NBA App αποσυνδέσεις

emperor62

New member
28 October 2024
4
Καλημερα,

Εχω μια Sony Tv bravia ΧR-65Α75Κ, όπου έχω κατεβάσει το ΝΒΑ app το οποίο αποσυνδέεται διαρκώς. χάνει δηλαδή το log in ID. Απο το ΝΒΑ με διαβεβαιώνουν ότι δεν ζητούν επαληθεύσεις απο τους πελάτες και ότι είναι θέμα δικό μου. Εχω γραμμή οπτικών ινών και αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, είναι το πόση πρέπει να είναι η κρυφή μνήμη minimum ? Αυτό γιατί απο το ΝΒΑ που είπαν να την μηδενίσω αλλά δεν βλέπω να κατεβαίνει κάτω απο 21 ΜΒ,
Υπάρχει τρόπος να την μηδενίσω τελείως ή αυτό δεν γίνεται??

Υπάρχει μήπως άλλος που να έχει ανάλογο πρόβλημα αποσυνδέσεων με την εφαρμογή του ΝΒΑ?? Το πρόβλημα αυτό το έχω πολλά χρόνια τώρα και με προηγούμενες συσκευές

Ευχαριστώ

Περσι που ειχα το app και εβλεπα κανονικα στην τηλεοραση μου παντως το εκανα παντα μεσω Shield και κινητου και ηταν εντελως απροβληματιστο.

Μα εντελως.

Δεν δοκιμαζεις αλλον player (Αν εχεις) οχι την τηλεοραση σου και πες μας αν λυθηκε.

Περσι που ειχα το app και εβλεπα κανονικα στην τηλεοραση μου παντως το εκανα παντα μεσω Shield και κινητου και ηταν εντελως απροβληματιστο.

Μα εντελως.

Δεν δοκιμαζεις αλλον player (Αν εχεις) οχι την τηλεοραση σου και πες μας αν λυθηκε.
ευχαριστω για την απάντηση, εχω δοκιμάσει και με το λαπτοπ και με ένα tv box nokia 800 και πάντα το ίδιο προβλημα και με απλό internet πριν και με την οπτικη ινα τώρα πάντα το ίδιο προβλημα... λεσ και έχει κάτι ο χώρος εδώ ...

Aλλου ειδους νομιμο streaming παρουσιαζει τα ιδια ? (με τον ιδιο τροπο για να συγκρινουμε μεσω tv app)
εχω συνδρομη απ ευθειας στο ΝΒΑ οπότε δεν μπαινω απο αλλο κανάλι π.χ cosmote ... μονο στο pc δεν εχω προβλημα

τοτε εχουν δικιο .

αν το ειχες και στο pc τοτε ισως να εφταιγε αλλα κατι παιζει με το buffering της τηλεορασης σου μαλλον.

τοτε εχουν δικιο .

αν το ειχες και στο pc τοτε ισως να εφταιγε αλλα κατι παιζει με το buffering της τηλεορασης σου μαλλον.
οκ φιλε μου σε ευχαριστω για την ωρα.

• Like
Reactions: Kosh