Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα.

takisspanos

AVClub Enthusiast
4 November 2007
851
Ρέα Δροσιά
Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα στην Μπανανία, η έλλειψη χρημάτων φέρνει καινούργια έθιμα.

Κάποιοι φέρνουν μεταχειρισμένους δίσκους βινυλίου, υποτίθεται από Ιαπωνία, και τους πουλάνε ποιο ακριβά από τους καινούργιους. Αγόρασα στην έκθεση δυο καινούργιους τέτοιους, λέω καινούργιους γιατί ήταν σφραγισμένοι, οι όποιοι ήταν παλαιές ηχογραφήσεις, δηλαδή όχι κάτι σπουδαίο, και στην πίσω μεριά είχαν ένα χαρτί πρόσθετο με τα τραγούδια στα Γιαπωνέζικα.

Οι δίσκοι ήταν παλαιές κόπιες φτιαγμένοι στην Γερμάνια και όχι Ιαπωνία, απλά είχαν το χαρτί με τους Γιαπωνέζικους τίτλους των τραγουδιών. Οι δίσκοι αυτοί, για να δικαιολογήσουν την τιμή τους, πωλούνται στα καταστήματα με Hi End μηχανήματα .

Αν θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένους δίσκους έχω την δυνατότητα να πάω στο Μοναστηράκι και να αγοράσω σε άριστη ποιότητα βινύλια με δυο ή τρία Ευρώ. Αν πάλι θέλω καινούργια σε πολύ καλύτερες τιμές και με άριστες ηχογραφήσεις, καινούργιες, 180 gr στο Public . Θα ήθελα την γνώμη σας.

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα... στο Μοναστηράκι για να βρεις καλούς δίσκους με 2-3 ευρώ δεν είναι τόσο εύκολο πια, διότι ολοένα και πιο πολλοί είναι ψαγμένοι και επίσης πιο πολλοί αγοράζουν βινύλια... επίσης όσα καταλήγουν εκεί στις στίβες έχουν κατά κανόνα ξεψαχνιστεί από άλλους πριν φτάσουν εκεί... τα καλύτερα δισκάδικα εκεί εισάγουν δίσκους.

Οι παλαιότερες ηχογραφήσεις ή οι πρώτες κόπιες είναι γενικά και οι καλύτερες.

Οι καινούργιοι δίσκοι 180γρ, είναι αμφίβολο αν θα είναι πολύ καλοί ή μέτριοι, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο το master μεταφέρεται και τυπώνεται... έχω καινούργιους δίσκους 180 πολύ καλούς και άλλους μέτριους... δεν έχει να κάνει μόνο με το βάρος/ποιότητα του βινυλίου...

πχ. αγόρασα το Dark Side Of The Moon σε 180γρ πρόσφατα από κατάστημα που είχε έκπτωση στα νέα βινύλια... ο δίσκος αυτός είναι μέτριος προς κακός... ενώ έχω δίσκους του '60 που παρά τα ελαφρά σκρατς ακούγονται λες και είσαι μέσα σε live...

Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα στην Μπανανία, η έλλειψη χρημάτων φέρνει καινούργια έθιμα.

Κάποιοι φέρνουν μεταχειρισμένους δίσκους βινυλίου, υποτίθεται από Ιαπωνία, και τους πουλάνε ποιο ακριβά από τους καινούργιους. Αγόρασα στην έκθεση δυο καινούργιους τέτοιους, λέω καινούργιους γιατί ήταν σφραγισμένοι, οι όποιοι ήταν παλαιές ηχογραφήσεις, δηλαδή όχι κάτι σπουδαίο, και στην πίσω μεριά είχαν ένα χαρτί πρόσθετο με τα τραγούδια στα Γιαπωνέζικα.

