Νέες σειρές πλήκτρων της Korg

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Η πασίγνωστη εταιρεία Korg παρουσίασε τρία νέα προϊόντα, σχεδιασμένα ειδικά για τους φορητούς υπολογιστές της Apple, τα nanoKEY, nanoPAD και nanoKONTROL. (μπορούν να συνδεθούν κ σε φορητά με windows)

Korg-nanoSeries-850-100.jpg


index.jpg


Το nanoKEY είναι ένα πληκτρολόγια, 25 πλήκτρων. Εκτός από ηχογράφηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποστολή δεδομένων MIDI. Θα περιλαμβάνει μια έκδοση της πλήρης έκδοσης Korg's M1L.

Με τα 12 trigger pads, το nanoPAD είναι έτοιμο για DJς με φορητούς υπολογιστές – ενώ περιλαμβάνει κ ένα X/Y pad – αλλά και δυνατότητες για προγραμματισμό ντραμς. Το πρόγραμμα Toontrack's EZDrummer Lite θα είναι διαθέσιμο μαζί με αυτό το προϊόν.

Τέλος, υπάρχει το nanoKONTROL: το οποίο προσφέρει εννιά faders, εννιά ρυθμιστικά, 18 διακόπτες και ένα τμήμα διασύνδεσης. Μοίαζει λοιπόν ιδανικό για DAW και plug-in χειρισμό, παρόλο που υπάρχει μια είσοδος για διαχείριση.

Ολόκληρη η σειρά nanoSeries διασυνδέεται και καταναλώνει ρεύμα μέσω των θυρών USB.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για τιμές είναι περίπου 60 λίρες Αγγλίας για κάθε κομμάτι.

Πληροφορίες εδώ :
http://www.korg.co.jp/Product/Synthesizer/nano/index.html
http://www.musicradar.com/news/tech/korg-nanoseries-puts-laptop-users-in-control-159668