Neat Ultimatum MFS

Φίλε mordor56 βλέπω 88db, 6 ohms average-Min 4 ohms και 6,5" woofer...
Ταυτόχρονα προτείνουν ενισχυτή 25 - 200watts!

Είναι τόσο ευκολοδήγητα?
Αν γνωρίζεις, ισχύει για τα συγκεκριμένα ή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας?

Κοιτα τα χαρακτηριστικα στα οποια αναφερεσαι ειναι και τα επισημα που αναφερει ο κατασκευαστης ,οποτε θα ειναι φανταζομαι κ τα σωστα ,αλλα δεν μπορω να σου απαντησω αν ειναι οντως ευκολοδηγητα ή ενδεχομενως δυσκολοδηγητα γιατι τα δοκιμαζω με τον W4S που ειναι 500 W και στα 4ohm 1KW :earmuffs:...καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο δυσκολο να βγαλεις τετοιο συμπερασμα ,παραυτα σε σχεση με τα eggleston αν τα συγκρινω πιστευω πως ειναι αμυδρα ποιο αναισθητα τα neat ..

Απάντηση: Re: Neat Ultimatum MFS

...σε σχεση με τα eggleston αν τα συγκρινω πιστευω πως ειναι αμυδρα ποιο αναισθητα τα neat ..

Άρα καμία σχέση με 25W... Υποθέτω από τρανζιστοράτο μια "καλή" κατοστάρα θα την έχουν για πρωινό...

Νομίζω ότι την επόμενη χρονιά πρέπει να κάνω μια επίσκεψη για τα motive 2 που είναι στο budget μου και χωρίς τα εξτρα tweeter, που για να σου πω την αλήθεια με φοβίζουν μήπως και μπερδεύει το πράγμα (είμαι υπέρ των απλών-λιτών υλοποιήσεων...)

Αυτά που έχεις στη κατοχή σου είναι τα standard finish? Γύρω στα 3.700E καινούρια?

Ναι ειναι το standard και νομιζω πηγαινουν γυρω στο τρισημισαρι ...απο τα αλλα μοντελα δεν εχω ακουσει κανενα αλλα γενικα φαινεται να το κατεχουν το αντικειμενο ..