ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για το Avclub..

Παίδες λίγο κολλάτε...
Κολλάτε σε ιδέες και σε μαθήματα δημοκρατίας.
Κολλάτε στο δέντρο και χάνετε όλα τα υπόλοιπα.
Νοιώθεται καταπιεσμένοι σε έναν χώρο που έτσι κι αλλιώς δεν μας ξέρει κανείς γιατί είναι δικτυακός...
Μαλώνετε, εκνευρίζεστε, αντί να ψυχαγωγείστε.
Νοιώθεται θιγμένοι...
Δεν αναφέρομαι μόνο στο θρέντ αλλά γενικώς... και ειδικώς στην "Εκτός"
Την οποία δεν διαβάζω και συν τοις άλλοις θεωρώ ανούσια για τα AV και εν γένει πολιτσιμικά δρώμενα (ταινίες, μουσική)

Έτσι αν κρίνεται το AVCLUB από την πλέον ανούσια κατηγορία του μάλλον κάτι κάνεται λάθος...

Το κύριο μέλημα του AVCLUB είναι όλες οι άλλες κατηγορίες εκτός από την "Εκτός"!
Το μέλημά του είναι ο σύλλογος.
Ο οποίος και αναλόγως των δυνάμεών μας μπορεί να έχει στέγη όχι μόνον δικτυακή.
Που θα μπορούμε να μαζευόμαστε.
Που ίσως να μπορέσουμε να τον στήσουμε κατάλληλα (μελέτη, μετρήσεις) για οπτιακουστικές παρουσιάσεις και δοκιμές.
Που θα έχει και δισκοθήκη/ταινιοθήκη.
Που θα δανείζει υλικό στα μέλη της...
Και που θα έχει έξοδα υλοποίησης αλλά και λειτουργίας...
Και που δεν είναι διατεθιμένοι 25 νοματαίοι να τα πληρώνουν αυτά εσαεί...
+ τα έξοδα της σελίδας.

Άρα πρέπει να βρεθούν "χρηματοδότες".
Συναφείς εταιρίες, καταστήματα, ιδιώτες που γουστάρουν (σαν τον Τασάρα π.χ)
Και οι επιχειρήσεις δυστυχώς επενδύουν μόνο σε σοβαρά και οργανωμένα πράγματα...
Που θα παραμένουν στον χρόνο σοβαρά και οργανωμένα για υπάρχει επαναληψημότητα και συνέχιση διαφημιστικών καταχωρήσεων και άλλων προσπαθειών.

Βέβαια υπάρχει και ή λύση (έτσι πως εξελίσεται η εκτός) να πάρουμε διαφήμηση από "παράθυρα" και κολοφυλλάδες...:antlers:

Διαλέξτε τι θέλεται.
Πιστέυω να είμαι δημοκρατικός...

Τα ίδια έχουν ειπωθεί και ξαναειπωθεί.
Το avclub είναι ένας χώρος που έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που είναι av fanatics (που λέει και το λογότυπο). Ατυχώς σε αυτό συμμετέχουν και άνθρωποι (όπως του λόγου μου) που δεν είναι av fanatics- ατυχώς γιατί δεν μας ζητήθηκε από την αρχή πιστοποιητικό φανατισμού με το θέμα, ως εκ τούτου θεωρήσαμε ότι μπορούμε να μπουκάρουμε, και να έχουμε και άποψη.
Επειδή λοιπόν μου αρέσει να ενημερώνομαι για κάποια από τα θέματα του χώρου και μου αρέσει να διαβάζω απόψεις (ή να ανταλλάσσω απόψεις) για διάφορα θέματα με πρόσωπα που είναι ή όχι av fan επιθυμώ τη διατήρηση και της καφέ.
Αν θεωρείτε ότι το φόρουμ απευθύνεται μόνο σε γνώστες και δη «άρρωστους», πείτε το μας να μαζεύουμε τα κουβαδάκια μας.

