Και εμένα μετά άφού χάλασε η sony 46x3500 έβαλα ένα ταβάνι στα 1000 ευρώ (ίσως και κάτι παραπάνω) και πάω στην LG 47 860 (στα 1100 ευρά με καλό browser και gadgetιές ) ή πάλι sony 46 w9 (με καλύτερη εικόνα και λιγότερα μπιχλιμπίδια, στα 1240 ευρώ), αν και έχω ξενερώσει με sony. Αντίθετα η LG έχει πολύ καλό support.
Στο ταβάνι που έχεις βάλει και στις 46-47 ίντσες πιστεύ ότι θα βρείς. Γενικά Lg και samsung είναι πιο καλές σε επίπεδο smart.
φιλε μου μη πας στην LG εκτος αν εχουν τοοοοση σημασια τα μπιχλιμπιδια!
Κατ'αρχην γνωμη μου ειναι να ακολουθησεις το ταβανι σου και αν μη δωσεις πανω απο 1000. Σε ενα τεχνολογικο προϊον που απαξιωνεται τοσο γρηγορα και που μετα λυπης και εσυ ειδες οτι αν τυχον χαλασει εκτος εγγυησης παει για πεταμα, δε νομιζεις οτι ειανι φρονιμο να μη δωσεις τοσα πολλα λεφτα?
Δε παω να κανω κουμαντο στο πορτοφολι σου, σαν προταση το λεω και επειδη βλεπω οτι "καηκες" με την sony και θα περιμενα να το σκεφτεσαι και απο μονος σου ετσι...
Αποκει και περα γνωμη μου ειναι να αδραξεις την ευκαιρια και να κανεις καλυτερη αναβαθμιση στο μεγεθος απ'οτι μονο 1 ιντσα εκτος αν πια η 46αρα ηταν τοσο ιδανικη και θες να μεινεις στα ιδια επιπεδα (συνηθως οσοι πηρανε 46αρα την εποχη της Χ3500 δε θα μπορουσαν και οικονομικα να πανε παραπανω αφου ηδη η 46αρα ηταν πανακριβη και κοστιζε παραπανω αποτι σημερα η 55αρα...σημερα ομως που μπορεις σκεψου ποσο ειναι το ιδανικο μεγεθος να παρεις, αν ειναι 46 καλως!)
Τελος, αν δε θες να πας σε sony (που αντικειμενικα εχει απο τα καλυτερα προϊοντα της αγορας αυτη τη στιγμη, οπως ενδεχομενως και παλιοτερα, μονο που τωρα δε τα υπερκοστολογει) λογω κακης εμπειριας, τοτε θα ελεγα να κοιταξεις σε Samsung για να παρεις ενα VA panel τουλαχιστον και να μη ξενερωσεις με την LG που μπορει να εχει χειροτερο μαυρο και απο αυτη που σου χαλασε...
Το “κουλό” με την 5500 που δεν είναι 3D είναι ότι είναι ακριβότερη από τις 3D…
Για τις Panasonic led δεν εχω ακούσει τα καλύτερα… αλλά θα μου πεις για τις πλάσμα που είχα ακούσει super …. Στα 3 χρόνια βγήκε off…
Με βλέπω να καταλήγω σε Samsung 3D …
μη κρινεις με βαση την αξιοπιστια, γιατι αντικειμενικα, ηλεκτρονικα ειναι, ενα ποσοστο θα χαλασει....θεμα τυχης ειναι, δε νομιζω οτι καποια εταιρεια εχει χειροτερα/καλυτερα ποσοστα αστοχιας απο τις αλλες...Οποτε δεν ειναι αντικειμενικο να κρινεις με βαση την προσψπικηξ σου εμπειρια. Αυτο που ειναι αντικειμενικο να κριθει ειναι το after-sales σε περιπτωση προβληματος, στο οποιο ναι πχ η LG εχει καλη φημη, η samsung επισης....η sony παλια ειχε κακη, σημερα δε ξερω... Αλλα αν σε καιει τοσο αυτο το θεμα δινεις 100 ευρω παραπανω και κανεις μια 5ετη εγγυηση που ειναι του καταστηματος και κοιμασαι ησυχος.... (και στα 4 χρονια ευχεσαι να χαλασει για να παρεις δωρεαν ολοκαινουρια OLED

)
Ας πουμε εγω εχω 8 χρονια panasonic plasma σπιτι μου και ειναι ακομα αριστη και ειναι κατευχαριστημενος....θεμα τυχης εντελως!