Νέα Διεθνής Περριβαλλοντική Κοινότητα

Sotbar7

New member
22 February 2009
2
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια νέα διεθνή περιβαλλοντική κοινότητα.

Πρόκειτα για το
4planet.org ...

Έτυχε να είμαι από τα πρώτα μέλη και μου άρεσε όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται.

Όπως αναφέρεται στην αρχική ο σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μια διεθνή περιβαλλοντική κοινότητα, στην οποία οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν, να συζητούν και να ενημερώνονται σχετικά με τα περιβαλλοντικά νέα από όλο τον πλανήτη.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των νέων και όχι μόνο ανθρώπων, έτσι ώστε να κατανοήσουμε όλοι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον πλανήτη μας και πιθανόν να δημιουργηθεί μια διεθνής οργάνωση με σκοπό την προστασία του πλανήτη.

Κατά τη γνώμη μου, σε μια εποχή στην οποία το περιβάλλον δέχεται μια συνεχή επίθεση από τη νοοτροπία των νέων και όχι μόνο ανθρώπων είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας για να βοηθήσει την προστασία του πλανήτη μας.

Για όποιες άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το staff της σελίδας για να σας λύσουν όλες τις απορίες.
Θα τους ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα και θα συμπληρώσω στο αρχικό post.

Ελπίζω να ήταν ικανοποιητική η ενημέρωση από μέρους μου.
:)

Καλησπέρα και σε σενα.
Χαιρετίζω κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ειδικά για ένα τέτοιο θέμα.

Θα ήθελα να γνωρίζω (δεν βρήκα στο site κάτι σχετικό) τον χρηματοδότη της προσπάθειας καθώς και τις πιθανολογούμενες δράσεις της κοινότητας.

Ευχαριστώ.