Νεα εκδοση Powerdvd 3319

Αν ειναι Patch απο πανω.
Αν ομως ειναι full, τοτε θελει απεγκατασταση η παλιοτερη εκδοση..

Το εγκατέστησα και δεν ζήτησε πουθενά serial. Έβαλα και ένα dvd να δω και το παίζει μια χαρά. Υπάρχει ένα πεδίο για activation βέβαια που θέλει serial, αλλά δεν μου ζητάει ντε και σόνι activation.

Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;

Τάκη patch πρέπει να είναι. Το έβαλα και εγώ στο laptop από πάνω από την προηγούμενη έκδοση που είχα (7.3) και το εγκατέστησε κανονικά χωρίς να ζητήσει τίποτα.

Φανταστικό αυτό το pacht.
Από την στιγμη που το έβαλα δεν εχω ηχο.
Δεν ξερω αν σε ψηφιακή σύνδεση ο ηχος είναι οκ αλλα αναλογικά είναι εντελώς κουφο.
Συνέβη το ιδιο σε αλλον;

Βρε παιδια, που βλεπει κανεις την version (περαν του 7.3) στον εγκατεστημενο player?? Δεν μπορω να το βρω...

Επίσης και με click πάνω αριστερα στο ''Cyberlink'' πας στο ίδιο Menu.

Είναι λίγο lolen η Cyberlink πάντως:

Εγώ που ζήτησα επισήμως το patch μέσω του support μου είπαν να βάλω το patch όχι πάνω από την τελευταία έκδοση (3104a.1) αλλά πάνω σε μία άλλη που μου έστειλαν (3104_R1_EVR_Logo_DVD070614-01) η οποία φαίνεται παλιότερη σύμφωνα με την "main version'' η οποία φαίνεται να είναι η 7.2.2414.0 (ενώ η ‛main’ έκδοση που φαίνεται πιο πάνω δείχνει πάντα 7.3)!

Αφού έβαλα το patch τελικά όλες οι ''επιμέρους'' εκδόσεις (dshow etc) φαίνεται να πήγαν στην τελευταία (3319 αφορά μόνο το dshow) ενώ η ''main'' παραμένει 7.2.2414.0!

Το patch μπαίνει κανονικά και πάνω από την 3104a.1 οπότε και οι ''επιμέρους'' εκδόσεις είναι ίδιες με την προηγούμενη περίπτωση ενώ η ''main'' έκδοση γίνεται 7.3.3319!

Τρέχα γύρευε....

Επί της ουσίας, δεν είδα καμία διαφορά (fix ή πρόβλημα) κάπου.