Οι δίσκοι ήταν παλαιές κόπιες φτιαγμένοι στην Γερμάνια και όχι Ιαπωνία, απλά είχαν το χαρτί με τους Γιαπωνέζικους τίτλους των τραγουδιών. Οι δίσκοι αυτοί, για να δικαιολογήσουν την τιμή τους, πωλούνται στα καταστήματα με Hi End μηχανήματα .

Αν θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένους δίσκους έχω την δυνατότητα να πάω στο Μοναστηράκι και να αγοράσω σε άριστη ποιότητα βινύλια με δυο ή τρία Ευρώ. Αν πάλι θέλω καινούργια σε πολύ καλύτερες τιμές και με άριστες ηχογραφήσεις, καινούργιες, 180 gr στο Public . Θα ήθελα την γνώμη σας.

που μπορεις να βρεις αυτους τους δισκους στο Μοναστηράκι?

Απάντηση: Re: Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα.

που μπορεις να βρεις αυτους τους δισκους στο Μοναστηράκι?

Όπως βγεις από τον σταθμό στο Μοναστηράκι κάνεις στον πεζόδρομο αριστερά στα δεξιά σου έχει μια στοά στο υπόγειο.

όταν αγοράζουμε το ψάχνουμε. τώρα όσο αφορά τα γιαπωνέζικα ... αγορασα γιαπωνεζικο (εισαγωγης) σε τσουχτερη τιμή από γνωστό εισαγωγεα που διαφιμηζει τα japan αλλά αξιζε τα λεφτά του. μονοφωνικο και παιζει τέλεια!!!

Αγαπητέ "takisspanos",

Είμαι ο Δημήτρης Μοσχοβάκος-HiEnd Maniac, και η επιχείρηση μου εισάγει δίσκους LP αποκλειστικά από την Ιαπωνία καθώς και τα μηχανήματα των ΜΟΤΗ & SRM από την Μ. Βρεττανία. Αναφορικά με το μήνυμα σας και προκειμένου να προλάβουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση, θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

1. Ταξιδεύουμε στην Ιαπωνία τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο προκειμένου να επιλέξουμε δίσκους LP Ιαπωνικής παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας και δυνατόν πρώτης έκδοσης. Φυσικά αρκετοί από τους τίτλους μας είναι δεύτερης ή και τρίτης έκδοσης, καθώς δεν είναι πάντα δυνατόν να βρεθούν μόνο πρώτες εκδόσεις σε MINT ή NEARMINT κατάσταση λόγω της ηλικίας τους.

2.Ελέγχουμε προσεκτικά τους δίσκους έναν προς έναν και προχωρούμε στην τελική επιλογή, προκειμένου τα καταστήματα-πελάτες μας αλλά και βασικά οι καταναλωτές-πελάτες τους να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους, καθώς η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή είναι ο Νο1 στόχος μας.

3.Όσον αφορά το σχόλιο σας περί των τιμών πληροφορούμε ότι οι δίσκοι μας ξεκινούν από τα 13 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ, με μεγάλο εύρος τιμών αναλόγως της έκδοσης κάθε τίτλου και τι αυτός περιλαμβάνει, δεδομένου ότι οι τίτλοι Ιαπωνικής παραγωγής είναι γνωστοί για την ποιότητα τους και την διαφοροποίηση τους από άλλες εκδόσεις για πολλόυς και διάφορους λόγους οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να εξηγηθούν στην παρούσα επιστολή.

4.Έχουμε έναν αρκετά εκτεταμένο κατάλογο περίπου 2500 τίτλων από δίσκους Ιαπωνικής παραγωγής ο οποίος ανανεώνεται μετά από κάθε ταξίδι μας στην Ιαπωνία, από πολλά είδη μουσικής, τα οποία ικανοποιούν το πελατολόγιο μας.

5.Σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε εισάγει δίσκους από την Γερμανία ή άλλη Ευρωπαική χώρα ή από τις Ηνωμένες πολιτείες.