Και μόνο το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων (που είναι ως επί το πλείστον πολύ ενεργά μέλη) στο thread, παλεύουν για τη διατήρηση της κατηγορίας ως έχει, φανερώνει νομίζω την ανάγκη ύπαρξής της ως έχει. Οι υπόλοιποι; Μην την διαβάζετε! Ο meletov το έθεσε άψογα: δεν με ενδιαφέρει κάτι στην εφημερίδα; Το αφήνω και πάω παρακάτω, δε σκίζω τη σελίδα!

Αγνοείστε επιδεικτικά τον προσβλητικό, τον ακραίο, τον αγενή. Θα τα πει, θα τα ξαναπεί, θα σκυλιάσει, θα χτυπηθεί, θα ιδρώσει, θα κρυώσει, θα πέσει στο κρεβάτι και θα ησυχάσουμε…

Τέθηκε θέμα χρόνου και πιθανού νομικού προβλήματος από τους διαχειριστές. Βάλτε κι άλλους διαχειριστές ώστε να μοιράζεται ή ευθύνη και ο χρόνος! Προειδοποιείστε το μέλος που υβρίζει και αν συνεχίσει στείλτε το.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Φίλε Σταμάτη το thread εδώ δεν αφορά την διατήρηση ή μη της κατηγορίας Cafe, αλλά γενικότερα το καθεστώς λειτουργίας του Avclub. Μήπως δεν διάβασες το thread?

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Μάλλον είσαι off topic.

Μα τον μωαμεθ, σας εχω βαρεθει ολους σας. Λεμε, ξαναλεμε, ματαξαναλεμε. Οποιοι νομιζουν οτι μπορουν να στησουν ενα forum, ας το κανουν. Και θεσπιστε
δικους σας κανονες, και μετα ελατε μιληστε μου.

Καλως η κακως (θα δειξει), 5-10-20 ατομα ασχολουνται με αυτο forum, να το συντηρουν και να ειναι εαν απο τα καλυτερα στην Ελλαδα (ασχετως περιεχομενου). Ας βγαζουν και λεφτα απο αυτοι, δεν με ενδιαφερει. Οποιανου δεν του αρεσει, ας την κανει με ελαφρα πηδηματακια.

Με πιανει το κεφαλι μου, οταν μας βλεπω να τσακωνομαστε για την "δημοκρατια" που υπαρχει στο forum, για το τί πρεπει να γραφετε στην cafe, για το ποιοι ειναι υπευθυνοι.

Αυτοι οι 300 που μας κυβερνανε, δεν μας ενοχλουν, μας ενοχλει ο Τασος, ο Γιαννης και οι λοιποι που σπαταλανε την ωρα τους για μας.

Ας ακουστουν ορισμενες προτασεις, πως θα ηθελαν καποιοι να ειναι μερικα πραγματα εδω μεσα (οπως εκανε ο κ.Πολυχρονιδης) και αφηστε τους διαχειριστες να πραξουν τα αναλογα.

Αυτο που εχω καταλαβει εγω, ειναι οτι μερικοι θελουν να περασει το δικο τους-ισως εχουν και δικιο γι ακαποια πραγματα, αλλα ας προχωρησουμε παρακατω.

Τελος, για τα 2 ατομα που αναφερει ο κ.Πολυχρονιδης, ας κριθουν απο τον καθενα μας. Αν καποιος πιστευει οτι ειναι ειρωνικοι στα συγκεκριμενα σημεια, μπορει πολυ απλα να μιλησει κατ ιδιαν μαζι τους-αλλωστε δεν εχουν προβλημα να δωσουν τα τηλεφωνα τους, και πιστεψτε με θα βγουν δημοσια να πουνε συγνωμη.

Πραγματικα λυπαμαι που δεν μπορουμε να τα βρουμε.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για το Avclub..

Παίδες λίγο κολλάτε...
Νοιώθεται καταπιεσμένοι σε έναν χώρο που έτσι κι αλλιώς δεν μας ξέρει κανείς γιατί είναι δικτυακός...
Νοιώθεται θιγμένοι...
Την οποία δεν διαβάζω και συν τοις άλλοις θεωρώ ανούσια για τα AV και εν γένει πολιτσιμικά δρώμενα (ταινίες, μουσική)

Έτσι αν κρίνεται το AVCLUB από την πλέον ανούσια κατηγορία του μάλλον κάτι κάνεται λάθος...

Το κύριο μέλημα του AVCLUB είναι όλες οι άλλες κατηγορίες εκτός από την "Εκτός"!
Που ίσως να μπορέσουμε να τον στήσουμε κατάλληλα (μελέτη, μετρήσεις) για οπτιακουστικές παρουσιάσεις και δοκιμές.
+ τα έξοδα της σελίδας.

Και οι επιχειρήσεις δυστυχώς επενδύουν μόνο σε σοβαρά και οργανωμένα πράγματα...
Που θα παραμένουν στον χρόνο σοβαρά και οργανωμένα για υπάρχει επαναληψημότητα και συνέχιση διαφημιστικών καταχωρήσεων και άλλων προσπαθειών.

Βέβαια υπάρχει και ή λύση (έτσι πως εξελίσεται η εκτός) να πάρουμε διαφήμηση από "παράθυρα" και κολοφυλλάδες...:antlers:

Διαλέξτε τι θέλεται.

ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως !!!

...Η δημοκρατία δέν ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ απο αυτούς που τήν "απολαμβάνουν"

Παίδες λίγο κολλάτε...
Νοιώθεται θιγμένοι...

+ τα έξοδα της σελίδας.

Διαλέξτε τι θέλεται.

Μπορει και να εχεις δικιο αλλα το προβλημα Γιαννη ειναι ποιο ειναι πλεον το δεντρο και ποιο το δασος .....

ποσοι πιστευεις απο τα 2500 μελη εχουν πραγματικες γνωσεις για το αντικειμενο ? εστω στοιχειωδεις ? μαλλον η συντριπτικη μειοψηφια και αυτο φαινεται απο τις αντιστοιχες κατηγοριες οπου ποσταρουν παντα τα ιδια 20-30 ατομα....εκτος αν βαριουνται να ποσταρουν...αλλα αν ειναι ετσι αυτη η αδιαφορια δεν σε κανει να ανησυχεις ?

ποσοι νοιαζονται για μελετη και μετρησεις ? που ειναι οι αντιστοιχες προτασεις ?που ειναι τα ποστ με τις απαιτησεις των μελων για περισσοτερα reviews μετρησεις αναλυσεις δοκιμες συζητησεις ? γιατι δεν γινονται παρουσιασεις (τουλαχιστων στο βαθμο που ολοι οπως λενε θα ηθελαν ) παλιοτερων και καινουργιων προιοντων ? προιοντων για ολα τα βαλαντια ? γιατι δεν ξεκινουν ολοι αυτοι που ξεσηκωθηκαν απο την παρεκτροπη του σαιτ απο τον αρχικο του στοχο να οργανωσουν μια κατηγορια παρουσιασης προιοντων και συγκριτικων τεστ ? ας παρουν καποιο αρθρο παρουσιασης απο το νετ και ας καταθεσουν τις δικες τους αποψεις απο τις γνωσεις και την εμπειρια τοσων χρονων ενασχολησης με το αντικειμενο .Σε σταθερη βαση ομως οχι οταν τυχει να ρωτησει καποιος για το συγκεκριμενο προιον επειδη θελει να το αγορασει η να το πουλησει η του καηκε η δεν βγαζει τον ηχο που θελει....ξερεται ποσα μελη θα βοηθουσε κατι τετοιο ? (η cafe και τα ανεκδοτα της φταινε που δεν γινεται κατι τετοιο ?::PPP) .γιατι δεν υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι αγορας ηχειων συνδεσης ηχειων -διαφορων ηχειων-ενισχυτων τεχνικων χαρακτηριστικων ηχειων-ενισχυτων που θα μπορουσε να τα βλεπει κανεις κι να τα βρει ανα πασα στιγμη ? με επηξηγηματικα σχολια και αντιστοιχα link που θα μπορουσαν να βοηθησουν(εστω τα νεα μελη) ?(και ας υπαρχουν στο νετ...)

που θα μπορεσετε να μαζευοσαστε ? στην αθηνα ? διαβαζω εδω για συναντησεις για χαβαλε για κρασοκατανυξεις..και εμεις που δεν μπορουμε να συμετεχουμε σε αυτα δεν μπορουμε να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε μεσα απο το σαιτ ?

μερικα απο αυτα αυτα που οραματιζεσαι η που σκοπευεις να κανεις ειναι εξαιρετα αλλα δεν ξερω ποσο ειναι εφικτα

και κυριως ποσο ειναι εφικτο να διατηρηθει ενα τοσο κλειστου χαρακτηρα site που θα μπορεσει να τραβηξει τους σοβαρους επιχειρηματιες .....και αυτοι οι επιχειρηματιες γιατι θα σε χρηματοδοτησουν αν δεν πονταρουν στην αγοραστικη δυναμη των μελων και κυριως του μεγαλου αριθμου μελων ...και πως θα διατηρησεις αυτον τον αριθμο αν μετατραπει σε ενα στεγνο επαγγελματικο σαιτ....?

απ την αλλη βεβαια οταν γραφομασταν δεν μας προειδοποιησατε οτι ισως θα γινουμε τα αγοραστικα πιονια καποιων εταιριων ...δηλαδη εγω θα φοβαμαι να ποσταρω το ανεκδοτακι μου να κανω τον χαβαλε μου επειδη το ασοβαρο της καταστασης θα δυσαρεστησει τον ταδε επιχειρηματια ο οποις πιθανοτατα θα συνεργαζεται και με μερικους απο δω (ενας φιλος μου θελει να πουλησει κατι...αλλα ντρεπεται να το πει ο ιδιος ....) και που θα πονταρει να πουλησει τοσα κομματια ενισχυτων μεταξυ των μελων ????????

ε οχι μπορει και να μην παρω ...και οταν θα παρω καλο ειναι να με εχετε ενημερωσει απο πολυ πριν !!!

Να καταθέσω οτι οι υπεράριθμες και συχνές "δημοκρατικές διαδικασίες" και τα δημοψηφίσματα μου θυμίζουν τις καταλήψεις των Πανεπιστημίων όταν σπούδαζα αλλά και σήμερα.Είναι τραγέλαφος και με τίποτα αντικατοπτρίζει την αληθινή πλειοψηφία.

Υστερα, πέραν των όποιων προσωπικών αντιπαραθέσεων μου δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω οτι το φορουμ τεχνικά τουλάχιστον κρέμεται κυριολεκτικά από τον Νίκο τον Μπαβιόλη.Ο οποίος έδωσε και δίνει τον εαυτό του σε αυτόν τον τομέα ψυχή τε και σώματι ,έχει μια δουλειά που του τρώει άπειρες ώρες,τον στέλνει στο εξωτερικό πολλάκις,δικαιούται μια στοιχειώδη προσωπική ζωή και αν κάποια στιγμή του τη δώσει ή αρρωστήσει γιατί είναι άνθρωπος φυσικά και κλατάρει και τα βροντήξει,θα σκάσει και το φόρουμ.

Πρότασή μου? Περισσότεροι "τεχνικοί" για το support του φόρουμ.Αν χρειαστεί συνδρομή από τα μέλη για την οικονομική κάλυψη και συντήρηση τους,εγώ είμαι πρόθυμος και σύμφωνος να συνεισφέρω.

Οι διαχειριστές να προσπαθήσουν( στο μέτρο που μπορούν,διότι και αυτοί το χόμπυ τους κάνουν,δεν είναι διορισμένοι και μισθωτοί), με την βοήθεια και προτάσεις των μελών να ανεβάσουν και να κρατούν σε ενδιαφέρον τις κατηγορίες τους.Εχω υπ όψιν μου δυο τρείς που "χωλαίνουν" αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια αλλά δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο ούτε να δώσω λαβές για νέες επιθέσεις από καλο/κακοπροαίρετους

Τέλος μια περιοδική ανανέωση των διαχειριστών που δεν μπορούν (για πολλούς λόγους) να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους,θα με έβρισκε σύμφωνο και τότε θα δεχόμουν κάποια ψηφοφορία για την εκλογή του επόμενου.

Αυτά γενικώς προς το παρών ως προς το θρεντ.Αν σκεφτώ τίποτε άλλο θα επανέλθω.
Για την εκτός δεν θέλω να μιλήσω εδώ..

Last edited:
Το φορουμ δεν προκειται να "σκασει" ποτε.
Οχι μονο οσο ειμαι εγω στην θεση του Admin αλλα και στην μετεπειτα πορεια του.
Αναγκη "τεχνικων" δεν υπαρχει μιας και υπαρχει και ο Τασος Οικονομου ο οποιος και αυτος με την σειρα του "φροντιζει" για οτι χρειαστει το φορουμ απο τεχνικης πλευρας.
Αποτι καταλαβαινετε ειμαστε 2 και τριτος δεν χωρει.
Αν χρειαστει να χωρεσει τριτος τοτε δεν υπαρχει λογος εσεις να ανυσηχειτε γιατι θα εχω αναλαβει εγω την ανευρεση αυτου του ατομου και κανεις αλλος μιας και η συγκεκριμενη θεση οπως γνωριζετε ολοι ειναι πολυ λεπτη και δεν περναει ετσι στον αερα απο χερι σε χερι.

Ολα τα παραπανω δεν εχουν υφος επιθετικο αλλα ενημερωτικο.

ΥΓ. Δεν ειπα ποτε οτι παρατησα την προσωπικη μου ζωη (προς Θεου). Ισως ζοριζομαι αλλοτε λιγο και αλλοτε πολυ αλλα οπως βλεπω τα καταφερνω μια χαρα. Το φορουμ εχει ενσωματωθει πλεον στην ζωη μου και αυτο και εχω γιαυτο παντα χρονο.
ΥΓ2. Ο Μπαβιολης δεν αρρωσταινει ποτε αλλα και να αρρωστησει υπαρχει Backup
ΥΓ3. Ο Μπαβιολης δεν τα βρονταει ποτε

Το φορουμ δεν προκειται να "σκασει" ποτε.
Οχι μονο οσο ειμαι εγω στην θεση του Admin αλλα και στην μετεπειτα πορεια του.
Αναγκη "τεχνικων" δεν υπαρχει μιας και υπαρχει και ο Τασος Οικονομου ο οποιος και αυτος με την σειρα του "φροντιζει" για οτι χρειαστει το φορουμ απο τεχνικης πλευρας.
Αποτι καταλαβαινετε ειμαστε 2 και τριτος δεν χωρει.
Αν χρειαστει να χωρεσει τριτος τοτε δεν υπαρχει λογος εσεις να ανυσηχειτε γιατι θα εχω αναλαβει εγω την ανευρεση αυτου του ατομου και κανεις αλλος μιας και η συγκεκριμενη θεση οπως γνωριζετε ολοι ειναι πολυ λεπτη και δεν περναει ετσι στον αερα απο χερι σε χερι.

Ολα τα παραπανω δεν εχουν υφος επιθετικο αλλα ενημερωτικο.

ΥΓ. Δεν ειπα ποτε οτι παρατησα την προσωπικη μου ζωη (προς Θεου). Ισως ζοριζομαι λιγο αλλα τα καταφερνω μια χαρα. Το φορουμ εχει ενσωματωθει πλεον στην ζωη μου και αυτο και εχω γιαυτο παντα χρονο.
ΥΓ2. Ο Μπαβιολης δεν αρρωσταινει ποτε αλλα και να αρρωστησει υπαρχει Backup
ΥΓ3. Ο Μπαβιολης δεν τα βρονταει ποτε

Οι απαντήσεις του Νίκου, :grinning-smiley-043 δίνουν από μόνες ένα ηχηρό παράδειγμα αφοσίωσης στην όλη εν γένει εύρυθμη λειτουργία του κλάμπ.
Δεν αφήνουν κάνενα περιθώριο αμφισβήτησης ότι η δικτυακή μας παρέα :rifle: :rifle: θα μείνει έστω και για ένα λεπτό ξεκρέμαστη-bye-

ο Νίκος αν χρειαζότανε βοήθεια θα την είχε από όλους μας (Διαχειριστές)και ευχαρίστως θα την ζητούσαμε και από σας(από ποιους άλλους άλλωστε) αλλά μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα ,(ηλίου φαεινότερον) όταν άλλα Φόρουμ δίνουν 1000δες ευρώ για να έχουν τέτοιο support και μάλιστα στην πιάτσα ο Νικος αποτελεί σημείο αναφοράς σε στήσιμο και παρακολούθηση διαδικτυακής σελιδας

η περιοδική ανανέωση των Διαχειριστών είναι μια διαδικασία σε συνεχή ροή πχ νεες κατηγοριες apple ,Πάρις Κωτσης,lepton,συντακτικη ομαδα

Last edited:
Οσον αφορα την δουλεια μου Λαρρυ και ολους τους υπολοιπους που με γνωριζουν ας μην επεκταθουμε αλλο.
Απλα προσπαθω να κανω κατι που γνωριζω οσο καλυτερα γινεται. Τιποτε περισοτερο και τιποτε λιγοτερο.

Ευχαριστω.

Ο Μπαβιολης δεν αρρωσταινει ποτε αλλα και να αρρωστησει υπαρχει Backup

Έλαμψε η αλήθεια! Ο Μπαβιόλης δεν είναι άνθρωπος, αλλά τεχνητή νοημοσύνη! :flipout: :flipout:

εγώ δυο προτάσεις έχω όλες κι όλες:
1. να σταματήσουν οι κρίσεις, επικρίσεις, διακρίσεις, ανακρίσεις, αποκρίσεις, συγκρίσεις, κατακρίσεις από διαχειριστές και μέλη, μέχρι την ίδρυση του σωματείου.
2. ενοποίηση των κατηγοριών hi fi και hi end σε μία, με τίτλο hi fidelity και υποκατηγορίες δικάναλος και πολυκάναλος ήχος.

τέλος, μια off topic ευχαριστία στο avclub - παλαιότερα avforum - γιατί μου έμαθε ότι μπορώ να συνυπάρχω - ακόμη και να δημιουργώ φιλίες - με άτομα που διαφωνώ μαζί τους.

εγώ δυο προτάσεις έχω όλες κι όλες:
1. να σταματήσουν οι κρίσεις, επικρίσεις, διακρίσεις, ανακρίσεις, αποκρίσεις, συγκρίσεις, κατακρίσεις από διαχειριστές και μέλη, μέχρι την ίδρυση του σωματείου.
2. ενοποίηση των κατηγοριών hi fi και hi end σε μία, με τίτλο hi fidelity και υποκατηγορίες δικάναλος και πολυκάναλος ήχος.

τέλος, μια off topic ευχαριστία στο avclub - παλαιότερα avforum - γιατί μου έμαθε ότι μπορώ να συνυπάρχω - ακόμη και να δημιουργώ φιλίες - με άτομα που διαφωνώ μαζί τους.

To ξέρω ότι με φωτογράφισες, αλλά δεν σου κρατάω κακία, είσαι φίλος-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για το Avclub..

Μπορει και να εχεις δικιο αλλα το προβλημα Γιαννη ειναι ποιο ειναι πλεον το δεντρο και ποιο το δασος .....

ποσοι πιστευεις απο τα 2500 μελη εχουν πραγματικες γνωσεις για το αντικειμενο ? εστω στοιχειωδεις ? μαλλον η συντριπτικη μειοψηφια και αυτο φαινεται απο τις αντιστοιχες κατηγοριες οπου ποσταρουν παντα τα ιδια 20-30 ατομα....εκτος αν βαριουνται να ποσταρουν...αλλα αν ειναι ετσι αυτη η αδιαφορια δεν σε κανει να ανησυχεις ?

ποσοι νοιαζονται για μελετη και μετρησεις ? που ειναι οι αντιστοιχες προτασεις ?που ειναι τα ποστ με τις απαιτησεις των μελων για περισσοτερα reviews μετρησεις αναλυσεις δοκιμες συζητησεις ? γιατι δεν γινονται παρουσιασεις (τουλαχιστων στο βαθμο που ολοι οπως λενε θα ηθελαν ) παλιοτερων και καινουργιων προιοντων ? προιοντων για ολα τα βαλαντια ? γιατι δεν ξεκινουν ολοι αυτοι που ξεσηκωθηκαν απο την παρεκτροπη του σαιτ απο τον αρχικο του στοχο να οργανωσουν μια κατηγορια παρουσιασης προιοντων και συγκριτικων τεστ ? ας παρουν καποιο αρθρο παρουσιασης απο το νετ και ας καταθεσουν τις δικες τους αποψεις απο τις γνωσεις και την εμπειρια τοσων χρονων ενασχολησης με το αντικειμενο .Σε σταθερη βαση ομως οχι οταν τυχει να ρωτησει καποιος για το συγκεκριμενο προιον επειδη θελει να το αγορασει η να το πουλησει η του καηκε η δεν βγαζει τον ηχο που θελει....ξερεται ποσα μελη θα βοηθουσε κατι τετοιο ? (η cafe και τα ανεκδοτα της φταινε που δεν γινεται κατι τετοιο ?::PPP) .γιατι δεν υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι αγορας ηχειων συνδεσης ηχειων -διαφορων ηχειων-ενισχυτων τεχνικων χαρακτηριστικων ηχειων-ενισχυτων που θα μπορουσε να τα βλεπει κανεις κι να τα βρει ανα πασα στιγμη ? με επηξηγηματικα σχολια και αντιστοιχα link που θα μπορουσαν να βοηθησουν(εστω τα νεα μελη) ?(και ας υπαρχουν στο νετ...)

που θα μπορεσετε να μαζευοσαστε ? στην αθηνα ? διαβαζω εδω για συναντησεις για χαβαλε για κρασοκατανυξεις..και εμεις που δεν μπορουμε να συμετεχουμε σε αυτα δεν μπορουμε να χαλαρωσουμε και να διασκεδασουμε μεσα απο το σαιτ ?

μερικα απο αυτα αυτα που οραματιζεσαι η που σκοπευεις να κανεις ειναι εξαιρετα αλλα δεν ξερω ποσο ειναι εφικτα

και κυριως ποσο ειναι εφικτο να διατηρηθει ενα τοσο κλειστου χαρακτηρα site που θα μπορεσει να τραβηξει τους σοβαρους επιχειρηματιες .....και αυτοι οι επιχειρηματιες γιατι θα σε χρηματοδοτησουν αν δεν πονταρουν στην αγοραστικη δυναμη των μελων και κυριως του μεγαλου αριθμου μελων ...και πως θα διατηρησεις αυτον τον αριθμο αν μετατραπει σε ενα στεγνο επαγγελματικο σαιτ....?

απ την αλλη βεβαια οταν γραφομασταν δεν μας προειδοποιησατε οτι ισως θα γινουμε τα αγοραστικα πιονια καποιων εταιριων ...δηλαδη εγω θα φοβαμαι να ποσταρω το ανεκδοτακι μου να κανω τον χαβαλε μου επειδη το ασοβαρο της καταστασης θα δυσαρεστησει τον ταδε επιχειρηματια ο οποις πιθανοτατα θα συνεργαζεται και με μερικους απο δω (ενας φιλος μου θελει να πουλησει κατι...αλλα ντρεπεται να το πει ο ιδιος ....) και που θα πονταρει να πουλησει τοσα κομματια ενισχυτων μεταξυ των μελων ????????

ε οχι μπορει και να μην παρω ...και οταν θα παρω καλο ειναι να με εχετε ενημερωσει απο πολυ πριν !!!

Meletov και λοιποί φίλοι αυτά τα θέματα όταν θίγονται με χαροποιούν ιδιαίτερα.:SFGSFGSF:

Καλώς ή κακώς το AVCLUB είναι ένα αρκετά έως πολύ εξειδικευμένο fora.
Υπάρχουν αυτοί που ξέρουν και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που μαθαίνουν.
Δηλαδή όλοι μας!

Σίγουρα θεμιτά αυτά που γράφεις για τις βελτιώσεις που προτείνεις.
Εξ' άλλου η κατηγορία που μας φιλοξενεί γι' αυτό δημιουργήθηκε.
Πιστεύω και γω να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον.
Μην ξεχνάμε πως ως δυκτιακή ύπαρξη δεν κλέισαμε ούτε χρόνο...

Για τις επιχειρήσεις κ.τ.λ πιστεύω πως είναι εφικτό να κάνουμε κάτι καλό.
Φυσικά για να ανταποκριθούν... κάπου ποντάρουν.
Όπως ποντάρουν κάπου με τις καταχωρίσεις τους στον Ειδικό Τύπο ή σε συναφή και μη έντυπα και sites.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτόματα θα βρεθούμε κάτω από καθεστώς ομηρίας.
Δεν νομίζω κάποιος να αγοράζει κάτι με το ζόρι!??
Τουλάχιστον μέχρι τώρα τα μέλη της διαχ. ομάδας δεν έχουν δείξει κάτι ύποτο και κατ' εμέ αν κάτι υπάρξει στο μέλλον θα "αποβληθεί" άμμεσα.-

Πολλά δεν σας έχουμε πει γιατί και η δική μας γκλάβα δεν κατεβάζει ιδέες πάντα.:smash:
Γι' αυτό χρειαζόμαστε την βοήθεια των μελών και την κατάθεση προτάσεων με παράλληλη αυξανόμενη συμμετοχή στις διάφορες κατηγορίες.
Δεν απαγορεύουμε ούτε τα ανεκδοτάκια ούτε τα ομολογουμένως ενδιαφέροντα γραπτά σε πολλά θέματα της "Εκτός"
Μόνο ένα πράγμα ζητάμε: "Σεβασμό απέναντι στα μέλη". Τίποτε άλλο.
Δεν είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να ανέχονται τα υπαρξιακά προβλήματα του καθενός.
Υπάρχουν δεκάδες σάίτς για τέτοιου είδους προβληματισμούς.
Ακόμα και δω είναι δεκτοί, αλλά θέλουμε να αποπνέουν κοσμιότητα και καλή πρόθεση...

Ξαναγυρνώντας στις "επιχειρήσεις" υπάρχουν πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα.
Ίσως είμουν λίγο αυστηρός με το δέντρο και δάσος αλλά ας πούμε πως ήθελα να "ξυπνήσω" μερικούς φίλους...
Βέβαια είναι οραματισμοί αλλά με σωστό προγραμματισμό δεν είναι πράγματα ανέφικτα.
Ήδη έχουν ανέβει κάποια μπανεράκια.
Υπάρχουν πολλά να κάνει κανείς.
Και επειδή κάποιοι, λόγω της χώρας που ζούμε..., μπορεί να σκέφτονται πονηρά, σκεφτείται ακόμα και μία άλλη περίπτωση:

Όταν γίνει με το καλό το σωματείο ενδέχεται να έχει έσοδα.
Να κάνει ότι θα κάνει (αν όλα πάνε κατ' ευχήν) και μετά από 2 π.χ χρόνια να έχει πλεόνασμα!:ernaehrung004:
Δεν θα ήταν δύσκολο αυτό να πάει σε κάποιο ίδρυμα!
Και μέσα στην διαδικασία της προσφοράς μας να αναφέρονται και οι χορηγοί μας!
Έτσι πάλι θα διαφημιστούν ανέξοδα αυτή τη φορά.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνω πως οράματα και ιδέες υπάρχουν και θα υπάρξουν και στο μέλλον.
Δεν είναι όμως αδύνατα.
Μακάρι να γίνουν.

Όσοι πραγματικά θέλουν να βοηθείσουν φαίνονται.:fahne90:
Είμαι σίγουρος πως στην κατηγορία αυτή θέλουν όλοι.:award: