Νέες τηλεοράσεις Samsung σειρά JS - JU

gravity

New member
25 January 2015
22
Πριν κάνα δίμηνο είχα ρωτήσει αν αξίζει να αγοράσω 4K τηλεόραση και είχα πάρει ως απάντηση πως δεν αξίζει επειδή θα δείχνει πολύ χειρότερα τα HD/dvd δισκάκια + SD σε σχέση με μια καλή Full HD τηλεόραση.

Απ ‛ότι βλέπω όμως η νέα σειρά της Samsung JS και JU είναι μόνο 4Κ. Αυτό τι σημαίνει; Τέλος οι FullHD και μόνο 4Κ από δω και στο εξής; Με αλλά λόγια είναι μονόδρομος οι 4Κ και οι FullHD ξεπερασμένες;

Δεν θα υπαρχει και η σειρα Η που θα ειναι κανονικη. ? 'Η μαλλον η σειρα Κ που θα αντικαταστησει την Η.

Φυσικά και θα υπάρχουν Full HD επιλογές, απλά είναι περιορισμένες σε σύγκριση με πέρσι. Οι top περσινές σειρές ας πούμε, είναι καλές περιπτώσεις για αγορά φέτος, εφόσον έχουν προσιτή τιμή και υπάρχει διαθέσιμο stock.

Σήμερα είδα στο Media Markt κάποια μοντέλα. Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να δώσει 3.000 ευρώ για τηλεόραση σήμερα. Ειλικρινά ρε παιδιά. Πανάκριβες όλες στη νέα σειρά της Samsung. Δεν ξέρω. Μυρίζομαι αποτυχία....

Σήμερα είδα στο Media Markt κάποια μοντέλα. Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να δώσει 3.000 ευρώ για τηλεόραση σήμερα. Ειλικρινά ρε παιδιά. Πανάκριβες όλες στη νέα σειρά της Samsung. Δεν ξέρω. Μυρίζομαι αποτυχία....

ολο και καποιος που θα του περισσευουν θα τα δωσει...περιμενε να ερθουν ολες οι σειρες να δουμε και τι αξιζουν και ποσο...παντως εαν εβγαλε φετος η σαμσουνγκ και γενικα ολες οι εταιριες τηλεορασεις χωρις θεματα η εστω ελαχιστα τοτε να τα δωσουμε το κατιτις παραπανω προκειμενου να μην εχουμε αυτο το χαλι...γιατι χαλι ειναι να αγοραζουμε τηλεοραση με 1000+ ευρω και να πανηγυριζουμε εαν μας κατσει πανελ που δεν εχει θεματα..ελεος

Αυτές που κοιτας είναι προφανώς οι τοπ σειρές , σήμερα μου έστειλε το Πλαίσιο mail και ανάμεσα στα άλλα είδα και κάποια από τα νέα μοντέλα της "λαοφιλούς" σειράς 6...

55JU6670 -> 1899 ευρώ
48JU6670 -> 1499 ευρώ

Δεν λέω ότι είναι καλές οι τιμές αυτές αλλά θα πέσουν σύντομα , προβλέπω σε κανένα εξάμηνο κάτω από χιλιάρικο την 48άρα και γύρω στα 1100-1200 την 55άρα.

Σταδιακά οι εταιρείες θέλουν να καταργήσουν τις FullHD καθώς πουλάνε τις UHD ως την φανταστική νέα τεχνολογία για να βλέπεις HD (για εμάς ισχύει ότι θα βλέπεις ANT1 και τα άλλα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά κανάλια). Για υλικό UHD βέβαια ώστε να μπορέσει κάποιος να επωφεληθεί από την επιπλέον ανάλυση ούτε δείγμα δεν υπάρχει ακόμη.

Απάντηση: Re: Νέες τηλεοράσεις Samsung σειρά JS - JU

(για εμάς ισχύει ότι θα βλέπεις ANT1 και τα άλλα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά κανάλια). Για υλικό UHD βέβαια ώστε να μπορέσει κάποιος να επωφεληθεί από την επιπλέον ανάλυση ούτε δείγμα δεν υπάρχει ακόμη.
Eχω την εντυπωση, να μην πω την βεβαιοτητα, οτι σε τετοια αναλυση, τα καναλια (ειδικα τα πανελλαδικης εμβελειας), θα εκπεμπουν (οταν εκπεμψουν), μονο με συνδρομη.

Εδώ μέχρι πρόσφατα τα κανάλια της DIGAE ήταν ακόμη αναλογικά στις περισσότερες περιοχές της χώρας , για να δούμε free to air εκπομπές UHD/4K θα περάσουν πολλά χρόνια , ίσως και ποτέ (μόνο συνδρομητικά που λες και εσύ).

Η Samsung δεν βγάζει τηλεοράσεις μόνο για την μικρή και αδύναμη αγορά της Ελλάδας, απευθύνεται σε όλο τον πλανήτη.

καλησπερα απο οτι διαβασα αν καταλαβα καλα δεν θα εχουν κανονικο 3d η σειρα 6 μαλον και η 7 σειρα θα είναι και αυτή 3D ready, δηλαδή με εξ. transmitter

αυτο δεν ειναι υποβαθμηση σε σχεση με περυση; ισως δεν καταλαβα

Όχι φίλε μου, επειδή εγώ είχα γράψει αυτή την πληροφορία μη σε πάρω στον λαιμό μου, το είχα διορθώσει σε επόμενο post αλλά δεν θα το είδες. Το πρώτο σκέλος ισχύει δηλαδή η σειρά 6 δεν θα έχει 3d, αλλά η σειρά 7 και πάνω θα έχουν κανονικά, δηλαδή χωρίς transmitter κλπ.
Kατά τα άλλα ναι για τη σειρά 6 είναι υποβάθμιση κατά τη γνώμη μου πάντα, αλλά γενικά το 3d το παραμερίζουν σιγά σιγά οι εταιρίες για να προωθήσουν άλλα "super wow" χαρακτηριστικά.

redemption σε ευχαριστω για τη ενημερωση φυλεμου αλλα σαν φαν της τεχνολογιας για εμενα η σειρα 6 η οποια ειναι η ποιο δημοφυλης στο κοσμο και η ποιο
προσητη και η ποιο μοσχοπουλημενη ....και ειδικα τωρα λογο κρισης ,θα μου πεις λιγο τους ενδιαφερει...
το θεωρω υποβαθμηση για το 3d να μην το εχει ασχετα ποσο το χρησημοποιουν ,για μενα αυτο δειχνει οτι η εταιρια δεν σεβετε τους πελατες που την υποστηρηζουν
κατι περισοτερο επρεπε να εχει να προσελκηση τον κοσμο και οχι λιγοτερα στο βωμο του κερδους.....
βεβαια ειναι νωρεις ακομα οταν θα αρχιση η διαθεση θα δουμε και τα ακριβη χαρακτηρηστικα......

συγνωμη απο το φορουμ αν ειμαι εκτος θεματος..

Προσωπική μου άποψη ειναι οτι η samsung υποστηρίζει πραγματικά μόνο τις μεγάλες σειρές της, τις οποίες και πουλάει πανάκριβα (σειρά 7 παλια κ πάνω, τωρα 8 και πάνω).

Ολες τις υπόλοιπες τις βγάζει, σχεδόν αναγκαστικά θα έλεγα, και στις οποίες δεν εφαρμόζει σοβαρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Αυτο για μένα δείχνει όντως εταιρία που σκέφτεται ολο κ περισσότερο το κέρδος κ λιγότερο τον αγοραστή της. Κάτι που εννοείται θα της έρθει μπούμερανγκ αργα η γρήγορα...

Ότι πιθανότητες για clouding/banding έχει μια σειρά 6 τις ίδιες έχει και μια σειρά 7 ή 8 , μάλιστα με τις curved όχι απλά δεν είναι καλύτερες αλλά είναι σαφώς χειρότερα τα πράγματα...

Αγόρασα την τηλεόραση πριν 10 ημέρες. Θα εκφράσω τις εντυπώσεις μου σε 2 σκέλη. Το πρώτο είναι η εικόνα. Σε αυτόν τον τομέα είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Έχοντας ήδη μια Samsung της σειράς 7000, για να συγκρίνω την ποιότητα τη, έχω να παρατηρήσω ότι για να μπορέσεις να έχεις την καλύτερη δυνατή θέαση πρέπει να κάθεσαι ακριβώς απέναντι. Όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουν υπό κλίση χάνουν εντελώς την αίσθηση του μαύρου γιατί αυτό γίνεται γκρι. Υπάρχουν άπειρες αντανακλάσεις στην κυρτή οθόνη και οποιαδήποτε πηγή φωτός από τα πλάγια δημιουργεί το φαινόμενο του ουράνιου τόξου. Όταν μάλιστα είναι κλειστή πολλαπλασιάζονται και προστίθενται παραμορφωμένες αντανακλάσεις του χώρου. Όλα αυτά σου δημιουργούν πονοκέφαλο βλέποντας ταινίες με σκοτεινές σκηνές. Το 3D είναι ικανοποιητικό με το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι όταν γυρνάει αυτόματα σε τρισδιάστατη λειτουργία σε ενημερώνει αν θέλεις να ξαναγυρίσεις σε λειτουργία 2D πατώντας το πλήκτρο 3D το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα τηλεχειριστήριο.

https://www.skroutz.gr/s/4690111/Samsung-UE48H8000.html

ελα ομως που τα περισοτερα μοντελα της εταιριας τα φετυνα απο οτι βλεπω ειναι κυρτη οθονη ,αυτη πλασαρη η σαμσυγκ....βλεπω μαλιστα με μεγαλη μανια της πρωτεινουν......
και μαλιστα σε τσουκτερες τιμες ....