[Νεο iPhone] Οι Φήμες άρχισαν...

iPhone v3 release day: June 19 (?)

Listed in: iPhone, iPhone 3G, iPhone Hellas forum, v3.0
Το iFun.de δηλώνει με απόλυτη βεβαιότητα ότι το επόμενο μοντέλο του iPhone θα παρουσιαστεί στην WWDC’09 στις 8 Ιουνίου και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 19 Ιουνίου στην Γερμανία (και πιθανότατα σε ολόκληρο τον κόσμο).

Όπως αναφέρει το γερμανικό website, η T-Mobile Γερμανίας έχει ήδη αρχίσει τις προ-κρατήσεις της συσκευής:

Μετάφραση από το Google translate:

“…we have extremely trustworthy information received that the next-generation iPhone from 19 June in Germany is available - this date is probably the world. Reservations should be at T-Mobile has already adopted much earlier, so we believe it is now extremely likely that the details of the new iPhone actually on Monday night German time on the WWDC will be announced.”

--------------

To Tuaw έλαβε ένα ανώνυμο mail μαζί με ένα ενδιαφέρων screenshot ως attachment:

Σύμφωνα με το παραπάνω screenshot φαίνεται ότι στο επίσημο site της AT&T έχει ονομαστεί το νέο iPhone ως iPhone Video.

Το screenshot τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών για την ένταξη του νέου μοντέλου στην ιστοσελίδα και όπως είναι φυσικό έχει ήδη έχει αφαιρεθεί.

http://myi.gr/2009/06/iphone-to-be-available-on-monday-in-apple-stores/

15563.png

Phone to be Available on Monday in Apple Stores?!
Σύμφωνα με μια αναφόρα του GearLive η Apple θα διαθέσει περιορισμένες ποσότητες του καινούριου iPhone την Δευτέρα, 8 Ιουνίου στα Apple Stores.

Yes, you will be able to pick up the next version of the iPhone on Monday, if you get to an Apple Store before they sell out.

GearLive says that the new device will be available in 8GB, 16GB, and 32GB models. They believe a 4GB model is in the works; however, it won’t be sold at Apple Stores. The report confirms many of the previous rumors such as: auto-focus camera, compass, two cameras (one on front one on back), and a faster processor.

So, why do I believe the new iPhone Video will be released on Monday? Well, iPhone betas were coming out hot and heavy every couple of weeks, and stopped after beta 5. I am totally convinced that iPhone 3.0 is done, and ready to be made available at WWDC.

http://myi.gr/2009/06/apple-introducing-cheaper-iphone-on-monday/

iphone_duojpg.jpeg

Σίγουρα φαίνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί γνωστοί της Apple η οποίοι αποκαλύπτουν σε όλο τον κόσμο λίγες μέρες πριν το WWDC διάφορες πληροφορίες σχετικά με το καινούριο iPhone, και σήμερα άρχισαν να δίνουν πληροφορίες στην Financial Times, η οποία αναφέρει ότι την Δευτέρα στην WWDC περιμένουν από την Apple ένα φθηνότερο iPhone από το ήδη υπάρχον. Βέβαια, αυτό σίγουρα επαληθεύει τις φήμες που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβάνοντας τις φήμες για το iPhone 4GB και φθηνότερα AT&T πακέτα. Πάραυτα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε την WWDC για να δούμε τα τελικά σχέδια της Apple.

Last edited:
iphone video kai iphone video ichat ?
http://myi.gr/2009/06/new-iphone-specs-and-prices-leaked/

Τις παρακάτω φωτογραφίες βρήκε το ispazio από ένα κατάστημα στον καναδά. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν μια λίστα από τα καινούρια iPhones στον κατάλογο του καταστήματος. Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται να είναι photoshoπιές…

pict2-500x375.png

Υπάρχουν 2 μοντέλα: iPhone Video και iPhone Video iChat
H video κλήση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με το iPhone Video iChat

- 32 GB - 64 GB memory
- The iPhone Video is in Black and White
- The iPhone Video iChat is in various color: White , Black, Orange, Green with Flower, Yellow, Red.
- The price for the iPhone Video is: 139$ (32 GB) or 179$ (64 GB)
- The price for the iPhone Video iChat is: 179$ (32 GB) or 199$ (64 GB)

pict1-500x375.png

Ρε παιδια τα Iphone video Ichat w/ fluffy bunnies kai flowers δεν σας κινουν το ενδιαφερον??

Ελεος δηλαδη αμα βγάλουν τετοια κινητα θα ειναι προφανως "γκομενιστικο" ...ακου fluffy bunnies!!! axax

Last edited:
Ημέρα Kυκλοφορίας.. 31 Ιουλίου από Vodafone

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μέρα κυκλοφορίας του iPhone 3GS από την Vodafone...

31 Ιουλίου

avclubairb.png

Last edited:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248067&page=2

ποστ # 21

''παιδιά,το κινητό θα είναι στακαταστήματα 17 ΙΟΥΛΙΟΥ... ''

'' απλά, επειδή εγώ πρόκειται να λείψω,ζήτησα απο μια φίλη μου,η οποία ειναι διευθύντρια σε κατάστημα της αθήνας να μου το κρατήσει..Και μου είπε,οτι 17/7 θα το έχω στα χέρια μου ,άσχετα που έχει δωθεί στη δημοσιότητα η ημερομηνία 31/7... αυτό είναι μέχρι να παραλάβουν όλα τα καταστήματα ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ..βέβαια,δε γνωρίζουν ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ τιμές ''