Νέα αύξηση στη Nova;

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Εν αναμονή και της νέας αύξησης στα διάφορα πακέτα της NOVA, από τον Οκτώβριο. Η χρέωση ως και σήμερα ανέρχεται στα 57 ευρώ τη μήνα για το πλήρες πακέτο. Το 2006 ήταν 56.40 ευρώ και το 2005 ήταν 55.40 ευρώ. (Πάρον)

Σχόλιο: Μήπως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι της NetMed να αυξήσουν παράλληλα και τον αριθμό των πακέτων που παρέχει η Nova (π.χ. βασικό, ντοκιμαντέρ, παιδικό, μουσικό, αθλητικό, κινηματογραφικό, ερωτικό); Μήπως θα έπρεπε, επίσης, ο συνδρομητής να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανεξάρτητα οποιοδήποτε από τα παραπάνω πακέτα (ή συνδυασμό πακέτων) επιθυμεί και να πληρώνει ανάλογα; Τι λένε οι νέοι ιδιοκτήτες της εταιρείας; Πηγη Satleo

Το διάβασα κι εγω αλλά μεχρι τωρα αυτό που ακουγόταν απο μεριάς των νεων ιδιοκτητών είναι πως απο το φθινόπωρο θα γίνουν σημαντικές μειώσεις, αλλωστε σκοπεύουν να δωσουν το πακέτο και σε συνδρομητές forthnet (iptv) κατι που δεν ειναι δυνατόν να γίνει με τετοιες τιμές (οπου ξερω στο εξωτερικό να διατιθενται πακέτα σε δορυφορική και iptv είναι πάντα στην ίδια τιμή, έστω κι αν ακόμη δεν επαρκεί το bandwidth των περισσοτέρων και η iptv έχει σαφώς κατώτερη ποιότητα εικόνας).
Ο χρόνος θα δειξει, αλλωστε...τρεις ειναι οι πιθανότητες μόνο: 1.Ειτε η τιμή μένει ίδια, 2.Είτε ακριβαίνει, 3.Είτε φθηναίνει!

Η Νόβα, κάθε χρόνο (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο) έκανε ..αναπροσαρμογές στις τιμές.
Φέτος όλοι περιμένουν μείωση και όχι αύξηση.

Η forthnet είχε κάνει ανακοίνωση με μειώσεις

το παραπάνω άρθρο που στηρίζεται ; στις περασμένες αυξήσεις; δεν υπολογίζει ούτε την αλλαγή καθεστώτος , ούτε την μεγάλη κερδοφορία της ούτε τίποτα ...

Να χώνανε στο μπουκέτο και τίποτα τοπικά κανάλια, ξέρετε, από αυτά τα χάλια που έχουν τοπικές ειδήσεις...

Παλι απο το satleo, σήμερα όμως για μειώσεις...
Οι θεαματικές αλλαγές που περιμένουν πολλοί συνδρομητές της πλατφόρμας θα κάνουν την εμφάνισή τους (σύμφωνα πάντα με το σχεδιασμό) λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Forthnet ελπίζει μέχρι τότε να είναι έτοιμη να διαθέσει την υπηρεσία της Nova σε συνδυασμό με τις δικές της τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, αυξάνοντας την "πιστότητα" των πελατών στο δίκτυό της. Για τους καταναλωτές αυτό θα σημαίνει δραματική μείωση του κόστους σε σχέση με ό,τι πληρώνουν μέχρι σήμερα για τις τρεις διαφορετικές υπηρεσίες (τηλεφωνίας, internet και δορυφορικής τηλεόρασης), ενώ με τον τρόπο αυτό η Forthnet ελπίζει να μειώσει στο ελάχιστο τις αποσυνδέσεις μικρής διάρκειας που παρατηρούνται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες ή τους μήνες που δεν έχει σημαντικά αθλητικά γεγονότα. (Capital)

Παιδια τα παντα ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝΕ εγω λεω για αυξησεις(ανεβαινει το πετρελαιο).:fahne90:

Re: Απάντηση: Νέα αύξηση στη Nova;

Να χώνανε στο μπουκέτο και τίποτα τοπικά κανάλια, ξέρετε, από αυτά τα χάλια που έχουν τοπικές ειδήσεις...

Μπορει και να τα δεις απο Σεπτεμβρη στο μπουκετο του ΟΤΕ υπομονη

Τελικά παλι απο τον ΟΤΕ περιμένουμε να μας σώσει,
όπως γίνετε με τις Adsl & τα τηλέφωνα που όλοι οι καμμένοι γυρίζουν πίσω :)

Αυτό απο που βγαίνει?
Εγώ έχω Te****me εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα
Τέλος οι δημόσιες εταιρίες κλεψίματος. ΔΕΗ στην έχω στημένη στη γωνία, με τη πρώτη ευκαιρία :violent-smiley-030: