Νέα κανάλια HD για την Sky Italia

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Η Sky Italia προχωρά στην προσθήκη νέων καναλιών υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσα στο καλοκαίρι. Τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η εκπομπή των καναλιών Sky Cinema 1 HD, Sky Cinema Hits HD, Sky Cinema Max HD, Fox HD, Fox Crime HD και Discovery Channel HD, ενώ τον Αύγουστο θα προστεθούν τα κανάλια Sky Super Calcio HD, Sky Calcio 1 HD, Sky Calcio 2 HD, Sky Sport 1 HD, Sky Sport 2 HD και Sky Sport 3 HD. Η Sky Italia προσφέρει 49 ευρώ τέλος ενεργοποίησης (αντί για 99 ευρώ) σε όσους εγγραφούν στην υπηρεσία Sky HD ως το τέλος Ιουνίου, μειώνοντας παράλληλα από 199 σε 149 ευρώ το τέλος ενεργοποίησης για τον PVR αποκωδικοποιητή Μy Sky HD. Δεν υπάρχει επιπλέον μηνιαία συνδρομή για τα κανάλια υψηλής ευκρίνειας, εφόσον καλύπτονται ήδη από συνδρομή για τα αντίστοιχα κανάλια κανονικής ευκρίνειας.
Πηγη :Satleo
 
Δηλαδή πόσο κοστίζει μια φουλ συνδρομή για το Ιταλικό πακέτο?
 
OK, μόλις βρήκα τις τιμές στο επίσημο site.

img_prezzi_nc_sport_aprile.gif


Για να μπορεί κάποιος να βλέπει και HD κανάλια, πληρώνει απλά εφάπαξ 99 και από εκεί και πέρα τέλος. Απλά πληρώνει την συνδρομή του κανονικά και περιλαμβάνονται και τα HD μέσα στο πακέτο.
Υπάρχει προς το παρόν προσφορά μέχρι τις 28 Ιουνίου που αντί για 99 πληρώνεις ενεργοποίηση των HD καναλιών μόνο 49.
Επίσης υπάρχει και έκπτωση και στα πακέτα, όπως μπορείτε να δείτε και από τον παραπάνω πίνακα. Μια έκπτωση που διαρκεί 10 μήνες από την ημερομηνία έναρξης. Δηλαδή αν κάποιος επιλέξει το φουλ πακέτο, τους πρώτους 10 μ'ηνες θα πληρώνει από 58,72 και τους 2 τελευταίους μήνες από 68,72.
 
Καλησπέρα παιδιά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μόνο της κάρτας; Πρέπει να πάρει κάποιος και αποκωδικοποιητή για το Sky ITALIA HD;Γιατί αν είναι έτσι, θα πρέπει να γεμίσουμε με αποκωδικοποιητές. Οι Αλβανοί με το δικό τους, οι Άγγλοι με κάποιον αντίστοιχο, οι Γερκανοί νομίζω και αυτοί, αν δεν κάνω λάθος, και ίσως η NOVA αργότερα, όταν ξεκινήσει.
 
Re: Απάντηση: Νέα κανάλια HD για την Sky Italia

Καλησπέρα παιδιά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μόνο της κάρτας; Πρέπει να πάρει κάποιος και αποκωδικοποιητή για το Sky ITALIA HD;Γιατί αν είναι έτσι, θα πρέπει να γεμίσουμε με αποκωδικοποιητές. Οι Αλβανοί με το δικό τους, οι Άγγλοι με κάποιον αντίστοιχο, οι Γερκανοί νομίζω και αυτοί, αν δεν κάνω λάθος, και ίσως η NOVA αργότερα, όταν ξεκινήσει.
Το sky δεν εχει προβλημα, παιζει και αλλου. Και το premiere. Και δυσκολα θα μεινουν παντρεμενα πακετα υψηλου ενδιαφεροντος. Το αλβανικο δεν παιζει αλλου (το HD κομματι).
Για την αγορα μονο της καρτας δεν γινεται, θα παρεις και τον δεκτη και θα τον βαλεις στην αποθηκη για ωρα ανάγκης (βλ. οταν δεν κανει update η καρτα).
 
Επειδή τωρα τελευταία σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά της ιταλικής κάρτας, τα δικαιώματα θα τα παίρνει μόνο με τον ιδιοκτησιακό δέκτη ή θα μπορεί να τα πάρει και από άλλο HD δέκτη? Γνωρίζει κάποιος για αυτό το θέμα?
 
Γνωρίζω ότι μόνο με ιδιοκτησιακό παίρνουν δικαιώματα. Μένει να μας πει κάποιο παιδί από το φορουμ αν γίνεται να παρει και από T Rex/Dragon CAM ή απο SmartGo Reader. Πρόσφατα το αγγλικό Sky άλλαξε κάρτες. Δεν ξέρω αν και το Ιταλικο sky έκανε το ίδιο ή προτίθεται να το κάνει;
 
γειά σας

απ' ότι έχω διαβάσει σε κάποια "σχετικά" ξένα forum οι κάρτες αυτές παίζουν κανονικά και σε δέκτες dreambox με κάποιους emulators και το κατάλληλο configuration, κάνουν δε και update κανονικά οταν χρειάζεται ....