Προσφατα χαζευα περιοδικα του εξωτερικου σχετικα με av και το ματι μου επεσε σε ενα πανεμορφο σετακι 5.1.
Μιας και εχω παρατηρησει οτι υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον σε ηχεια - δορυφορους και αφου ειδα οτι δεν εχουν αναφερθει καθολου (λογικο αφου δεν υπαρχει αντιπροσωπεια αρα ειναι αγνωστα) ειπα να κανω μια ενημερωση.
Το ονομα της εταιριας ειναι Eclipse και το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι ολη η σειρα τους εχει περιπου την ιδια μορφη.
Μερικες φωτο απο τα ηχεια της εταιριας:
Ενδεικτικα βαζω τα χαρακτηριστικα του μικρου μοντελου TD508 II.
Color: Silver,Black,White
Specifications:
• Unit : Φ8cm Full Range
• Frequency Response: 55Hz-20kHz (-10dB)
• Efficiency/Sensitivity: 81dB/W-m
• Input Resistance (Rating/Max.): 12W/24W
• Impedance: 8Ω
Maximum Dimensions: W160 x H242 x D225 (mm)
Weight: 2.8kg
Δυστηχως εντυπωσεις δεν μπρορω να εχω μιας και δεν υπαρχουν στην Ελλαδα. Το μονο αρνητικο που βρηκα να αναφερω ειναι το υψηλο τους κοστος (νομιζω το ζευγαρι του μικρου μοντελου ειναι κοντα στις 600 λιρες).
Μιας και εχω παρατηρησει οτι υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον σε ηχεια - δορυφορους και αφου ειδα οτι δεν εχουν αναφερθει καθολου (λογικο αφου δεν υπαρχει αντιπροσωπεια αρα ειναι αγνωστα) ειπα να κανω μια ενημερωση.
Το ονομα της εταιριας ειναι Eclipse και το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι ολη η σειρα τους εχει περιπου την ιδια μορφη.
Μερικες φωτο απο τα ηχεια της εταιριας:
Ενδεικτικα βαζω τα χαρακτηριστικα του μικρου μοντελου TD508 II.
Color: Silver,Black,White
Specifications:
• Unit : Φ8cm Full Range
• Frequency Response: 55Hz-20kHz (-10dB)
• Efficiency/Sensitivity: 81dB/W-m
• Input Resistance (Rating/Max.): 12W/24W
• Impedance: 8Ω
Maximum Dimensions: W160 x H242 x D225 (mm)
Weight: 2.8kg
Δυστηχως εντυπωσεις δεν μπρορω να εχω μιας και δεν υπαρχουν στην Ελλαδα. Το μονο αρνητικο που βρηκα να αναφερω ειναι το υψηλο τους κοστος (νομιζω το ζευγαρι του μικρου μοντελου ειναι κοντα στις 600 λιρες).