Καλησπέρα θα χρειαστώ καινόυρια τηλεόραση, μιας και μπαίνουμε σε καινούριο σπίτι με την γυνάικα μου!
Budget: ~1000ε
Απόσταση θέασης: 3 - 3.5m
Χρήση, κατα κύριο λόγο σειρές/ ταινίες απο Stremio, κανά ματσάκι απο COSMOTE/NOVA το ΣΚ. Πιο σπάνια και λιγότερο PS5.
Είμαι σε δίλημμα μεταξύ 55 OLED ή 65 LED LCD μιας και δεν φτάνει το budget για 65 OLED.
Είδα σε άλλες προτάσεις την 65 TCL C7K, άλλα όχι ακόμα απο κοντά. Πείτε μου αν έχετε άλλες αξιόλογες προτάσεις, και τι θα κάνατε στη θέση μου!
Ελπίζω να βρούμε κάτι αξιοπρεπές στις εκπτώσεις!
Ευχαριστώ πρωκαταβολικά!
----
αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης : 3 - 3.5m
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : κατα κύριο λόγο σειρές/ ταινίες απο Stremio, κανά ματσάκι απο COSMOTE/NOVA το ΣΚ. Πιο σπάνια και λιγότερο PS5.
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : ~1000ε
προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..
Budget: ~1000ε
Απόσταση θέασης: 3 - 3.5m
Χρήση, κατα κύριο λόγο σειρές/ ταινίες απο Stremio, κανά ματσάκι απο COSMOTE/NOVA το ΣΚ. Πιο σπάνια και λιγότερο PS5.
Είμαι σε δίλημμα μεταξύ 55 OLED ή 65 LED LCD μιας και δεν φτάνει το budget για 65 OLED.
Είδα σε άλλες προτάσεις την 65 TCL C7K, άλλα όχι ακόμα απο κοντά. Πείτε μου αν έχετε άλλες αξιόλογες προτάσεις, και τι θα κάνατε στη θέση μου!
Ελπίζω να βρούμε κάτι αξιοπρεπές στις εκπτώσεις!
Ευχαριστώ πρωκαταβολικά!
----
αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης : 3 - 3.5m
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : κατα κύριο λόγο σειρές/ ταινίες απο Stremio, κανά ματσάκι απο COSMOTE/NOVA το ΣΚ. Πιο σπάνια και λιγότερο PS5.
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : ~1000ε
προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..