ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση??Μετακομιζω συντομα σε ενα νεο σπιτι το οποιο δυστυχως δεν εχει υποδοχες δικτυου.ο ηλεκτρολογος μου εσκαψε τους τοιχους μου περασε καναλια και εσωτερικα απο μεσα 3 καλωδια (-τηλεφωνο-τηλεοραση-δικτυο-) σε μια αποσταση περιπου 25 μετρων.Επειδη σκοπευω να κανω οικιακο δικτυο(2 υπολογιστες και 1 homecinema) o ενας υπολογιστης θα στελνει HD σημα σε εναν προτζεκτορα και μια TV σε απο σταση 10 μετρα και 20 μετρα αντιστοιχα...
οι αποριες μου ειναι...
επειδη τα καλωδια VGA και HDMI δεν χωρανε να περασουν απο τα καναλια μαζι με τα βησματα τους, αλλα μονο σκετα τα καλωδια γινετε η υπαρχει καλωδιο VGA οθονης που να μπορω να το αγορασω 20 μετρα σκετο το καλωδιο και αφου περασει μεσα απο τον τοιχο να ερθει καποιος ηλεκτρονικος και να μου το φτιαξει?
Εχετε καποια καλυτερη λυση να μου πειτε?
οσον αφορα το δυκτιο cat6 περναω σωστα?
οι αποριες μου ειναι...
επειδη τα καλωδια VGA και HDMI δεν χωρανε να περασουν απο τα καναλια μαζι με τα βησματα τους, αλλα μονο σκετα τα καλωδια γινετε η υπαρχει καλωδιο VGA οθονης που να μπορω να το αγορασω 20 μετρα σκετο το καλωδιο και αφου περασει μεσα απο τον τοιχο να ερθει καποιος ηλεκτρονικος και να μου το φτιαξει?
Εχετε καποια καλυτερη λυση να μου πειτε?
οσον αφορα το δυκτιο cat6 περναω σωστα?