Νέα δωρεά 500 εκατ. δολαρίων από τον Μπιλ Γκέιτς!!

Μπαλωτής Δημήτρης said:
Να κανω μια αφελης ερωτηση.
Εχω 500.000 Ε στην τραπεζα , και τα δινω για φιλανθρωπικους σκοπους.
Ποσα θα παρουν οι φιλανθρωπικες οργανωσεις ?
Ποσα θα φυγουν απο εμενα ?
Και σημειωση ,
Αν κανει αυτο που λεει , μια οργανωση που θα διαχειριζεται τα λεφτα και θα τα διδει αναλογα , με προεδρο / manager τον ιδιο , τοτε σιγουρα εχουμε να δουμε πολλες ριζικες αλλαγες.

Απάντηση μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ!!!:flipout: :flipout: :damnyou:

Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Βρε παιδιά, όχι και αδαής κάποιος γιατί δεν ξέρει τι είναι ένα VLCC!!! ;)
Οχι βρε, παρεξηγησες, αδαης απλα εννοουσα αυτος που δεν εχει ιδεα τι μπορει να'ναι αυτο. Εγω π.χ. οταν διαβαζω καμμια φορα περι DIY συνδεσμολογιων κλπ. στο φορουμ ειμαι εντελως αδαης.

Last edited:
Γιωργος Δανοχρηστος said:
Οχι βρε, παρεξηγησες, αδαης απλα εννοουσα αυτος που δεν εχει ιδεα τι μπορει να'ναι αυτο. Εγω π.χ. οταν διαβαζω καμμια φορα περι DIY συνδεσμολογιων κλπ. στο φορουμ ειμαι εντελως αδαης.
__ΟΚ, ααα, σ' αυτό κι εγώ μια απ' τα ίδια είμαι, σε τέτοιες περιπτώσεις νιώθω το Ι.Q. μου να πέφτει 100 μονάδες κάτω! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Έστω ότι το έκανε για φορολογικούς λόγους, αν και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν η φορολογία του θα έφτανε αυτό το ποσό. Ουσιαστικά, λοιπόν, επιλέγει ο ίδιος που θα διατεθούν τα χρήματα που πληρώνει ως φορολογούμενος. Αυτό είναι από μόνο του φιλανθρωπία! Γιατί αν τα έδινε στην κυβέρνησή του, αυτή θα τα έκανε πολεμικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, αμυντικά συμβόλαια, οικονομική ενίσχυση στο Ισραήλ... να συνεχίσω;