ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,476
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Έκανα την αίτηση σήμερα το μεσημέρι και ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Έγινε τηλεφωνικά,χωρίς να χρειασθεί να τους ταχυδρομήσω την αίτηση (βλέπε Forthnet).
Πιο συγκεκριμένα,επέλεξα το πακέτο με ταχύτητα στα 12Mbps (υπήρχε άλλο ένα στα 6Mbps),μαζί με τηλεφωνία(απεριόριστες αστικές/υπεραστικές αλλά και πολύ χαμηλή χρέωση προς κινητά),κρατώντας το παλαιό μου νούμερο τηλεφώνου και μαζί μου δίνουν άλλο ένα νούμερο.
Η χρέωση είναι για τους 3 πρώτους μήνες 36 και κάτι ευρώ και από τον τέταρτο μήνα και μετά 40 και κάτι.
Η διάρκεια είναι αόριστη,αλλά αν θες να φύγεις νωρίτερα από τους 12 μήνες,υπάρχει ποινή 90 ευρώ περίπου.
Η σύνδεση αν όλα πάνε καλά θα είναι μετά από 1 μήνα περίπου,οπότε αν με χάσετε από αύριο,δεν θα έχω adsl και από την δουλειά δυστυχώς δεν μπορώ να μπω.

Στη HOL είμαι πελάτης τα 5 τελευταία χρόνια,ξεκινώντας από pstn,isdn,adsl512,adsl 1024.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μεγάλης αναμονής με το help desk τους και δεν είχα ποτέ διακοπή στην adsl τα τελευταία δύο χρόνια που την έχω.
Βλέποντας τον λογαριασμό του ΟΤΕ να μην πέφτει κάτω από τα 75 /δίμηνο,αποφάσισα πριν από 20 ημέρες περίπου να απαλλαγώ από αυτόν μέσω άλλων παρόχων.Αν θα είναι οριστικό θα δείξει.
Ξεκίνησα να διαβάζω για όλους τους εναλλακτικούς,κυρίως όμως για την Forthnet,μιας και στο wizard τους,έλεγαν ότι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου(Άνω Γλυφάδα).
Κάτι όμως τα τηλέφωνά τους που δεν τα σηκώνουν ΠΟΤΕ,κάτι τα προβλήματα στην τηλεφωνία,με έκαναν να στραφώ και στην HOL.
Εδώ γινόταν το εξής μπάχαλο.
Δεν περίμενα ποτέ πάνω από 5 λεπτά για να μιλήσω με τις πωλήσεις,αυτά όμως που άκουγα κάθε φορά,ήταν διαφορετικά από αυτά που άκουγα την προηγούμενη.
6 πωλητές,6 διαφορετικά πράγματα.
Σήμερα λοιπόν,τους πήρα τηλέφωνο,ζήτησα το όνομα του πωλητή και τη θέση του,προειδοποιώντας τον ότι η συνομιλία μας καταγράφεται (δεν του έλεγα ψέματα).
Του είπα όλα όσα είχα ακούσει τον τελευταίο καιρό από τους συναδέλφους του.
Σε άλλα συμφώνησε και σε άλλα όχι.
Μου έκανε μία πλήρη περιγραφή των νέων προγραμμάτων,με τις χρεώσεις,την αναμονή για σύνδεση,τον εξοπλισμό και τις ποινές σε περίπτωση που θελήσω να φύγω.

Είπα λοιπόν να το ρισκάρω και να γίνω ο κασίδης πάνω στο κεφάλι του οποίου θα κάνουν τα πειράματά τους.

Καλή τύχη Σωκράτη!
Την λύση που επέλεξες θα ακολουθήσουν αργά ή γρήγορα πολλοί απο εμάς.
Πάντως είναι δελεαστικά τα megabit.
Να τα δούμε και στην πράξη..

Αν πιάσουν τις ταχύτητες και για όσο κρατήσει θα είναι καλά...
Καποια στιγμή θα βάλουν κόφτες (traffic shapping) και ....πάει η ανάγκη για τέτοιες ταχύτητες!!!

i hol einai apo tis liges eteries pou sou dinoun mia taxitita standar kai oxi EOS tosa mbps
alloste an den piaseis tin taxitita pou sou dosane logo problimaton se pane apo monoi toys stin xamiloteri kai xreonese analoga

Μετά από διακοπή χωρίς Internet 5 ημερών,λόγω "κοψίματος" της πρόσβασης από τη HOL για να "καθαρίσει" η γραμμή,ενώ το λαμπάκι της adsl στο modem αναβόσβυνε,τους πήρα χθές το απόγευμα τηλέφωνο και τους είπα να ακυρώσουν την αίτησή μου,γιατί μου ανέθεσαν από τη δουλειά μου μια εργασία για την εκτέλεση της οποίας έπρεπε να έχω πάση θυσία σύνδεση για τις επόμενες 20 ημέρες (δεν τους έλεγα ψέματα).
Μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με καλέσουν σε 10 λεπτά.
Πραγματικά,σε 10 λεπτά κτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα μείνω χωρίς Internet και τηλέφωνο ούτε λεπτό,χωρίς να ακυρώσουν την αίτησή μου για το Double play,-το οποίο θα μου το συνδέσουν σε 20 ημέρες περίπου-και να δοκιμάσω σε 10 λεπτά να συνδεθώ.
Σε 10 λεπτά,είχα συνδεθεί!!!
Γλύτωσα και τα Lexotanil από το σύνδρομο στέρησης...

Re: Απάντηση: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Μετά από διακοπή χωρίς Internet 5 ημερών,λόγω "κοψίματος" της πρόσβασης από τη HOL για να "καθαρίσει" η γραμμή,ενώ το λαμπάκι της adsl στο modem αναβόσβυνε,τους πήρα χθές το απόγευμα τηλέφωνο και τους είπα να ακυρώσουν την αίτησή μου,γιατί μου ανέθεσαν από τη δουλειά μου μια εργασία για την εκτέλεση της οποίας έπρεπε να έχω πάση θυσία σύνδεση για τις επόμενες 20 ημέρες (δεν τους έλεγα ψέματα).
Μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με καλέσουν σε 10 λεπτά.
Πραγματικά,σε 10 λεπτά κτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα μείνω χωρίς Internet και τηλέφωνο ούτε λεπτό,χωρίς να ακυρώσουν την αίτησή μου για το Double play,-το οποίο θα μου το συνδέσουν σε 20 ημέρες περίπου-και να δοκιμάσω σε 10 λεπτά να συνδεθώ.
Σε 10 λεπτά,είχα συνδεθεί!!!
Γλύτωσα και τα Lexotanil από το σύνδρομο στέρησης...
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Τελικά, ΟΛΑ γίνονται άμα τους ζορίσεις
-bye-

τι upload δίνει η ΗΟL?
η τηλεφωνία της είναι VOIP? Τι ποιότητα έχει?

Είναι ο πρώτος εναλλακτικός που ερχεται στην περιοχή μου, και μιας και πια είναι "παρεα" με την vodafone, εχω αρχίσει και "τρώγομαι"... :guitarist:

1024,αλλά δεν έχει συνδεθεί κανείς ακόμα για να σου απαντήσει για την ποιότητα.
Εγώ έχω κάνει αίτηση από 29 Μαίου και ακόμα περιμένω.