Νέα από Denon - Marantz;

18 June 2006
811
πότε περιμένουμε νέους denon - Marantz; Έχω τον 4700 - αξίζει να περιμένω για τον 4900 ή όπως αλλιώς λέγεται ή να κοιτάξω για τον 4800 (Dirac) (αν και ο Μ. Καστρουνής μου έχει διορθώσει καταπληκτικά τον χώρο οφείλω να πω)

Λοιπόν Λεωνίδα (ή όποιος άλλος φίλος) υπάρχει πληροφόρηση για το θέμα;

Μάλλον φθινόπωρο.Ισως έχει και κάποια έκδοση του dirac ενσωματωμένο.Ιδωμεν.

πότε περιμένουμε νέους denon - Marantz; Έχω τον 4700 - αξίζει να περιμένω για τον 4900 ή όπως αλλιώς λέγεται ή να κοιτάξω για τον 4800 (Dirac) (αν και ο Μ. Καστρουνής μου έχει διορθώσει καταπληκτικά τον χώρο οφείλω να πω)

Λοιπόν Λεωνίδα (ή όποιος άλλος φίλος) υπάρχει πληροφόρηση για το θέμα;
Το πιο ουσιαστικό στοιχείο της συγκεκριμένης αναβάθμισης είναι ουσιαστικά το φουλ πακέτο Dirac.

Εμπειρικά έως και σήμερα , σίγουρα θα κάνει και προσφέρει καλύτερη δουλειά στον χώρο σου από το παιδικό πλέον Audyssey και τις διάφορες παραλλαγές αυτού , (βλεπε EVO κτλ).

Το πιο φτηνό που βρήκα Denon4800 είναι στα 1700 ευρώ εαν ρισκάρεις και παρεις από Γερμανία. Εάν προσθέσουμε και άλλα 600 ευρω το φουλ Dirac Bundle πας ευκολάκι στα 2300. Βάλε και το μικροφωνακι Umik 1 από audiophonics και κλεινουμε εύκολα στα 2400...

Οτι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα..καθοτι ο 4700 και εαν βγει ειδικά καποια στιγμή και ο 4900 που λέει ο λόγος θα πουληθεί σε τιμή λαικής χώμα και είναι κριμα...!!!

Επίσης θεωρώ πως οι τεχνολογιες στο Audio Video έχουν φτασει πλεον σε ένα τέλμα...και ελάχιστα θα πάρει κανεις αλλάζοντας κωδικό μοντέλου στην πρόσοψη..αντε κανα νέο ντακακι και καμια έξτρα μικρή πορδή...

8Κ εξόδους έχουμε και ακόμα καλα καλά δεν έχουμε που λέει ο λογος μια 4Κ OLED TV... ☺️

υγ. Την ουσιαστική αναβάθμιση πολλών σειριακών μοντέλων πίσω την εφερε η σειρά με κατάλληξη Χ800....με το ντιρακ

Όπως έγραψα κι αλλού, AV30 και AMP30 είναι να γίνουν launch στις 13 Ιανουαρίου. Ή τουλάχιστον το embargo είναι μέχρι τότε για φωτό πληροφορίες κλπ.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι πλέον θα μπορείς να κάνεις όποιον συνδυασμό επεξεργαστή θέλεις, με όποιον ή όποιους τελικούς θέλεις. Αφού η ισχύς είναι ίδια για όλους και γεφυρώνονται το ίδιο όλοι.