Νέα εγκατάσταση και multiswitch

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Θέλω στο σπίτι ενός φίλου να μπορέσω να στείλω σε οκτώ (8) αυτόνομα σημεία το σήμα από δύο πιάτα, το ένα κινητό με diseqc 1.2 positioner και το άλλο σταθερό με 7 δορυφόρους. Το positioner θα ελέγχεται μόνο από ένα σημείο.

Η μία λύση που σκέφτηκα είναι οκτώ octo LNBs και οκτώ diseqc 8x1 αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι η βέλτιστη. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιου είδους multiswitch και αν ναι, ποιο; Από τα λίγα που έχω (;) καταλάβει για τα multiswitch, θα χρειαστώ οκτώ quatro LNBs και ένα switch 32x8. Υπάρχει τέτοιο; Αν πάλι τα λέω λάθος, ποια είναι η σωστός τρόπος διασύνδεσης;

Δηλαδή ψάχνεις για multiswitch με 8 δορυφόρους είσοδο και 8 ανεξάρτητες εξόδους; Δεν έχω δει τόσο μεγάλο switch...

Η διανομή και διαχείριση 4 δορυφόρων για 8 χρήστες είναι εύκολη και όχι απαραίτητα ακριβή υπόθεση με πολυδιακόπτες 17/8
Δεν έχω πετύχει εφαρμογή για 8 δορυφόρους. Ισως να επιτυγχάνεται με γεφύρωμα διακοπτών αλλά το κόστος θα είναι απαγορευτικό.

Τα 17x8 που υποστηρίζουν 4 δορυφόρους, στο diseqc κομμάτι τους έχουν diseqc 1.0; Αν ναι, δε θα μπορούσαν να συνδιαστούν 2 τέτοια multiswitch με 8 διακόπτες diseqc 1.1;