Γεια σας "παιδιά".
Βρέθηκε στα χέρια μου ένας Nec Vt676 LCD 1024*768 projector με 1400 ώρες λειτουργίας.
Για καμιά 100 ώρες σε παρουσιάσεις δούλευε καλά αλλά με πολύ χαμηλό φωτισμό
Μετά σταμάτησε. Κάηκε η λάμπα. Πήρα καινούργια (300+ ) και το ίδιο θολό τοπίο.
Ανοίγω το φίλτρο και βλέπω 1 δάχτυλο χώμα και χνούδι.
Με κάποιες γνώσεις που έχω από επισκευές laptop ανοίγω τον προβολέα και κάθε οπτικό σύστημα ήταν πήχτρα στο χώμα και στο χνούδι.
Μετά από ένα πρώτο καθάρισμα (έφτασα να δώ και τα 3 lcd των χρωμάτων και το κόκκινο είχε ολόκληρο μπαλάκι από χνούδι ενδιάμεσα) δοκίμασα τον προβολέα και δείχνει όντως καλύτερα με μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά έχει μία αίσθηση ότι βλέπεις τα πάντα σε μικρό σύννεφο και μερικές θολές κιλήδες σε κάποια σημεία(μάλλον είναι υπολείμματα σκόνης).
Παραπάνω άνοιγμα δεν θέλω να κάνω (να καθαρίσω τους ενδιάμεσους φακούς κλπ).
Μπορείτε να προτείνετε λύσεις για οικονομικό καθάρισμα προβολέα (κατά καιρούς διαβάζω ότι κάποια παιδιά από το forum ασχολούνται με το σπορ).
Αν έχετε κάποιο όνομα, e-mail, τηλέφωνο θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ
Βρέθηκε στα χέρια μου ένας Nec Vt676 LCD 1024*768 projector με 1400 ώρες λειτουργίας.
Για καμιά 100 ώρες σε παρουσιάσεις δούλευε καλά αλλά με πολύ χαμηλό φωτισμό
Μετά σταμάτησε. Κάηκε η λάμπα. Πήρα καινούργια (300+ ) και το ίδιο θολό τοπίο.
Ανοίγω το φίλτρο και βλέπω 1 δάχτυλο χώμα και χνούδι.
Με κάποιες γνώσεις που έχω από επισκευές laptop ανοίγω τον προβολέα και κάθε οπτικό σύστημα ήταν πήχτρα στο χώμα και στο χνούδι.
Μετά από ένα πρώτο καθάρισμα (έφτασα να δώ και τα 3 lcd των χρωμάτων και το κόκκινο είχε ολόκληρο μπαλάκι από χνούδι ενδιάμεσα) δοκίμασα τον προβολέα και δείχνει όντως καλύτερα με μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά έχει μία αίσθηση ότι βλέπεις τα πάντα σε μικρό σύννεφο και μερικές θολές κιλήδες σε κάποια σημεία(μάλλον είναι υπολείμματα σκόνης).
Παραπάνω άνοιγμα δεν θέλω να κάνω (να καθαρίσω τους ενδιάμεσους φακούς κλπ).
Μπορείτε να προτείνετε λύσεις για οικονομικό καθάρισμα προβολέα (κατά καιρούς διαβάζω ότι κάποια παιδιά από το forum ασχολούνται με το σπορ).
Αν έχετε κάποιο όνομα, e-mail, τηλέφωνο θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