6.Οι πελάτες μας έχουν απεριόριστο σεβασμό στην πελατεία τους και βαθιά & πολύπλευρη γνώση του αντκειμένου που σε καμμία περίπτωση δεν θα αγόραζαν δίσκους κατασκευασμένους στην Γερμανία για Ιαπωνικούς. Άλλωστε όλοι οι Ιαπωνικοί δίσκοι, μηδενός εξαιρουμένου, γράφουν καθαρά στην ετικέτα τους "Made in Japan" και πανεύκολα διακρίνονται.

6.Επειδή υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τους τίτλους των δίσκων LP που αγοράσατε από την έκθεση μέσω "reply" ή "pm", καθώς και τους αντίστοιχους αριθμούς καταλόγου των 2 LP που αναγράφονται και διακρίνονται πανεύκολα στο εξώφυλο αλλά και στον ίδιο τον δίσκο, προκειμένου να ελέγξουμε την βάση δεδομένων μας και να πιστοποιήσουμε αν οι δίσκοι που αγοράσατε προέρχονται από δικές μας εισαγωγές. Αν όντως είναι γερμανικής κοπής, όπως αναφέρετε, σίγουρα δεν είναι δικά μας εμπορεύματα, καθόσον εισάγουμε και εμπορευόμαστε μόνο δίσκους Ιαπωνικής κοπής .

7.Είναι γνωστή στην αγορά η σχέση μας με την ΙΑΠΩΝΙΑ, το ΕΛΛΗΝΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και τα ταξίδια μας στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, καθώς συνεργάστηκα σε υψηλή επαγγελματική θέση, επί πολλά χρόνια με μία από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικες εταιρίες του τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικών και είναι επίσης γνωστό ότι έχω επισκεφθεί την Ιαπωνία πάνω από 20 φορές για επαγγελματικούς σκοπούς.

Τέλος θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και τις θερμές ευχαριστίες μου στους φίλους "georgarab" & "Chris1967" οι οποίοι φανερά έχουν γνώση του αντικειμένου και είναι συνηδητοποιημένοι καταναλωτές.

Αγαπητέ "takisspanos" αναμένω το γρηγορότερο την απάντηση σας για τους συγκεκριμένους τίτλους που αγοράσατε καθώς και τους αριθμούς καταλόγου τους προκειμένου να λυθεί οποιαδήποτε πιθανή παρεξήγηση. Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε αγοράσει από πελάτες μας δικά μας προιόντα.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μοσχοβάκος
HiEnd Maniac Distribution

Αγαπητέ "takisspanos",

Είμαι ο Δημήτρης Μοσχοβάκος-HiEnd Maniac, και η επιχείρηση μου εισάγει δίσκους LP αποκλειστικά από την Ιαπωνία καθώς και τα μηχανήματα των ΜΟΤΗ & SRM από την Μ. Βρεττανία. Αναφορικά με το μήνυμα σας και προκειμένου να προλάβουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση, θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

1. Ταξιδεύουμε στην Ιαπωνία τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο προκειμένου να επιλέξουμε δίσκους LP Ιαπωνικής παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας και δυνατόν πρώτης έκδοσης. Φυσικά αρκετοί από τους τίτλους μας είναι δεύτερης ή και τρίτης έκδοσης, καθώς δεν είναι πάντα δυνατόν να βρεθούν μόνο πρώτες εκδόσεις σε MINT ή NEARMINT κατάσταση λόγω της ηλικίας τους.

2.Ελέγχουμε προσεκτικά τους δίσκους έναν προς έναν και προχωρούμε στην τελική επιλογή, προκειμένου τα καταστήματα-πελάτες μας αλλά και βασικά οι καταναλωτές-πελάτες τους να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους, καθώς η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή είναι ο Νο1 στόχος μας.

