Λάκης
AVClub Fanatic
Ποιος Χρίστος ανέστη;
Ποιος Χρίστος ανέστη;
Cosmote App είναι αυτό, η Cosmote TV παραμένει ίδια, φαίνεται και στη φωτόΤο νέο σήμα cosmote TV
Κατα 99,9999999% ετσι θεωρω πως θα γινει.Εγώ το έχω δεδομένο ότι θα αλλάξει λογότυπο η τηλεόραση κάποια στιγμή αφού θέλουν να φαίνεται παντού κατανοητά το T. Να δείτε που θα τα πουν όλα magenta sports και cinema αλλά ας μείνουν εκεί και όχι αλλαγές σε άλλες εφαρμογές...
Εγώ είμαι σίγουρος το περιμένω το καλοκαίρι να γίνει. Αλλά ελπίζω να μείνει με το όνομα και όχι την εφαρμογή..Επίσημα πλέον η πρώτη υπηρεσία τους που αντικαθιστά το Cosmote με το Magenta.
Το COSMOTE One γίνεται MagentaONE για να προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη και δυνατότητες σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους.
Θέμα χρόνου πιστεύω η μετονομασία της Cosmote TV σε Magenta TV.
Λογικα με την νεα τηλεοπτικη σεζον.Εγώ είμαι σίγουρος το περιμένω το καλοκαίρι να γίνει. Αλλά ελπίζω να μείνει με το όνομα και όχι την εφαρμογή..
Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει η Cosmote tv αλλά θα γίνει magenta tv. Θα μείνει δηλαδή ως ελληνική έκδοση της υπάρχουσας εφαρμογήςΤο πιο λογικό είναι ότι θα υπάρξουν παραλληλα και για αρκετό χρονικο διάστημα και οι δύο εφαρμογές ως διαφορετικά προϊόντα, όπως γίνεται στη βόρεια Μακεδονία που υπάρχουν από τον Απρίλιο του 2024 και δύο εφαρμογές των max tv και magenta tv...
H εφαρμογή της COSMOTE TV δεν έχει υλοποίηση Cloud recording (RecEPG), οπότε αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την αυθεντική εφαρμογή της Magenta TV, Δεν υπάρχει περίπτωση η Telekom να συνεχίσει να πληρώνει την Comcast για πολλά χρόνια ακόμη , θα χρησιμοποιήσει την δική της υλοποίηση εφαρμογής για την τηλεόραση...Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει η Cosmote tv αλλά θα γίνει magenta tv. Θα μείνει δηλαδή ως ελληνική έκδοση της υπάρχουσας εφαρμογής
Δηλαδή τόσο καιρό η εφαρμογή που έχει δεν είναι δική της? Άρα πάμε ολοταχώς για magenta tv και εφαρμογή?H εφαρμογή της COSMOTE TV δεν έχει υλοποίηση Cloud recording (RecEPG), οπότε αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την αυθεντική εφαρμογή της Magenta TV, Δεν υπάρχει περίπτωση η Telekom να συνεχίσει να πληρώνει την Comcast για πολλά χρόνια ακόμη , θα χρησιμοποιήσει την δικη της υλοποιηση εφαρμογης για την τηλεοραση...
Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα προσωπικά για την εφαρμογή της magenta tv στην Γερμανία, τουλάχιστον εμένα αυτά μου είπανΓιατί έχετε τόσο άγχος για την εφαρμογή;
Γιατί η εφαρμογή της Cosmote TV είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και αξιόπιστη, είναι κρίμα να πάμε σε κάτι χειρότεροΓιατί έχετε τόσο άγχος για την εφαρμογή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.