Nεα τηλεόραση max 48-50 ιντσών

blinky (είμαστε οι γνωστοί λαμπίτες υποθέτω;)
εκτιμώ τις απόψεις-αναλύσεις σου και τις διαβάζω διεξοδικά πάντα ... Πριν ξεκινήσω την αναζήτηση δεν εδινα σημασία στις τεχνολογίες τωντηλεοράσεων. Μπαίνοντας στον χορό για αλλαγή από την 37αρα που έχω τώρα διάβαζα-εβλεπα κτλ. Προσπαθω να είμαι συνηδειτοποιημένος αγοραστής σε όλα ... δεν αφήνω να με συνεπάρει το μαύρο των oled, οι 55αρες και HDR που θα υποστηρίζουν κτλ. Ψάχνω 50αρα καλή οθόνη ...εχω 1 χιλιαρικο και αν είναι να το χρησιμοποιήσω στην αγορά τηλεόρασης ελεγα να πάρω ότι καλύτερο αγοράζεις με αυτά...Δεδομένου της μεταβατικής καταστασης ας είναι να δώσω 780 για μια 50w807 κερδίζοντας το μέγεθος που θέλω και εξοικονομώντας 220 ευρώ. Είναι η σωστή προσέγγιση;

heh οντως απο το lab οι ιδιοι ειμαστε :)
Συμφωνω γενικα να δωσεις εκει γυρω στο 700αρι για να εχεις και λεφτα στην ακρη για αργοτερα και να μη χασεις και πολλα σε ενδεχομενη μεταπωληση...
Αποκει και περα τα φετινα μοντελα δε τα γνωριζω για να σχολιασω τη συγκεκριμενη sony, οποτε εδω θα σε βοηθησουν οι υπολοιποι. Ομως επειδη γενικα οσο λιγοτερα δωσεις τοσο καλυτερα, εχει παρει το ματι μου τελευταια οτι μπαινο-βγαινουν σε προσφορες καποιες Panasonic 50αρες που ειναι και 4k και θεωρουνται πολυ καλο VFM οταν τις βαζουν 650-700 (το mediamarkt νομιζω εχει ενα αποκλειστικο μοντελο που το βαζει που και που εκει). Επισης σε Sony παρατηρω στο skroutz οτι υπαρχει ενα μοντελο, η 49X8005 που ειναι στη διασταση που θες και ειναι 4k και την εχουν 698ε.... Αλλα δε ξερω αν εχει λακο η φαβα γιατι μου κανει εντυπωση που η 50αρα 1080p κοστιζει περισσοτερο (και θυμομουνα οτι η σειρα Χ αφορα μεγαλυτερη κατηγορια).
Οποτε ας σχολιασουν οι ψαγμενοι φετος τι καλυτερο παιρνεις εκει στα 600-700ε...

Είμαι πλέον κάτοχος μιας sony 49x8307... η επιλογή βοηθήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε δυνατότητα αγοράς στα 900 ευρώ κουτάτη. Που κοιτάζω για ρυθμίσεις; Oδηγίες τι κάνουμε με τις android tv κτλ... Ευχαριστώ προκαταβολικά..