νεα τηλεοραση

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
989
καλησπερα ο ξαδελφος μου βαζει κουλουρα και θελη τηλεωραση ειδε στο πλαισιο μαζι ειχαμε παει την
Samsung LED 65'' UE65F9000SL νομιζω περισηνο μοδελο ; αξιζει η να κοιταξουμε κατι αναλοσε φετινο μοντελο
θυμασε που σε ρωτησα και για μενα ,μου αρεσαν πολυ τα χρωματα της βεβαια θα παρουμεστικακι με καμια ταινια
για ναδουμε τη κουμπιαπανει......καθε γνωμη δεκτη .....και του ειπα του μικρου καιρο που διαλεξε για κουλουρα

Η τηλεόραση αυτή είναι αρκετά καλή, αλλά Ultra HD και αυτό σημαίνει ότι αν ο ξάδερφός σου βλέπει και αρκετό τηλεοπτικό , έστω και ένα 30% με 40% συνολικά και ή απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3μ με 3,5μ, θα υποφέρει με τα χάλια ψηφιακά κανάλια που έχουμε, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο.
Επίσης και στο HD υλικό θα κάνει επεξεργασία για να το προσαρμόσει στην ανάλυσή της, οπότε και εκεί θα υπάρχει μια μικρή υποβάθμιση στη ποιότητα εικόνας
Επίσης σαν μία από τις πρώτες Ultra HD που κυκλοφόρησαν κουβαλάει τα κουσούρια της << παιδικότητας της >>.
Τώρα αν η τιμή που τη βρήκε είναι αρκετά καλή σε σύγκριση με ότι είχε όταν πρωτοβγήκε, και του αρέσει ....., ιδιαίτερα αν υπήρχε Ultra HD υλικό να δει , θα ήταν υπέροχη, αλλά που να το βρει αυτό το υλικό;
Πάντως για θέαση υλικών SD, δηλαδή τηλεοπτικό και ταινιών από DVD δε τη προτείνω με τίποτα. Για HD είναι πολύ καλή, αλλά υπάρχουν άλλες που είναι Full HD και μπορούν να δείξουν το ίδιο καλά και καλύτερα και να είναι πιο οικονομικές.

το πανελ ειναι 65αρι και uhd και εχει αρκετο clouding δε θα την παλεψει αυτη την tv να παει σε oled με αυτα τα λεφτα
Το λεω εκ πειρας για την συγκεκριμενη επειδη την βλεπω συχνα σε φιλο και ρυθμισεις και οτι θες κανεμε δεν φτιαχνει το θεμα
Την καλυτερη εικονα εδωσε με 0 οπισθιο 0 φωτεινοτητα και 0 αντιθεση.Τουλαχιστον μαυρισε

velatis panos
oled μονο η περησηνη lg einai mono σε αλλη εταιρια δεν γνωριζω καμια .....σe FULL HD ποια προτηνετε εσεις με καλη εικονα 55 + για τον παρω χερακι να παμε μαζι
μονος του δεν παει ...τον μπελα μου βρηκα χαχαχα..... με τρωει και μενα φυσικα ...η αποσταση θεασης 3-3.5 μετρα μπορει και 4 ασε που εχει αρχησει γκρινια γυναικα του,αλλα ψυλονεται .........

ευχαριστω παρα παρα πολυ