nsamar AVClub Addicted Member 18 June 2006 1,915 Washington, DC 6 October 2007 #2 Αυτες ειναι κινηματογραφικες. (τουλαχιστον εγω τις βλεπω στον κινηματογραφο εδω και 5 -6 μηνες) Τις βγάλανε και στην TV?
Αυτες ειναι κινηματογραφικες. (τουλαχιστον εγω τις βλεπω στον κινηματογραφο εδω και 5 -6 μηνες) Τις βγάλανε και στην TV?
panosxgr Supreme Member 24 June 2006 8,604 6 October 2007 #3 Δεν γνωριζω για τηλεοραση εαν τις δειχνει...δεν βλεπω και πολυ. Αλλα τις ειδα κι εγω χθες στο σινεμα και δεν μπορουσα να σταματησω το γελιο!!!
Δεν γνωριζω για τηλεοραση εαν τις δειχνει...δεν βλεπω και πολυ. Αλλα τις ειδα κι εγω χθες στο σινεμα και δεν μπορουσα να σταματησω το γελιο!!!
GeonX Μέλος Σωματείου 17 June 2006 2,756 6 October 2007 #4 Re: Απάντηση: Νεες διαφημισεις της Vodafone nsamar said: Αυτες ειναι κινηματογραφικες. (τουλαχιστον εγω τις βλεπω στον κινηματογραφο εδω και 5 -6 μηνες) Τις βγάλανε και στην TV? Click to expand... Κορυφαίες, όχι δεν έχουν βγει στη TV, νομίζω δεν τις έχουν επιτρέψει και ναι παίζουν εδώ και καιρό στις αίθουσες …για να πω την αλήθεια τις έψαχνα στο youtube Thanks
Re: Απάντηση: Νεες διαφημισεις της Vodafone nsamar said: Αυτες ειναι κινηματογραφικες. (τουλαχιστον εγω τις βλεπω στον κινηματογραφο εδω και 5 -6 μηνες) Τις βγάλανε και στην TV? Click to expand... Κορυφαίες, όχι δεν έχουν βγει στη TV, νομίζω δεν τις έχουν επιτρέψει και ναι παίζουν εδώ και καιρό στις αίθουσες …για να πω την αλήθεια τις έψαχνα στο youtube Thanks