[ Νέα ] Πουλήθηκε η Bowers & Wilkins

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,677
Πειραιάς
H Bowers & Wilkins πουλήθηκε και ο αγοραστής όλοι θα περιμέναμε να είναι κάποιος του χώρου, του ήχου, της εικόνας...στην προκειμένη περίπτωση είναι η εταιρεία EVA Automation...μια εταιρεία 2 ετών, που ειδικεύεται στους αυτοματισμούς σπιτιού, αν και ακόμα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο προϊόν, τα οποία αναμένονται το 2017.
Φυσικά ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο πάμπλουτος Gideon Yu, πρώην Facebook chief technology officer, αλλά και ιδιοκτήτης των San Francisco 49ers.
Τέλος ο τωρινός ceo Joe Atkins της B&W θα παραμείνει και στην νέα εταιρεία.

eva1.jpg
eva2.jpg

https://evaautomation.com/

τέλος εποχής.....
μιας ιστορίας σεβασμού από μένα για πάνω από 40 χρόνια...

Σιγα το τελος εποχης.

Ιδια ακριβως θα παραμεινει η εταιρεια, απλα αλλαξε ιδιοκτητη. Μπορει να μας μοιαζει περιεργο αλλα μια επιχειρηση ειναι και αυτη.

υποθέτω έχεις και εσωτερική πληροφόρηση...
διόλου απίθανο (να έχεις)

Προφανώς και θα συνεχίσει να υπάρχει η καλή εταιρεία και θα εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο με προιόντα που θα απευθύνονται πλέον σε μεγαλύτερη γκάμα πελατών.
Πιθανόν τα προσιτά της προίοντα να βελτιωθούν και λίγο...

αν θέλετε μια γνώμη, ξεχάστε την bw που ξέρατε.
Η νέα εταιρεία είναι εταιρεία lifestyle.

Συνήθως οι εξαγορές φέρνουν και αλλαγές...
Οπότε ναι πολύ πιθανό να γίνει πιο lifestyle εταιρεία παρά να παραμείνει 100% όπως είναι ήδη.
Μακάρι βέβαια το αντίθετο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Νέα ] Πουλήθηκε η Bowers & Wilkins

εχω αυτό που λέγεται πείρα ή κοινή αντίληψη...

Εμένα η δική μου αντίληψη και πείρα λένε ότι τα καλά θα παραμείνουν (τα ακριβά) και η εταιρεία θα εξυγχρονιστεί, εισάγοντας νέα προιόντα...
Τώρα γιατί είναι κακό τα νέα προιόντα, δεν ξέρω. Διαφορετικές αντιλήψεις προφανώς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

λέτε να πάρουν και καμιά μεταγραφή από sonus faber ή chario????

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω η SF έχει κάνει ήδη κίνηση και ανήκει σε μεγάλο group.
(δεν είδα να την επηρεάζει αρνητικά δε... τα κορυφαίας της συνεχίζουν να σπέρνουν και έγινε και αρκετά προσιτή σε όλους... με καλά προιόντα)

Και κατά την δική μου γνώμη η εταιρεία θα αλλάξει.

Θα ακολουθήσει τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς.
Περισσότερο consumer προϊόντα και εφόσον συνεχίσει τo Hi Εnd τμήμα τότε τα προϊόντα θα είναι αρκετά ακριβότερα από σήμερα.

Αργά ή γρήγορα ο νέος ιδιοκτήτης θα δείξει δείγματα γραφής ,οπότε θα περιμένουμε
η προσωπική [αυθαίρετη ] εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε ουσιαστικές αλλαγές και πιθανόν τη χρήση ενός νέου ονόματος στην ακριβή ή τη χαμηλή κατηγορία προϊόντων

Τις ιστορικές, επιτυχημένες εταιρίες με τέτοιο know how, δεν τις πειράζουν οι νέοι ιδιοκτήτες. Το παράδειγμα της Newmann που αγοράστηκε από την Sennheiser τα λέει όλα-απλά προσθέτουν κάποια μοντέλα μικρά και πιο εμπορικά για το βιοσιμώτερο.