Νέες Δημοσιεύσεις

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Κάτι δεν πάει καλά! Δεν τις κατατάσει με σωστή χρονολογική σειρά και εκτός αυτού, δεν τις βάζει όλες ή τουλάχιστον, αν κάνω εγώ μια νέα, δεν τη βγάζει.

Δική μου ρύθμιση ή κάτι γενικότερο;

Δεν είμαι σίγουρος, ο Νίκος μάλλον θα μας απαντήσει, αλλά νομίζω οτι την δική σου τη θεωρεί ήδη διαβασμένη και σωστά δεν την εμφανίζει.
Θα σου την εμφανίσει σαν "Νέα Δημοσίευση" την στιγμή που κάποιος θα ποστάρει κάτω απο σένα.

Το οτι δεν βγαζει τη δικη σου ειναι λογικο. Αφου εσυ την εβαλες......, μαλλον δεν χρειαζεται να σε ενημερωσει !! :D

Οσον αφορα τη χρονολογικη σειρα, πανω πανω ειναι οι νεοτερες !!

Εχεις και καποιες επιλογες στο κοντρολ πανελ σου, αλλα αυτες νομιζω ρυθμιζουν τη χρονολογικη σειρα που θα βλεπεις τα ποστ μεσα στα θεματα !

Μπάμπης Κολέζας said:
Δεν είμαι σίγουρος, ο Νίκος μάλλον θα μας απαντήσει, αλλά νομίζω οτι την δική σου τη θεωρεί ήδη διαβασμένη και σωστά δεν την εμφανίζει.
Θα σου την εμφανίσει σαν "Νέα Δημοσίευση" την στιγμή που κάποιος θα ποστάρει κάτω απο σένα.

Δε θυμάμαι πιο παλιά πως ήταν (με αυτή την πλατόφρμα δηλαδή) αλλά με την προηγούμενη, σου έβγαζε ακόμη και τη δική σου, γιατί στην πραγματικότητα τη θεωρούσε αδιάβαστη.

Αλλά ΟΚ...

Browser said:
Το οτι δεν βγαζει τη δικη σου ειναι λογικο. Αφου εσυ την εβαλες......, μαλλον δεν χρειαζεται να σε ενημερωσει !! :D

Οσον αφορα τη χρονολογικη σειρα, πανω πανω ειναι οι νεοτερες !!

Εχεις και καποιες επιλογες στο κοντρολ πανελ σου, αλλα αυτες νομιζω ρυθμιζουν τη χρονολογικη σειρα που θα βλεπεις τα ποστ μεσα στα θεματα !

Το θέμα είναι πως οι πρώτες περίπου 10 είναι σωστές και μετά τις ανακατέβει!!! η 11 π.χ. είναι παλιότερη και μετά η 12 είναι νεότερη. Αυτό εννούσα!

Μηπως επειδη μεχρι να ερθει το "μετα" που λες, εχουν γραφτει μηνυματα μεσα και εχει αλλαξει η χρονολογικη τους σειρα???