Νέα για Cosmote TV

Εγώ το έχω δεδομένο ότι θα αλλάξει λογότυπο η τηλεόραση κάποια στιγμή αφού θέλουν να φαίνεται παντού κατανοητά το T. Να δείτε που θα τα πουν όλα magenta sports και cinema αλλά ας μείνουν εκεί και όχι αλλαγές σε άλλες εφαρμογές...

Εγώ το έχω δεδομένο ότι θα αλλάξει λογότυπο η τηλεόραση κάποια στιγμή αφού θέλουν να φαίνεται παντού κατανοητά το T. Να δείτε που θα τα πουν όλα magenta sports και cinema αλλά ας μείνουν εκεί και όχι αλλαγές σε άλλες εφαρμογές...
Κατα 99,9999999% ετσι θεωρω πως θα γινει.

• Like
Reactions: angelalex
Καλησπέρα,

Παρακαλώ όπως παραμείνουμε στο πνεύμα του νήματος (Νέα για Cosmote TV) και οι offtopic συζητήσεις που αφορούν άλλα θέματα (π.χ. όπως την εφαρμογή της COSMOTE TV) να γίνονται στα σχετικά νήματα. Μεταφέρθηκαν δύο σχετικά ποστς.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

• Like
Reactions: angelalex
Παρακαλώ, να προσθέτετε έστω έναν τίτλο (ιδανικά, και μία σύντομη περιγραφή/σχόλιο) όταν ανεβάζετε άρθρο από κάποια πηγή, και όχι κάποιο σκέτο link, ώστε να υπάρχει context στη συζήτηση.

733.217 συνδρομητές Cosmote TV

Η εταιρεία συνεχίζει να αξιοποιεί τα οφέλη από τη συμφωνία αμοιβαίας διάθεσης αθλητικού περιεχομένου ΟΤΕ-ΝΟVΑ. Ως αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες τηλεόρασης συνεχίζουν να αναπτύσσονται, με την πελατειακή βάση να φτάνει στο τέλος Μαρτίου τις 733 χιλ., σημειώνοντας ετήσια αύξηση 6,8%. Το μηνιαίο μέσο έσοδο ανά πελάτη (ARPU) στην τηλεόραση έχει επίσης βελτιωθεί, καθώς οι συνδρομητές απολαμβάνουν το πλήρες μενού του συνδυασμένου αθλητικού περιεχομένου.

Στις αρχές του 2025 ψηφίστηκε ο νόμος κατά της πειρατείας, ενώ αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις που θα ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες για την υλοποίηση του νόμου από τις αρμόδιες αρχές. Είναι ένα σημαντικό βήμα που διευκολύνει τη μετάβαση σε νόμιμες υπηρεσίες, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του ΟΤΕ στην αγορά.

• Like
Reactions: SatZapper
Επίσημα πλέον η πρώτη υπηρεσία τους που αντικαθιστά το Cosmote με το Magenta.

Το COSMOTE One γίνεται MagentaONE για να προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη και δυνατότητες σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους.

Θέμα χρόνου πιστεύω η μετονομασία της Cosmote TV σε Magenta TV.
Εγώ είμαι σίγουρος το περιμένω το καλοκαίρι να γίνει. Αλλά ελπίζω να μείνει με το όνομα και όχι την εφαρμογή..

Το πιο λογικό είναι ότι θα υπάρξουν παραλληλα και για αρκετό χρονικο διάστημα και οι δύο εφαρμογές ως διαφορετικά προϊόντα, όπως γίνεται στη βόρεια Μακεδονία που υπάρχουν από τον Απρίλιο του 2024 και δύο εφαρμογές των max tv και magenta tv...

• Like
Reactions: pepis
Το πιο λογικό είναι ότι θα υπάρξουν παραλληλα και για αρκετό χρονικο διάστημα και οι δύο εφαρμογές ως διαφορετικά προϊόντα, όπως γίνεται στη βόρεια Μακεδονία που υπάρχουν από τον Απρίλιο του 2024 και δύο εφαρμογές των max tv και magenta tv...
Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει η Cosmote tv αλλά θα γίνει magenta tv. Θα μείνει δηλαδή ως ελληνική έκδοση της υπάρχουσας εφαρμογής

• Like
Reactions: billys13
Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει η Cosmote tv αλλά θα γίνει magenta tv. Θα μείνει δηλαδή ως ελληνική έκδοση της υπάρχουσας εφαρμογής
H εφαρμογή της COSMOTE TV δεν έχει υλοποίηση Cloud recording (RecEPG), οπότε αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την αυθεντική εφαρμογή της Magenta TV, Δεν υπάρχει περίπτωση η Telekom να συνεχίσει να πληρώνει την Comcast για πολλά χρόνια ακόμη , θα χρησιμοποιήσει την δική της υλοποίηση εφαρμογής για την τηλεόραση...
θα γίνει αυτό που έγινε και για το Cosmote TV GO app, όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα παράλληλης χρήσης με το COsmote TV App, το Cosmote TV GO καταργήθηκε...
Έτσι μόλις ξεκίνησεi το Magenta TV App και ως προϊον που θα δίνει κάτι περισσότερο από το COsmote TV App, θα υπάρξουν 2-3 χρόνια προσαρμογής και μετάβασης...

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
H εφαρμογή της COSMOTE TV δεν έχει υλοποίηση Cloud recording (RecEPG), οπότε αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την αυθεντική εφαρμογή της Magenta TV, Δεν υπάρχει περίπτωση η Telekom να συνεχίσει να πληρώνει την Comcast για πολλά χρόνια ακόμη , θα χρησιμοποιήσει την δικη της υλοποιηση εφαρμογης για την τηλεοραση...
Δηλαδή τόσο καιρό η εφαρμογή που έχει δεν είναι δική της? Άρα πάμε ολοταχώς για magenta tv και εφαρμογή?

Γιατι θα υπαρξει περιοδος προσαρμογης;
Στις εφαρμογες... αναφερομαι.