3.Όσον αφορά το σχόλιο σας περί των τιμών πληροφορούμε ότι οι δίσκοι μας ξεκινούν από τα 13 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ, με μεγάλο εύρος τιμών αναλόγως της έκδοσης κάθε τίτλου και τι αυτός περιλαμβάνει, δεδομένου ότι οι τίτλοι Ιαπωνικής παραγωγής είναι γνωστοί για την ποιότητα τους και την διαφοροποίηση τους από άλλες εκδόσεις για πολλόυς και διάφορους λόγους οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να εξηγηθούν στην παρούσα επιστολή.

4.Έχουμε έναν αρκετά εκτεταμένο κατάλογο περίπου 2500 τίτλων από δίσκους Ιαπωνικής παραγωγής ο οποίος ανανεώνεται μετά από κάθε ταξίδι μας στην Ιαπωνία, από πολλά είδη μουσικής, τα οποία ικανοποιούν το πελατολόγιο μας.

5.Σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε εισάγει δίσκους από την Γερμανία ή άλλη Ευρωπαική χώρα ή από τις Ηνωμένες πολιτείες.

6.Οι πελάτες μας έχουν απεριόριστο σεβασμό στην πελατεία τους και βαθιά & πολύπλευρη γνώση του αντκειμένου που σε καμμία περίπτωση δεν θα αγόραζαν δίσκους κατασκευασμένους στην Γερμανία για Ιαπωνικούς. Άλλωστε όλοι οι Ιαπωνικοί δίσκοι, μηδενός εξαιρουμένου, γράφουν καθαρά στην ετικέτα τους "Made in Japan" και πανεύκολα διακρίνονται.

6.Επειδή υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τους τίτλους των δίσκων LP που αγοράσατε από την έκθεση μέσω "reply" ή "pm", καθώς και τους αντίστοιχους αριθμούς καταλόγου των 2 LP που αναγράφονται και διακρίνονται πανεύκολα στο εξώφυλο αλλά και στον ίδιο τον δίσκο, προκειμένου να ελέγξουμε την βάση δεδομένων μας και να πιστοποιήσουμε αν οι δίσκοι που αγοράσατε προέρχονται από δικές μας εισαγωγές. Αν όντως είναι γερμανικής κοπής, όπως αναφέρετε, σίγουρα δεν είναι δικά μας εμπορεύματα, καθόσον εισάγουμε και εμπορευόμαστε μόνο δίσκους Ιαπωνικής κοπής .

7.Είναι γνωστή στην αγορά η σχέση μας με την ΙΑΠΩΝΙΑ, το ΕΛΛΗΝΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και τα ταξίδια μας στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, καθώς συνεργάστηκα σε υψηλή επαγγελματική θέση, επί πολλά χρόνια με μία από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικες εταιρίες του τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικών και είναι επίσης γνωστό ότι έχω επισκεφθεί την Ιαπωνία πάνω από 20 φορές για επαγγελματικούς σκοπούς.

Τέλος θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και τις θερμές ευχαριστίες μου στους φίλους "georgarab" & "Chris1967" οι οποίοι φανερά έχουν γνώση του αντικειμένου και είναι συνηδητοποιημένοι καταναλωτές.

Αγαπητέ "takisspanos" αναμένω το γρηγορότερο την απάντηση σας για τους συγκεκριμένους τίτλους που αγοράσατε καθώς και τους αριθμούς καταλόγου τους προκειμένου να λυθεί οποιαδήποτε πιθανή παρεξήγηση. Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε αγοράσει από πελάτες μας δικά μας προιόντα.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μοσχοβάκος
HiEnd Maniac Distribution
Αγαπητέ Δημήτρη Μοσχοβάκο (hiendmaniac),
Επιτρέψτε μία μικρή παρατήρηση.
Σε κανένα σημείο του αρχικού post #1 στο οποίο αναφέρεστε δεν γίνεται αναφορά σε σας ως μέλος του forum, είτε ως επαγγελματία. Ούτε καν αναφορά σε κάποια τυχόν από τις εταιρείες τις οποίες αντιπροσωπεύετε και των οποίων τα προϊόντα εισάγετε. Διατυπώνει μόνο ένα παράπονο για κάποιους ιαπωνικούς δίσκους που είχε αγοράσει, χωρίς να κατονομάζει τίτλους και εταιρείες και ζητάει τη γνώμη των λοιπών μελών, εάν έχουν αντιμετωπίσει τέτοιου είδους θέματα.

