους ξενους τις απιστευτες διαφορες της ομορφιας της χωρας μας απο τη μια ακρη στην αλλη...

Κάποιος μελετημένος φυσιολάτρης μου έλεγε παλιότερα ότι ο νομός Ροδόπης στη Θράκη, σε μια κάθετη γραμμή περίπου 80 χιλιομέτρων από βορά ως νότο, παρουσιάζει όλη τη μορφολογία και την βιοποικιλότητα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Και δεν νομίζω ότι ήταν υπερβολικός...