Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Η μαμά της Μediamarkt από το φθινόπωρο στην Ελλάδα..

http://www.presspoint.gr/release.asp?id=124513

Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν και τι πίτα έχει μείνει για να παρουν.. Δεν βλεπουν την Electroworld που ξεκινησε με τοσο φιλοδοξα σχέδια και εχει μεινει στα 3-4 καταστήματα.. Και πως να μην γινει αυτό οταν η μητρική (Dixons/Κωτσόβολος) εχει παντου ανα την επικράτεια καταστήματα...

Υπάρχουν τυχόν άλλες πληροφορίες σε ότι αφορά τοποθεσία, ή είναι σχετικά νωρίς ακόμα?

Aνακατεύονται και με δορυφορικά αυτοί ή όχι?

Νομίζω καμιά αλυσίδα απο τις υπάρχουσες εδώ δεν φέρνει δορυφορικό εξοπλισμό σε μεγάλη γκάμα όπως tv για παράδειγμα.

Υπάρχουν τυχόν άλλες πληροφορίες σε ότι αφορά τοποθεσία, ή είναι σχετικά νωρίς ακόμα?

Nότια Προάστεια το πρώτο .. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξερω .. Ισως στο νεο τεράστιο εμπορικο που ετοιμάζεται στην διασταύρωση Χαμοστέρνας με Πειραιώς

Aνακατεύονται και με δορυφορικά αυτοί ή όχι?

Νομίζω καμιά αλυσίδα απο τις υπάρχουσες εδώ δεν φέρνει δορυφορικό εξοπλισμό σε μεγάλη γκάμα όπως tv για παράδειγμα.

Τυπικά ναι, αλλά επι της ουσίας λίγα πράγματα (οπως και η ΜΜ)

Τυπικά ναι, αλλά επι της ουσίας λίγα πράγματα (οπως και η ΜΜ)

Γιώργο ποιός λόγος υπάρχει πίσω από αυτό?
Να πας δηλαδή ενα απόγευμα στο μεγάλο μαγαζί και να βλέπεις στη σειρά όλους τους δέκτες που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Πολύ εξυπηρετικό θα ήταν. Τι γίνεται, αγοράζουμε τηλεοράσεις και μας αρκεί?

Πες μου οτι θα δουμε και ΒEST BUY στην Ελλαδα να τρελλαθουμε.:BDGBGDB55:
Ξεκινησαν χτες στην Αγγλια σε συνεργασια με αλλο καταστημα

Γιώργο ποιός λόγος υπάρχει πίσω από αυτό?
Να πας δηλαδή ενα απόγευμα στο μεγάλο μαγαζί και να βλέπεις στη σειρά όλους τους δέκτες που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Πολύ εξυπηρετικό θα ήταν. Τι γίνεται, αγοράζουμε τηλεοράσεις και μας αρκεί?

Ειλικρινά δεν ξέρω.. Ισως επειδή το αντικείμενο δεν πουλάει πολύ ακόμα, ισως επειδή απαιτεί γνώσεις άρα εκπαίδευση των πωλητών (άρα κόστος = φτού κακα :slapface:). Ενώ οι τηλεοράσεις είναι πιο ανώδυνο είδος , μπορεί ο πωλητής πριν να πωλούσε εσώρουχα, εντάξει του κανουμε ενα διήμερο training και είναι έτοιμος ..

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα κατά τη γνώμη μου...
Μακάρι να αλλάξει κάτι

Απάντηση: Re: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Ειλικρινά δεν ξέρω.. Ισως επειδή το αντικείμενο δεν πουλάει πολύ ακόμα, ισως επειδή απαιτεί γνώσεις άρα εκπαίδευση των πωλητών (άρα κόστος = φτού κακα :slapface:). Ενώ οι τηλεοράσεις είναι πιο ανώδυνο είδος , μπορεί ο πωλητής πριν να πωλούσε εσώρουχα, εντάξει του κανουμε ενα διήμερο training και είναι έτοιμος ..

Μακάρι να αλλάξει κάτι

Ετσι ειναι πραγματικα,δεν υπαρχει μεγαλο
ενδιαφερον ακομη οπως σε tv,ψυγεια,κουζινες κλπ..
Παντως ειναι δυσκολα τα πραγματα & η πιτα ηδη εχει κοπει.
Προσεχως θα ακουσουμε κανονια απο καποιες μικρες αλυσιδες..

Απο πληροφοριες, καποιο μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων θα ανοιξει στην Συγγρου, στην παλια Ελφινκο. Δεν γνωριζω αν υπαρχει σχεση με την Saturn.

Μιλαμε για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Κολοσο !!!
Εχουμε στο Αμβουργο εδω και 5 χρονια περιπου αυτο και ειναι πραγματικα το κατι αλλο ...

θα πεσει πολυ πιεση στα Ελληνικα μαγαζια αν ερθει !

Re: Απάντηση: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Εχουμε στο Αμβουργο εδω και 5 χρονια περιπου αυτο και ειναι πραγματικα το κατι αλλο ...

Το θεμα ειναι Βαγγέλη να δούμε καλύτερες τιμές γιατί και προ της ελεύσεως της ΜΜ στην Ελλάδα λέγαμε τα ίδια αλλά τελικά τζίφος.

Εύχομαι να εχεις δίκιο πάντως

Απάντηση: Re: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Μακάρι να αλλάξει κάτι

δυστηχωs φιλε μου δεν θα αλλαξει τιποτα, διοτι στα καταστηματα αυτα
δεν συμφαιρει να εχειs εμπειρουs πωλητεs,λογω κοστοus.
περνουν απειρα παιδια των 640ευρο για να κουβαλανε και να γεμιζουν ραφια.
δεν υπαρχει ουτε η στοιχιωδειs εκπαιδευση. τουs ενδιαφερει να μπαινει ο πελατηs να περνει το προιον και να φευγει. στο λεω εκ πειραs!!:grandpa:

Re: Απάντηση: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Εγω παντως που ειχα παει στο αντιστοιχο στο Essen δυο χρονιες, οι τιμες του ηταν φαρμακι...Και μιλαμε με τα ελληνικα δεδομενα ε...

και εγώ όσες φορές πήγα Μόναχο,(2 όλες κι όλες..) πιό πολύ χάζευα παρά αγ'όρασα.
Ακριβότατο αλλά έχει τεράστια ποικιλία και ειδικά σε cd & DVD.
Το μόνο καλό είναι οτι περιστασιακά κάνει κάτι ξαφνικά "μπαμ" σε ορισμένες μάρκες ή προϊόντα,πραγματικές ευκαιρίες.

Αν είναι σαν το media markt που οι πωλητές είναι διακοσμητικά στοιχεία να μας λείπει πάντως!!

Nότια Προάστεια το πρώτο .. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξερω .. Ισως στο νεο τεράστιο εμπορικο που ετοιμάζεται στην διασταύρωση Χαμοστέρνας με Πειραιώς

5ο μέτρα από το σπίτι μου δηλαδή, έρε γλέντια:SFGSFGSF: