Νέα 32αρα, απορίες νέου!

spyridaus

New member
30 November 2009
3
Γειά σας ,

Ψάχνομαι για αγορά καινούριας τηλεόρασης και θέλω τα φώτα σας.
Καταρχάς το μπάτζετ είναι πάνω κάτω στα 450Ε. Ενδιαφέρομαι για 32αρα που με καλύπτει σα μέγεθος (αν και αν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά ποιοτική 37-42αρα το συζητάω).
Την θέλω κυρίως για κανάλια , dvd και για ταινίες μέσω υπολογιστή.
Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1. Τα ελλήνικά κανάλια ισχύει ότι αποδίδουν καλύτερα στις πλάσμα;
Αν πάρω lcd να κοιτάω να δέχεται και Mpeg4 για να μπορεί να παίζει και τα αναβαθμισμένα ελληνικά όπως σχεδιάζεται ή είναι πολύ μακρία αυτό ακόμα;
2.Αντίθεση όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο;Έχω στα υπόψιν μια samsung(32leb530) με αντίθεση 35000 αλλά από κοντά μου φάνηκε σκοτείνη ...
3.Ο χρόνος απόκρισης απτη στιγμη που δεν παίζω παιχνίδια με αφορά;
4.Full hd /hd ready έχει διαφορά για τη χρήση και τις ίντσες(32) που θέλω;
Κοιτάω από πλαίσιο γιατί στέλνει δωρέαν εδώ που βρίσκομαι οπότε αντισταθμίζει την ακριβότερη ίσως τιμή (σε σχέση με ιντερνετομάγαζα κτλ..)

Τελικά ποια προτείνετε εσείς;
Για την σαμσουνγκ που αναφέρω με 500Ε αξίζει;
Στην τελική οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες μεταξύ μαρκών ,μεταξυ αναλύσεων αντιθέσεων κτλ ή καλύτερα να πάρω μια φτηνή απλή tv;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-bye-

Η 32άρα γιατί σε καλύπτει σαν μέγεθος; Σε τι απόσταση απ' την θέση θέασης θα τοποθετηθεί;

Τώρα, όσον αφορά τα ερωτήματα που θέτεις:

1. Μην σε απασχολεί αυτό. 32άρες plasma δεν υπάρχουν... Οπωσδήποτε όμως όποια και να πάρεις, να προσέξεις να έχει δέκτη mpeg-4 (H 32B530 έχει).

2. Ναι, αλλά μην δίνεις σημασία στα νούμερα που βλέπεις. Πολλά είναι πλασματικά και παραπλανητικά

3. Οχι, αλλά κι εδώ ισχύει το ίδιο με προηγουμένως όσον αφορά τις μετρήσεις.

4. Οχι, εκτός αν βλέπεις απ' το 1 μέτρο.