Νέα TV 40"-42"

nemlah

New member
8 January 2009
21
Οκ πρέπει να το παραδεχτώ .. πελάγωσα..
Το τι λεπτομέρειες πρέπει να προσέχει κανείς για να πάρει TV είναι απίστευτό..

Τέσπα εδώ τα στοιχεία μου:
  • Απόσταση πάιζει από 2m μέχρι 3m
  • Ένα 40% θα είναι TV
  • Το υπόλοιπο 60% θα είναι media από το internet
Πίστευα ότι η w4500 της sony είναι καλή περίπτωση, αλλα έχοντας ζήσει το service της sony και διαβάζοντας για έντονα προβλήματα με το backlight δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω 1000+ ευρώ για να με αγνοεί μετα η sony και να μην αναγνωρίζει τυχόν πρόβλημα.

Τώρα βλέπω και την scarlet (42lg7000) πού όμως με χαλάει το ότι με λίγα λεφτά παραπάνω πέρνεις την 47".... ειμαι παράξενος?
budget είναι στα 1000+-

Ας με βγάλει κανείς απο το μαρτύριο της επιλογής.. :)
Ευχαριστό εκ των προτέρων..

Καλημέρα φίλε μου. Εγώ με την βοήθεια των παιδιών του φόρουμ απέκτησα πρόσφατα μια Sony 40w4500 από τα Media markt που την είχαν προσφορά στα 1090 ευρώ. Η απόσταση που έχω στο σπίτι μου είναι γύρω στα 3 μέτρα. Επειδή πέρα από dvd και ps3 βλέπω και λίγη τηλεόραση + NOVA θα ήθελα να σου πω ότι η 40άρα για την απόσταση που έχεις και το ότι θες να βλέπεις 40% tv την θεωρώ υπεραρκετή εώς μεγάλη. Ειδικά αν δεν έχεις πολύ καλό σήμα στην κεραία πιθανόν το να βλέπεις tv να σε ενοχλεί η μη καθαρότητα της εικόνας.
Για θέαση dvd και παιχνίδια συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι το μέγεθος ΜΕΤΡΑΕΙ.

Με την μικρή πείρα που έχω θα σου έλεγα να μην πας σε μεγαλύτερο μέγεθος. Η δικιά μου η w4500 δεν βλέπω να έχει το γνωστό πρόβλημα ή πιθανόν να είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν το έχω παρατηρήσει.