νεα τηλεοραση..

hxostil

AVClub Addicted Member
λοιπον.....παω για αλλαγη απο την 55es7000 με νεα...σκεφτομαι την h7000 μιας και η 8000 λοξοκοιταει....ελπιζω να εχω διαφορα στο μαυρο μιας και η σειρα es ειχε σχετικα κακο μαυρο (αν και εμεναηταν πολυ χαμηλοτο μαυρο)...ειναι και η 805 αλλα η 7000 ειναι πιο πανω...υπαρχει κατι αλλο να δω?

http://www.amazon.com/LG-Electronics-55EC9300-55-Inch-1080p/dp/B00KZER5GS

Μην το σκέφτεσαι καθόλου , σε euro είναι 2.600.

<< 3 left in stock >>

Ισα που προλαβαίνεις.

Αν δεν ήταν τα ΜΑΜΗΜΕΝΑ video games στην μέση που , κυριολεκτικά , καταστρέφουν την OLED , θα την είχα αγοράσει ΧΤΕΣ.

Uh...
Επειδή είναι και το θέμα της εγγυήσεως , ίσος και να μην είναι τόσο ευνοϊκά τα πράματα...

Πέρσυ , είχαμε την w905 , φέτο έχουμε p@p@ri@.

Η Η7000 έχει 0.04 ANSI , αλλα δεν είμαι σίγουρος πια για αυτά τα νούμερα.

Θεωρητικά , σε σχέση με 805 και σειρά 6 της samsung , η Η7000 έχει το καλύτερο μαύρο , σε LED-LCD για φέτο.

Για να είμαι ειλικρινής , με βάση πάντα τα review , ακόμα και από τις περσινές ( όλες ) η Η7000 έχει το καλύτερο μαύρο.

Εγώ επιμένω να το ρισκάρεις και να πας για 55EC9300.

Off topic: Άλλαξες το Avatar σου , η σε μπερδεύω με άλλο μέλος του forum? O.o

Πηγαίνοντας στην h7000 θα κερδίσεις 100 Hz επιπλέον από την 805.Δεν θα κερδίσεις ούτε σε επεξεργασία (mstar επεξεργαστής) ούτε σε μαύρο.Επίσης έχει καλύτερο smart -3d αν θεωρείς ότι τα αυτά αξίζουν 500+ ευρώ τότε πάνε κατευθείαν στην 7000 δεν υπάρχει άλλη επιλογή.Επίσης θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός στο θέμα banding.Φέτος η auo τα πάει πολύ καλα,η Samsung έχει πάλι τα θέματα της.
Πάντως αν είχα 1700 και χώρο θα πήγαινα εδώ:http://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html?from=autocomplete&keyphrase=60w855
Και με το 50ρικο ρέστα θα έπαιρνα κάτι αλλο.

Μια χαρά είναι η τηλεόραση σου , πχ. από την Sony 805/829 που προτάθηκε παραπάνω έχει καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό , πιο γρήγορο επεξεργαστή για να μην κολλάνε τα μενού και αργούν να αλλάξουν τα κανάλια και καλύτερο 3D.

Εγώ θα την κρατούσα 2-3 χρόνια ακόμη μέχρι να πέσουν οι τιμές στις OLED.

http://www.amazon.com/LG-Electronics-55EC9300-55-Inch-1080p/dp/B00KZER5GS

Μην το σκέφτεσαι καθόλου , σε euro είναι 2.600.

<< 3 left in stock >>

Ισα που προλαβαίνεις.

Αν δεν ήταν τα ΜΑΜΗΜΕΝΑ video games στην μέση που , κυριολεκτικά , καταστρέφουν την OLED , θα την είχα αγοράσει ΧΤΕΣ.

Uh...
Επειδή είναι και το θέμα της εγγυήσεως , ίσος και να μην είναι τόσο ευνοϊκά τα πράματα...

Πέρσυ , είχαμε την w905 , φέτο έχουμε p@p@ri@.

Η Η7000 έχει 0.04 ANSI , αλλα δεν είμαι σίγουρος πια για αυτά τα νούμερα.

Θεωρητικά , σε σχέση με 805 και σειρά 6 της samsung , η Η7000 έχει το καλύτερο μαύρο , σε LED-LCD για φέτο.

Για να είμαι ειλικρινής , με βάση πάντα τα review , ακόμα και από τις περσινές ( όλες ) η Η7000 έχει το καλύτερο μαύρο.

Εγώ επιμένω να το ρισκάρεις και να πας για 55EC9300.

Off topic: Άλλαξες το Avatar σου , η σε μπερδεύω με άλλο μέλος του forum? O.o
την εχω σταμπαρει αλλα φοβαμαι διαφορα που ακουω....σε σχεση με τα games τι προβλημα υπαρχει στις oled???
σημ..ναι το αλλαξα ειχα μια τιγρη...πως σου φαινεται το νεο???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηγαίνοντας στην h7000 θα κερδίσεις 100 Hz επιπλέον από την 805.Δεν θα κερδίσεις ούτε σε επεξεργασία (mstar επεξεργαστής) ούτε σε μαύρο.Επίσης έχει καλύτερο smart -3d αν θεωρείς ότι τα αυτά αξίζουν 500+ ευρώ τότε πάνε κατευθείαν στην 7000 δεν υπάρχει άλλη επιλογή.Επίσης θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός στο θέμα banding.Φέτος η auo τα πάει πολύ καλα,η Samsung έχει πάλι τα θέματα της.
Πάντως αν είχα 1700 και χώρο θα πήγαινα εδώ:http://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html?from=autocomplete&keyphrase=60w855
Και με το 50ρικο ρέστα θα έπαιρνα κάτι αλλο.
δεν με παιρνει για 5 ποντους!!!ναι θα μου αρεσε πολυ η ιδεα για 60 αν και λιγο υπερβολικο για τα 2,7μ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια χαρά είναι η τηλεόραση σου , πχ. από την Sony 805/829 που προτάθηκε παραπάνω έχει καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό , πιο γρήγορο επεξεργαστή για να μην κολλάνε τα μενού και αργούν να αλλάξουν τα κανάλια και καλύτερο 3D.

Εγώ θα την κρατούσα 2-3 χρόνια ακόμη μέχρι να πέσουν οι τιμές στις OLED.

ειμαι ευχαριστημενος και ναι εχω το ιδιο σκεπτικο με εσενα να την κρατησω ακομα αλλα εχω μια ευκαιρια να εχω ολοκαινουρια τηλεοραση (κατι σαν δωρο 1800 ευρω) που πρεπει να γινει αμεσα...

Τσέκαρε και την AS640 της Panasonic, είναι από τις λίγες φετινές της με VA panel. Η H7000 ίσως να είναι καλύτερη, αλλά σε σύγκριση με Sony W8 series που σκέφτεσαι και Samsung Η6 series νομίζω κονταροχτυπιέται άνετα και την Samsung H6 μάλλον την ξεπερνάει (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια).

Τσέκαρε και την AS640 της Panasonic, είναι από τις λίγες φετινές της με VA panel. Η H7000 ίσως να είναι καλύτερη, αλλά σε σύγκριση με Sony W8 series που σκέφτεσαι και Samsung Η6 series νομίζω κονταροχτυπιέται άνετα και την Samsung H6 μάλλον την ξεπερνάει (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια).

ναι εχω ακουσει καλα λογια για αυτο το μοντελο αλλα φοβαμαι το τοπικο σερβις που εχει....και πιστευω οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη η 7000 αν και θα ηθελα να την δω απο κοντα την πανασονικ

...
ειμαι ευχαριστημενος και ναι εχω το ιδιο σκεπτικο με εσενα να την κρατησω ακομα αλλα εχω μια ευκαιρια να εχω ολοκαινουρια τηλεοραση (κατι σαν δωρο 1800 ευρω) που πρεπει να γινει αμεσα...

Τότε πας στην H7000 , οτιδήποτε πιο κάτω είναι συνολικά χειρότερο από αυτό που έχεις τώρα.