Νέα μέθοδος online δημοπρασιών..

pap-x

Senior Member
17 September 2007
540
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν πριν λίγες μέρες βρήκα αυτό το site, στο οποίο οι δημοπρασίες γίνονται με βάση τη μικρότερη και μοναδική προσφορά! Δηλαδή έχει δημοπρατηθεί Playstation 3 με 70 λεπτά!!:BDGBGDB55:Στην αρχή ούτε εγώ το πίστευα, αλλά αφού δοκίμασα, κατάλαβα ότι είναι αλήθεια..Δοκιμάστε και εσείς με τα 3Ε που παίρνετε για να χρησιμοποιήσετε με τη δωρεάν εγγραφή σας..Δεν χρειάζεται και πιστωτικές...Μεσα σε λίγες βδομάδες λειτουργίας έχει μαζέψει πάρα πολλούς χρήστες οπότε όποιος προλάβει πρόλαβε...

www.bidster.gr

Y.Γ.: Ελπίζω να μην θεωρείται διαφήμιση αυτό, καθώς δεν έχω καμία σχέση με τους δημιουργούς του site..Και απότι νομίζω παίρνετε και εσείς κάποιο κέρδος με την πρόσκληση που σας κάνω..:a0210:

Last edited by a moderator:
Μα ο πωλητής του προιόντος τί κερδίζει...αφού στο τελος παίρνει το ποσόν της μικρότερης προσφοράς, έστω κι αν ειναι μοναδική; Αν κανω λοιπόν μία μοναδική προσφορά του ...αστρονομικού ποσού των 0,01 euros ποιός θα με κερδίσει;
Αν θες εξήγησε λίγο καλύτερα την λειτουργία γιατι...δεν ειναι δυνατόν να λειτουργεί όπως περιέγραψα πιο πάνω!

Λοιπόν, για να προτείνεις κάθε τιμή πρέπει να πληρώσεις με την συμμετοχή σου 1Ε..Άρα αν παίξουν π.χ. 400 άτομα, αυτοί βγάζουν τα 400Ε του PS3 και το δίνουν σε αυτόν με την μικρότερη προσφορά..Αξίζει όμως να το δοκιμάσει κάποιος..Ποτέ δεν ξέρεις..Δείτε και τις ολοκληρωμένες δημοπρασίες για να δείτε που κυμαίνονται οι προσφορές έτσι ώστε να κάνετε καλύτερη επιλογή..

Κάτι σαν πυραμίδα δηλ.?

Τα sms που σου στέλνουν χρεώνονται?

Επίσης άλλο η δημοπρασία άλλο το "παίξιμο".

"Έχετε προσκληθεί από τον χρήστη Χρήστος Παπαδόπουλος και με την εγγραφή σας κερδίζετε αυτομάτως bonus 4 για να παίξετε!"
Όπως και ανάλογο "μπόνους" πρέπει να έχει και γιαυτον που κάνει την πρόσκληση?
Από το λινκ που έστειλες..Τί να παίξουμε δηλ.? Καζίνο ή τυχερό παιχνίδι είναι?

Last edited:
"Έχετε προσκληθεί από τον χρήστη Χρήστος Παπαδόπουλος και με την εγγραφή σας κερδίζετε αυτομάτως bonus 4 για να παίξετε!"

Αυτό γιατί το βγάζει???

χαχα δεν πρόλαβα τον Νίκο!!

Γιατί το λινκ που είναι δημοσιευμένο στο πρώτο ποστ περιέχει referrer... Πηγαίντε το ποντίκι σας πάνω από το λινκ (χωρίς να το πατήσετε), και δείτε τι εμφανίζει στην μπάρα κάτω αριστερά στον firefox (όσοι έχετε ff). Η αλλιώς, δεξί κλικ στο λινκ και properties

Λοιπόν, για να προτείνεις κάθε τιμή πρέπει να πληρώσεις με την συμμετοχή σου 1Ε..Άρα αν παίξουν π.χ. 400 άτομα, αυτοί βγάζουν τα 400Ε του PS3 και το δίνουν σε αυτόν με την μικρότερη προσφορά..Αξίζει όμως να το δοκιμάσει κάποιος..Ποτέ δεν ξέρεις..Δείτε και τις ολοκληρωμένες δημοπρασίες για να δείτε που κυμαίνονται οι προσφορές έτσι ώστε να κάνετε καλύτερη επιλογή..

Ωραια...αλλά αν εγω προσφερω την κατωτερη προσφορα εφάπαξ (που υποθετω ειναι το ενα cent), δεν θα κερδισω σίγουρα, αφου θα έχω την μικρότερη προσφορά;

Ναι ρε παιδιά :smash:..Σας κάνω πρόσκληση υποτίθεται...Και τα sms δεν χρεώνονται..Μετά αφού τελειώσεις το δωρεάν ποσό σου, μπορείς να κάνεις νέες προσφορες χρεόνοντας 1Ε στο sms...Και για να πω την αλήθεια έχει μια έννοια τυχερού παιχνιδιού, αφού δεν ξέρεις τις προσφορές των άλλων..Άλλα μπορείς να καταλάβεις ότι π.χ. το 1 λεπτό και τα 10 λεπτά θα τα έχουν βάλει άλλα 10 άτομα..

Ωραια...αλλά αν εγω προσφερω την κατωτερη προσφορα εφάπαξ (που υποθετω ειναι το ενα cent), δεν θα κερδισω σίγουρα, αφου θα έχω την μικρότερη προσφορά;

Ναι άλλα αυτό το 1 λεπτό θα το έχουν βάλει άλλα 50 άτομα..ΓΙ'αυτό λέμε μοναδική...Τώρα αν είσαι τυχερός και το βάλεις μόνο εσύ, καλώς :grinning-smiley-043...

Το σοβαρό της όλης υπόθεσης είναι,ότι διαφημίσεις των...φαραώ, φιλοξενούν μεγάλα ενημερωτικά sites σαν το in.gr.

Εχουν ρίξει καλό παραγάδι και σε καλά μέρη και τώρα μένει να αγκιστρωθούν οι χάνοι.

Re: Απάντηση: Νέα μέθοδος online δημοπρασιών..

Το σοβαρό της όλης υπόθεσης είναι,ότι διαφημίσεις των...φαραώ, φιλοξενούν μεγάλα ενημερωτικά sites σαν το in.gr.

Εχουν ρίξει καλό παραγάδι και σε καλά μέρη και τώρα μένει να αγκιστρωθούν οι χάνοι.

Μέχρι και στο αποβλακωμένο χαζοκούτι παίζουν διαφημίσεις... που ποτέ ως τώρα δεν έχω δει για τέτοια πράγματα..

Τρεχάτε όλοι...θα κερδίσετε σίγουρα...
Το avclub δεν μπορεί να είναι υπεύθυνο για τέτοια link τα οποία δημοσιεύονται εδώ. Αν κάποιος είναι τόσο χαζός που να πάει να γραφτεί και να δώσει τα χρήματα που αποκόμησε με κόπο εκεί μόνο εκείνος φταίει.

Υ.Γ. το avclub το μόνο που τροποποίησε είναι το link στο αρχικό μήνυμα για να μην παίρνει κανένα κέρδος από τα referral ο αρχικός χρήστης....

Ωραίος ο pap-x ελπίζω να πιστεύει ότι μας δούλεψε καλά...
Μπράβο.