Ακριβώς γι' αυτό, επειδή πουθενά δεν αναφέρεται το δικό σας όνομα, ή οι εταιρείες που αντιπροσωπεύετε η αντίδραση σας είναι μάλλον άκομψη και υπερβολική. Εκτός εάν θεωρείτε ότι αντιπροσωπεύετε το σύνολο κατά 100% των εισαγομένων από την Ιαπωνία δίσκων!

Εάν δεν είναι έτσι, τότε θα πρέπει και να αντιλαμβάνεστε πως είναι εντελώς προαιρετικό για το μέλος takisspanos να σας δώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες που ζητάτε για τους τίτλους και τους αριθμούς κυκλοφορίας των δίσκων που αγόρασε και πως αυτό έγκειται στην απόλυτη, διακριτική του ευχέρεια και μόνο.

Οι επαγγελματίες του χώρου,δεν πρέπει να δηλώνουν-βάζουν την ιδιότητά τους;Που φαίνεται αυτή;

Καλημέρα σας Κύριε Δημήτρη Μοσχοβάκο,
αν είδατε τον τίτλο <<Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα >> αυτό που στην ουσία καυτηριάζω είναι η τιμή που πωλούνται μεταχειρισμένοι δίσκοι.
Αυτήν την εποχή έχω αγοράσει αρκετούς δίσκους από διάφορα καταστήματα και βεβαίως δεν ήταν ιδιαίτερα φτηνοί αλλά ήταν καινούργιοι και πολύ καλής ποιότητος. Τους Γιαπωνέζικους κορυφαίους δίσκους πρώτη φορά τους είδα στην έκθεση και στην έκθεση δεν μου είπαν πως πολλοί είναι μεταχειρισμένοι.
Το ότι οι περισσότεροι είναι μεταχειρισμένοι μου το είπαν από κατάστημα όταν μου έστειλαν κατάλογο με τους δίσκους και τους ερώτησα τι είναι η κατάσταση Mint .
Επίσης πρέπει να πω πως τους αγόρασα ακριβότερα από ότι μέχρι στιγμής είχα αγοράσει, όσο για την ποιότητα τους με απογοήτευσαν, αυτό πιθανόν να με ενόχλησε περισσότερο.
Όσο για το αν είναι Γιαπωνέζικοι αυτοί που πηρά ήμουν σίγουρος πως δεν ήταν. Πάντως αυτοί που πηρά ήταν καινούργιοι δηλαδή αχρησιμοποίητοι, σήμερα είδα πως έγραφαν σε μια άκρη αφού ανέφεραν την εταιρία την έδρα κλπ, κλπ Printed In Japan και όχι Made in Japan όπως αναφέρετε . Όσο για την εταιρία ήταν Γερμανική και γι αυτό μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ήταν Γερμανικής κατασκευής.
Αν πουλάτε μεταχειρισμένους δίσκους σε τιμές από 20 έως 40 απλά εγώ το βρίσκω τουλάχιστον περίεργο και για αυτό το ανέφερα στο forum.
Επίσης σας αρέσουν μόνο οι έπαινοι και όχι η κριτική , Κακό- σαν επιχειρηματίας που είστε από ότι λέτε, γιατί αναφέρατε τους συμφορουμίτες που κατά την γνώμη σας, σας επαίνεσαν. Οι καιροί είναι δύσκολοι και καλό είναι να ακούτε όλες τις απόψεις.
Με εκτίμηση,
Τάκης Σπανός

Νομίζω ότι υπερβάλεις.Πρώτον η αντίδραση του αντιπροσώπου είναι λογική διότι στην έκθεση νομίζω μόνο αυτός πουλούσε δίσκους Ιαπωνίας.Εκτός εάν τα πήρες από κάποιον διαφορετικό αντιπρόσωπο και το θέμα κλέινει.Οσον αφορά το σφραγισμένοι μάλλον δίχνει ότι δεν γνωρίζεις απο δίσκους,διότι τα Ιαπωνέζικα εξωτερικά πλαστικά καλλύματα έχουν μιά ειδική κόλλα που κολάει και ξεκολάει όσες φορές θέλεις ώστε δημιουργώντας ένα καπάκι να προστατεύει τον δίσκο.Για το άν είναι καινούργιος ή όχι σίγουρα αυτός που σου τα πούλησε θα σου εξήγησε ότι είναι original εκδόσεις απο Ιαπωνία και ότι λόγω αποθηκεύσεως πολλών ετών ίσως και θέλουν πλύσημο.Εχώ αρκετούς στην κατοχή μου είναι άψογοι ηχητικά και κατασκευαστικά με απίθανες εκτυπώσεις!!! και παντού αναγράφεται το MADE IN JAPAN!!Ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι είναι καινούργιοι,μπορεί κάποιοι να είναι αχρησημοποιητοί σε κατάσταση καινούργιου!Εάν ψάξει κανείς στο διαδύκτιο θα δεί ότι αυτά τα βινύλια σε όλο τον κόσμο φέρουν εκτίμησης για την ποιότητά τους αλλά το τίμημα είναι η τιμή τους!Σε αυτή την ζωή ότι δίνεις παίρνεις,,,,,,,Οσον αφορά τέλος στο ερώτημα για τα 180gr είναι επανεκδόσεις και αυτό συνεπάγεται ίσως κάποιο remaster με αντιγραφικά ψηφιακά κτλ.Εχουν βγεί αρκετοί στην αγωνία τους να πουλήσουν ξανά βινύλιο αφού τα σκατ..αν στο CD.Μεγάλη προσοχή λοιπόν διότι παίρνεις βινύλιο αντιγραμμένο απο CD και συμπιεσμένο παρακαλώ!!Υπάρχουν βέβαια και σοβαρότατες επανεκδόσεις πχ Analogue Productions που έκει η τιμές είναι τσουχτερές!
Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες απο το εσωτερικά των δίσκων που αγόρασες να μπορέσουμε και εμείς να καταλάβουμε τι γίνετε.........οχι μόνο λόγια στο Forum αλλά και πράξεις παρακαλώ.....αναμένουμε

Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες απο το εσωτερικά των δίσκων που αγόρασες να μπορέσουμε και εμείς να καταλάβουμε τι γίνετε.........οχι μόνο λόγια στο Forum αλλά και πράξεις παρακαλώ.....αναμένουμε

Καλύτερα να αποφεύγεται η προστακτική στις μεταξύ των μελών, συζητήσεις..Δημιουργεί ένταση
και πολλές φορές παρεξηγήσεις που δεν προσφέρουν τίποτα σε μια συζήτηση.

Συγγνώμη μια προσωπική γνώμη ανέβασα, αν είναι να το απαγορεύσουμε και να βάλουμε στρατό γύρο από το Forum με όπλα για να πουλάνε οι εισαγωγείς ότι θέλουν. Έχει γίνει της μόδας τελευταία.
Όποιος θέλει μπορεί να αγοράζει μεταχειρισμένα σε ότι τιμή θέλει. Σε λίγο θα μας πουλάνε και μεταχειρισμένα μηχανήματα πιο ακριβά από καινούργια γιατί οι εταιρίες ζητιάνε προκαταβολή τα χρήματα για να γίνει μια εισαγωγή στην Ελλάδα..
Εδώ φτάσαμε, και μη χειρότερα.
Φιλέ Γ.CURE.ΔΗΜ επέτρεψε να μπορούμε να έχουμε και εμείς την άποψη μας, εσύ αγόραζε όπως σου αρέσει αλώστε δεν προσπάθησε κάποιος να σου επιβάλει την γνώμη του .

Αγαπητέ takisspanos δεν σε βλέπω όμως να συζητάς επάνω στο θέμα... δεν πήρες μόνο απάντηση από τον έμπορο... πήρες και από εμένα... (και ξεκαθαρίζω ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)

Και συνεχίζω... πράγματι πολλά μεταχειρισμένα μπορεί να πωλούνται σε πολλαπλάσια της αρχικής τιμής... όχι μόνο σε βινύλια... είναι θέμα ποιότητας και σπανιότητας, έτσι ήταν πάντα δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα στην κατάσταση που είναι τώρα.

Επιμένω ότι βινύλια καλά και φτηνά είναι απλά θέμα τύχης ή ιδιαίτερου γούστου... να βρεις.

Δεν αντιλαμβάνομαι τα περί στρατού και τις αιχμές προς το φόρουμ...

Re: Απάντηση: Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα.

Συγγνώμη μια προσωπική γνώμη ανέβασα, αν είναι να το απαγορεύσουμε και να βάλουμε στρατό γύρο από το Forum με όπλα για να πουλάνε οι εισαγωγείς ότι θέλουν. Έχει γίνει της μόδας τελευταία.

Μήπως γίνεσαι λίγο άδικος με το φόρουμ Τάκη?
Εντόπισες να πουλάνε εδώ μέσα οι εισαγωγείς ανενόχλητοι οτι θέλουν?

Προσωπικά θα προτιμούσα να παραμείνουμε στο αρχικό γεγονός και να μην γίνονται
αυθαίρετες γενικεύσεις..Ισως κάποιες φωτογραφίες από τα βινύλλια που θα αποδεικνύουν την
αλήθεια των γραφόμενων σου θα βοηθούσαν.

Πάντα φιλικά.

Κώστα δεν το λέω για το forum αλλά για μερικά άτομα που με το που ανέβασα μια γνώμη έτρεξαν να συνδράμουν τον εισαγωγέα μην και δυσαρεστηθεί.
Οι δίσκοι που αγόρασα δικοί του είναι, αυτό κατάλαβα από τις τοποθετήσεις τους. Αυτό που με ενόχλησε είναι αυτό που είπες ¨η προστακτική ¨στην τοποθέτηση τους.
Εξ άλλου αν αγοράσω κάτι και δεν μου αρέσει δεν μπορώ ελευθέρα να εκφράσω την γνώμη μου;; Η πρέπει να είμαι ισχυρογνώμων και δεν κάνω ποτέ λάθος και ότι αγοράζω εγώ είναι τέλειο.
Στην πατρίδα μας την έχουμε αυτήν την συνήθεια, το αυτοκίνητο μου είναι το καλύτερο, το στερεοφωνικό μου είναι το καλύτερο, τα LP που αγοράζω είναι τα καλυτέρα οι άλλοι δεν πουλάνε LP μόνο ο έμπορος που αγοράζω ΕΓΩ πουλάει καλά LP και αν διαφωνήσει κάνεις……..

Re: Απάντηση: Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα.

Κώστα δεν το λέω για το forum αλλά για μερικά άτομα που με το που ανέβασα μια γνώμη έτρεξαν να συνδράμουν τον εισαγωγέα μην και δυσαρεστηθεί.
Οι δίσκοι που αγόρασα δικοί του είναι, αυτό κατάλαβα από τις τοποθετήσεις τους. Αυτό που με ενόχλησε είναι αυτό που είπες ¨η προστακτική ¨στην τοποθέτηση τους.
Εξ άλλου αν αγοράσω κάτι και δεν μου αρέσει δεν μπορώ ελευθέρα να εκφράσω την γνώμη μου;; Η πρέπει να είμαι ισχυρογνώμων και δεν κάνω ποτέ λάθος και ότι αγοράζω εγώ είναι τέλειο.
Στην πατρίδα μας την έχουμε αυτήν την συνήθεια, το αυτοκίνητο μου είναι το καλύτερο, το στερεοφωνικό μου είναι το καλύτερο, τα LP που αγοράζω είναι τα καλυτέρα οι άλλοι δεν πουλάνε LP μόνο ο έμπορος που αγοράζω ΕΓΩ πουλάει καλά LP και αν διαφωνήσει κάνεις……..

Εντάξει βρε..Κάποια από τα μέλη μας μπορεί να είναι ευχαριστημένοι από τις μέχρι τώρα συναλλαγές
τους με την αντιπροσωπεία..Μην το αποκλείεις και αυτό..

Απλά εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος γιατί ένοιωσες πως άλλα
περίμενες και άλλα προέκυψαν, και έχεις όλο το δικαίωμα και την ελευθερία να το εκφράσεις.

Εγώ τουλάχιστον δεν τον ξέρω τον εισαγωγέα, και δεν έχω αγοράσει κανένα βινύλιο από αυτόν... (έχω moth αλλά το αγόρασα από συνεργαζόμενο κατάστημα)...

Τα βινύλια που αγοράζω προς το παρών είναι μεταχειρισμένα από Μοναστηράκι του σωρού, άλλα κατευθείαν από το εξωτερικό, και καινούργια από τα εδώ καταστήματα...

Εξέθεσα κάποιες σκέψεις επειδή ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ από τον takssspanos σε μορφή συζήτησης...

κατά συνέπεια εγώ δεν συνέδραμα κανέναν... απλά είπα ότι ισχύει... και αν είπα κάτι που δεν ισχύει ας εκφραστεί η αντίθετη άποψη...

Δεν μου αρέσει όμως να γίνετε επαγωγή της σχέσης που (ΔΕΝ) έχω με κανένα έμπορο.

Η αγορα βινυλιου ειναι μια ασαφης κατασταση. Ολοι εχουμε αγορασει δισκους που εχουμε βρει φτηνοτερους καπου αλλου. Το οτι καποιοι δισκοι ειναι απο Ιαπωνια λεει κατι, οσο λεει και οτι ειναι απο Γερμανια ή Αμερικη οσον αφορα την τιμη. Το θεμα ειναι ποια εκδοση ειναι. Υπαρχουν Τουρκικοι δισκοι πανακριβοι, Γαλικοι πανακριβοι οπως υπαρχουν και παφθηνοι Γαπωνεζικοι. Καλο ειναι αυτος που αγοραζει μεταχειρισμενους ή να αποκτησει γνωσεις γυρω απο τις τιμες ή να αγοραζει φτηνους δισκους.

Απάντηση: Re: Νέα λογική για τα μεταχειρισμένα.

Η αγορα βινυλιου ειναι μια ασαφης κατασταση. Ολοι εχουμε αγορασει δισκους που εχουμε βρει φτηνοτερους καπου αλλου. Το οτι καποιοι δισκοι ειναι απο Ιαπωνια λεει κατι, οσο λεει και οτι ειναι απο Γερμανια ή Αμερικη οσον αφορα την τιμη. Το θεμα ειναι ποια εκδοση ειναι. Υπαρχουν Τουρκικοι δισκοι πανακριβοι, Γαλικοι πανακριβοι οπως υπαρχουν και παφθηνοι Γαπωνεζικοι. Καλο ειναι αυτος που αγοραζει μεταχειρισμενους ή να αποκτησει γνωσεις γυρω απο τις τιμες ή να αγοραζει φτηνους δισκους.

:ernaehrung004: