Νέα DIY!

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,226
Όπως θα παρατηρήσατε όλοι η DIY υποκατηγορία άλλαξε λίγο.
Χωρίστηκε σε ενότητες ανάλογα το αντικείμενο ώστε να είναι εύκολο για όλους μας να βρίσκουμε ότι μας ενδιαφέρει αλλά και για αναδεικνύει καλύτερα τον κόπο και τον χρόνο που έχουν επενδύσει οι φίλοι στις υπέροχες κατασκευές που όλοι απολαμβάνουμε.

Η ιδέα του Μανόλη,ομόφωνα και με χαρά αποδεκτή από όλη την ομάδα κι ο όγκος της δουλειάς που έπρεπε να γίνει μεγάλος (κι ακόμα είναι σε εξέλιξη,2.800 νήματα! )

Κύριοι,με το καλό και καλές κατασκευές!

Ναι είναι λογικό.
Άλλωστε γίνεται τόσο μαζικά και απότομα οι αλλαγές και οι μεταφορές που θα είναι λογικό και επακόλουθο να δείτε πάρα πολλά λάθη.

Υπομονή φίλτατοι, μετά τις μαζικές μεταφορές θα ακολουθήσει ένα αργό και σταδιακό ξεσκαρτάρισμα το ποιο πάει που, έτσι ώστε να ξεφύγουμε από τις 140 σελίδες που είμασταν σε ένα απ 'όλα!

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Πολύ καλή κίνηση! Σε λίγες ημέρες θα τρέχουν ολα ρολόι. Μπραβο στην ομαδα

Λες και μου τακτοποίησε κάποιος τον πάγκο εργασίας.ουτε τον αναπτήρα μου δεν βρισκω τωρα😉
Μπράβο παιδιά χρειαζόταν,καλή κινηση

Κάθε αλλαγή φέρνει δυσκολίες Βασίλη, θα συνηθίσουμε σταδιακά όλοι μας στην νέα διάταξη.
Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας, που πρέπει οι συντονιστές να βάλουμε σε μια τάξη τα νήματα που μεταφέρθηκαν σε διαδικασία express.

Εν ευθέτω χρόνο θα κάνουμε μια ανακοίνωση για τη γενική φιλοσοφία των υποκατηγοριών γιατί είναι λογικό όταν περιορίζεις τα θέματα σε 4-5 κάποια να "στριμώχνονται" σε όχι και τόσο σχετική υποκατηγορία. Αλλά μπροστά στο παντελώς "χύμα", νομίζουμε ότι είναι καλύτερα έτσι με τους όποιους περιορισμούς.

Άλλωστε η "αναζήτηση" λειτουργεί το ίδιο, όπως λειτουργούσε και πριν, έτσι;

Την καλημέρα μας.

Να προσθέσω κι εγώ πως η βοήθεια όλων είναι καλοδεχούμενη.
Αν κάτι μας έχει ξεφύγει,ένα π.μ. σε κάποιον από εμάς και θα τακτοποιηθεί όπως πρέπει!
Η υποκατηγορία δική σας είναι,εμείς είμαστε εδώ απλώς για να διευκολύνουμε.

To παράδειγμα με τον πάγκο εργασίας ήταν όλα τα λεφτά :D

Όταν είναι χύμα ξέρεις ότι κάπου εκεί είναι όλα :D :D :D

Tώρα πρέπει να σκέφτεσαι...

Καλή δουλειά παιδιά. Φαίνεται πολύ πιο σοβαρή και μεγάλη η κατηγορία έτσι. :music-smiley-005: