Νέα Nikon D400

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,930
Λιβαδιστάν...
Μαλλον ειναι μέσα στο παιχνίδι και αυτά τα κολπα για να κρατάει την αγορά σε εγρήγορση..

Προσωπικά θα περίμενα πρώτα την αντικαστάστση της D40/x μιας που απευθύνονται στο entry level κομμάτι της αγορας και στην συνέχεια την DXXX (400,500 ..) ..

Εξαλλου η D300 παρόλο τον ανταγωνισμο στέκεται μια χαρά στην κατηγορία τηε κατι που πλέον δεν ισχύει για τις D40/x/D60/D80 ισως εν μέρει και για την D90 μετα την εμφάνιση της Canon 500D..

Last edited:
Μαλλον ειναι μέσα στο παιχνίδι και αυτά τα κολπα για να κρατάει την αγορά σε εγρήγορση..

Προσωπικά θα περίμενα πρώτα την αντικαστάστση της D40/x μιας που απευθύνονται στο entry level κομμάτι της αγορας και στην συνέχεια την DXXX (400,500 ..) ..

Εξαλλου η D300 παρόλο τον ανταγωνισμο στέκεται μια χαρά στην κατηγορία τηε κατι που πλέον δεν ισχύει για τις D40/x/D60/D80 ισως εν μέρει και για την D90 μετα την εμφάνιση της Canon 500D..

Μα η αντικαταστάτρια της D40 ήταν η D60.

η Canon 500άρα βγήκε ώς αντίπαλη της D90 οπότε δεν είναι δυνατόν η τελευταία να μην στέκει στην αγορά.

Για ράδιο-αρβύλλα μου ακούγεται... Τουλάχιστον από άποψη προδιαγραφών.
Δεν νομίζω να βγάλει νέο ff σώμα η Nikon μέσα στο 2009.

Τώρα για νέο DX σώμα... Θα πάρει λογικώς αισθητήρα από τη Sony, και ο μεγαλύτερος APS αισθητήρας που διαθέτει η τελευταία (προς το παρόν εννοείται) είναι ο 14ρης της A350 του οποίου οι επιδόσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Χώρια που στον DX αισθητήρα από τα 14mp έχουμε μείωση ευκρίνειας από τα φαινόμενα της περίθλασης, μετά το f/8!

Όχι, FX θα είναι υποτίθεται. Δλδ μία "κουτσουρεμένη" εκδοχή της D3x. Λιγάκι δύσκολο, τουλάχιστον για φέτος, δεν συμφωνείς;

Κι εγώ και άλλοι πολλοί θα θέλαμε μία πιο λάιτ εκδοχή της 5DMkII στα 16mp, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξει.

Λιγάκι δύσκολο, τουλάχιστον για φέτος, δεν συμφωνείς;

Μάλλον αυτό που είπες στην αρχή ισχύει. Εκτός και αν πάει προς αντικατάσταση η D300. Δε βλέπω άλλο λόγο. Πήξαμε για φέτος....

Τι να πει κανείς. Γιαυτό τις λένε φήμες...
Ότι μπορεί να αρπάξει κανείς.