νέα εγκατάσταση nova-forthnet

tdm900

New member
12 September 2006
45
Σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ την προσφορά forthnet-nova (έχω ήδη forthnet 2play) με δυνατότητα σύνδεσης 2 τηλεοράσεων με ξεχωριστό κανάλι σε κάθε μία (καταλάβατε ότι είμαι ψιλοάσχετος).
Εκτός της μείωσης της τιμής κάθε μήνα, υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του εξοπλισμού από 199 σε 99 ευρώ.
Να τον προτιμήσω?
Ευχαριστώ

Εγώ είμαι κατά και της μιας αλλά και της άλλης εταιρίας!
Απλά μποϊκοτάζ.
Υπάρχουν και άλλες..............
Τώρα θα μου πεις NOVA μια είναι στην Ελλάδα.
Ε καλύτερα SKY παρά NOVA.

άλλη πρόταση ???? αν πάρεις την προσφορά θα πάρεις αναγκαστικά τον εξοπλισμό της ΝΟΒΑ....

...που σημαίνει οτι θα πάρεις υποχρεωτικά το δικό τους δέκτη (πανασατ 1110) ο οποίος θα είναι "παντρεμενος" με την κάρτα σου...Επίσης η κάρτα σου δε θα παίζει σε κανέναν άλλο δέκτη, π.χ. στο εξοχικό ή σε ένα φίλο σου και η ποιότητα που θα έχεις είναι κάτι που σηκώνει πολύ συζήτηση...

ΥΓ: με 400-420 ευρώ περίπου μπορείς να πάρεις πακέτο για ένα χρόνο (κάρτα HD +αποκωδικοποιητή HD) για να βλέπεις Champions League και διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μεταξύ άλλων

Last edited:
οχι NOVA. δωσε τα λεφτα σου αλλου. η NOVA εχει να λεει για το Ελληνικο πρωταθλημα. αυτο και μονο αυτο. η ποιοτητα εικονας ειναι μ... αστο...
και με λιγοτερα χρηματα περνεις κατι καλυτερο και σε HD. βλ. digitalb

Ναι βρε παιδιά, το ξέρουμε οτι είναι χάλια.. Αν δεν είχε την Superleague ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΓΑΜΕ τα λεφτά μας στην Nova, αλλά έλα που έχει τα δικαιώματα..

Να ρωτήσω κάτι άλλο? Αν βρώ κάρτα nova που έχει μείνει σε στόκ, δεν μπορώ να την αγοράσω και να την περάσω στην έκπτωση που δίνει η Forthnet ?

Γίνεται αυτό? Οπότε απο εκεί κ πέρα αγοράζω έναν αποκωδικοποιητή της αρεσκείας μου..

Καλά, υπάρχουν δορυφορικά HD? Έχω μείνει πολύ πίσω... :rifle:
Ο εξοπλισμός για λήψη τέτοιων καναλιών είναι συμβατός και με τη ΝΟΒΑ?

Απάντηση: Re: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

Καλά, υπάρχουν δορυφορικά HD? Έχω μείνει πολύ πίσω... :rifle:
Ο εξοπλισμός για λήψη τέτοιων καναλιών είναι συμβατός και με τη ΝΟΒΑ?
Αν εννοείς τον εξοπλισμό που παρέχει ή Νόβα η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Re: Απάντηση: Re: νέα εγκατάσταση nova-forthnet

Αν εννοείς τον εξοπλισμό που παρέχει ή Νόβα η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Εννοώ το αντίθετο... Αν εξοπλισμός για λήψη HD καναλιών παίζει χωρίς προβλήματα και στη ΝΟΒΑ...
Υπάρχει κάποια πρόταση? Να ξεχάσω το πακέτο pvr της ΝΟΒΑ αλλά να μπορώ να βάλω την κάρτα της για να δω τα κανάλια της...

Αν βρεις κάρτα της νοβα από στοκ τότε παίζει σε όλους τους HD δέκτες, αλλά μόνο κάρτα από στοκ. Οι καινούργιες κάρτες για τις νέες συνδρομές είναι παντρεμένες με το δέκτη....

Νομίζω πως υπάρχουν ακόμα στόκ κάρτες κ πως η Nova αφήνει να πωληθούν μέχρι να τελειώσουν... (έτσι διάβασα σε ένα άλλο site)

Νομίζω πως υπάρχουν ακόμα στόκ κάρτες κ πως η Nova αφήνει να πωληθούν μέχρι να τελειώσουν... (έτσι διάβασα σε ένα άλλο site)

Η ανακοίνωση της Nova έλεγε ότι το όποιο στοκ θα διατίθεται μέχρι 31 Αυγούστου, αν έμεναν κάρτες για μετα θα επιστρέφονταν στην εταιρεία.

Επειδή κ εγώ το σκέφτομαι για το πακέτο αυτό, δλδ νόβα + 2play@forthnet....είμαι ήδη συνδρομητής της νόβα, θα μου αλλάξουν την κάρτα μου ;; Εξοπλισμό δεν χρειάζομαι. Ενώ σε ότι αφορά το 2play, θα φύγω από 2play@HOL, τι λέτε ;;