Νεα βιντεοκαμερα

snakething

New member
30 August 2007
33
Καλημερα παιδια
λοιπον θα πω και εγω την χιλιοειπωμενη ιστοριπου υπαρχει εδω μεσα:
Περιμενω ενα παιδαικι σε λιγο και ψαχνω για βιντεοκαμερα διαβασα αρκετα στο φορουμ και ειχα καταληξει στην HC-V500 εχει γυρω στα 289 σημερα μπηκα και διαβασα και ειδα και αλλες και εχω μπερδευτει.
Μπορει καποιος γνωστης να με κατευθυνει; το budget βαρια μεχρι 300 και χρηση οπως καταλαβατε για σπιτι αντε και καμια συναυλια αν κατσει,επισης και το φορματ που γραφει στην sd να μην χρειαζεται επεξεργασια για να το δεις σε υπολογιστη .
Ευχαριστω εκ των προτερων

Last edited:
Καλη ειναι αλλα αν μπορεις να ανεβεις καπου στα 60 ευρω παρε την 520 που τραβαει και 10 megapixel φωτογραφια και εχει wifi

Στον υπολογιστη δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα βιντεο που θα τραβας τα βλεπεις κανονικα, μονο επειδη θα ειναι Full HD τα βιντεο θελεις καπως καλο υπολογιστη μην πας να τα βαλεις σε κανενα netbook με Atom cpu

Με το καλο να δεχτεις το μωρακι! :ernaehrung004:

Για την λήψη που θες να κάνεις,είναι μια χαρά και η 500 Και η 520....Σε χώρους όπως σπίτια κλπ,που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη η λήψη μιας και ΛΟΓΙΚΑ θα έχει φως αναμμένο,όποια και να πάρεις από τις νέες τις PANASONIC θα σε καλύψει (έχω ακούσει καλά και για το φακό της sony στην σειρά CX αλλά ως πρόσφατος κάτοχος PANASONIC (εγώ πήρα την sd800) θα πρότεινα PANASONIC..
καλές λήψεις και με το καλό το μωρό!

EDIT...ΆΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΟΣΤ...Διάβασε αυτό..
Για την λήψη που θες να κάνεις,είναι μια χαρά και η 500 Και η 520....Η 520 απ'οτι βλέπω στο SKROUTZ διαθέσιμη άμεσα ξεκινά από τα 469 ευρώ..Στα μαγαζιά που λέει διαθέσιμη σε 3,4 εργάσιμες κλπ πολλές φορές δεν την φέρνουν πάλι..Ρωτησέ το όμως,μήπως την έχουν και σε μαγαζιά με 358 ευρώ αλλά όχι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμη..
ΑΝ δεν βρεις την 520 σε σχετικά μικρή χρηματική διαφορά από την 500,τότε αντί για την 500 δες καμια της SONY από την σειρά CX, για παράδειγμα την CX280...Αν και είμαι κάτοχος PANASONIC,(πήρα την 800) ψάχνοντας τότε μου είχαν πει ότι σε budget μεχρι 300 ευρώ η SONY έχει καλυτερους φακούς.Δεν θέλω να σε επηρεάσω..Δες αν μπορείς να βρεις την 520 που σου λέει ο Λευτέρης κοντά στα χρήματα που δίνεις..Αν δεν την βρεις κοντά στα διαθέσιμά σου χρήματα,δοκίμασε και ρίξε μια ματιά και στις CX..

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας.Πηρα χθες την 500 οντως με 2 χρονια εγγυηση μου ειπε ο πωλητης οτι αν τυχει κατι ερχεται κουριερ και την περνει απο το σπιτι κτλ. πηγα στην ακαδημιας σε ενα μαγαζι δεν ειχε την 520, αλλα μαζι με την sd στο οικονομικο κομματι βγηκε 314 οποτε ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.σας ευχαριστω ολους και θα γραψω εντυπωσεις απο την καμερα σε λιγο καιρο.

Επισης δυστυχως δεν μπορουσα να περιμενω διοτι απο μερα σε μερα περιμενουμε να παμε μαιευτηριο οποτε δεν ηθελα να το ρισκαρω και να περιμενω και να χασω την πρωτη μερα :)

Προτίμησε την 520 καθόσον είναι καλύτερη σε χαμηλό φωτισμό στον οποίο δεν είναι και τόσο καλή η hv-c500. Αν θέλεις απόλυτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό τότε πάρε canon hf m56 sta 450 περίπου... Για βασικές ανάγκες και οι βασικές panasonic hc v110 είναι απόλυ καλές και με καλη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό... και αρκετά φθηνότερες. Αν όμως θες να κινηθείς πάνω από 300 τότε να πάρεις κάοια με αισθητήρα μεγαλύτερης ικανότητας με πραγματικά hd εικόνα, δηλαδή αισθητήρα με τουλάχιστον 2,1 mpixel και αισθητήρα με μέγεθος μεγαλύτερο του 1/4 της ίντσας. Ευρωγώνιος φακός <35 mm και οπτικό ζουμ >Χ20. Με τέτοιες προδιαγραφές δεν θα χεις πουθενά πρόβλημα πιστότητας. Εγώ πάντως το wifi δεν κατάφερα να καταλάβω πως λειτουργεί στην hf m56 και φυσικά με την απαξίωση του χώρου της κάμερας κανένας δεν μου απάντησε στα φόρουν (και στο παρόν...)