ΝΕΟ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙ

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,327
Ελλαδα
ηρθε το προβολακι απο το banggood μεσα σε 16 ημερες ...
WANBO MOZART 1
βασικα το πηρα για το εξοχικο ( αυλη )
σπιτι δεν υπαρχει τοιχος ελευθερος για δοκιμη ουτε και οθονη ( περιμενω οθονη δωρο απο ενα φιλο υφασμα tyvek δεν το ξερω )
με ρωτησε διαστασεις του ειπα 2,50 Χ1,50
προσωρινα σεντονι και μανταλακια με κυνηγαει η γυναικα μου
Bre τι ωραια εικονα
αθορυβος
ωχ ηχος πολυ καλος δεν θα βαλω ηχεια εξτρα
φωτογραφια πρωινη με καλη φωτεινοτητα
στο κατω μερος τησ οθονης μια tv 65' για να καταλαβετε διαστασεις

λιγο δυσκολο το μενου για μενα τον ασχετο
απο σκληρο δισκο αρχεια δεν διαβαζει ολους τους υποτιτλους
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ...δεν ξερω, να παρω TV BOX ??
μου ειπαν να κατεβασω VLC , ?

--468409879_10162426291103011_4972405225245327666_n.jpg

Καλορίζικος / καλοθέατος

έχω την παλιά ντιούικη οθόνη μου (σταθερό τελάρο με ειδικό ύφασμα, που μπορείς να φρεσκάρεις με ένα χέρι χρώμα), εν αποθέσει, στο σπίτι στον Ωρωπό , που μπορώ να στην χαρίσω, αν και χρειάζεται να βρεθεί κάποιο όχημα με ανάλογο μέγεθος να την πάρει ... άλλη λύση είναι να την δέσουμε πάνω στην οροφή που αυτοκινήτου σου και να πηγαίνεις σιγά να να μην πετάξεις ....

αν μπορείς να το ρυθμίσεις, θα είναι τέλεια για την αυλή του εξοχικού, πόσο μάλλον σε σχέση με το σεντόνι με τα μανταλάκια

Βλέπω τις φιγούρες στον αριστερό τοίχο, βλέπω και το σεντόνι με τα μανταλάκια, μιλάμε είσαι έτοιμος για καριέρα "Σπαθάρη", τα έχεις όλα τα υλικά ..... 😁😁

Η οθόνη που θα μπει; Θα την καρφώσεις πάνω στο έπιπλο στη κορυφή και θα βλέπεις ένα χοντρό κουτί άσπρο να εξέχει ή έχεις κάνει καμιά κρυφή πατέντα;

Σπυρο σ ευχαριστω πολυ αλλα δυσκολο το βλεπω τι διαστασεις ειναι ?
Γιαννη ειχε ειδικη προσφορα 213 ευρω μονο, τωρα ειναι καπου στα 270 -300
Τασο το σεντονι ηταν προσωρινο για πρωτο look φιλος μου ειπε θα μου δωσει κομματι tykvet υφασμα
περιμενω,.. βασικα παει για αυλη χωριο αλλα θα δουμε και λιγο εδω
Αλεξανδρε δεν θελω να παιζει - κουβαλαω υπολογιστη δεν ξερω ακομα αν μπαινει vlc στο λογισμικο του
ενα tvbox νομιζω θα κανει δουλεια τι λες

Σπυρο σ ευχαριστω πολυ αλλα δυσκολο το βλεπω τι διαστασεις ειναι ?
Γιαννη ειχε ειδικη προσφορα 213 ευρω μονο, τωρα ειναι καπου στα 270 -300
Τασο το σεντονι ηταν προσωρινο για πρωτο look φιλος μου ειπε θα μου δωσει κομματι tykvet υφασμα
περιμενω,.. βασικα παει για αυλη χωριο αλλα θα δουμε και λιγο εδω
Αλεξανδρε δεν θελω να παιζει - κουβαλαω υπολογιστη δεν ξερω ακομα αν μπαινει vlc στο λογισμικο του
ενα tvbox νομιζω θα κανει δουλεια τι λες
Ποιο χωριό τώρα. Βάλε εδώ την οθόνη να ευχαριστηθεις μεγάλη εικόνα. Το βλέπεις εξάλλου πόσο μινιατούρα φαίνονται συγκριτικά ακόμα και οι 65".

πηγαινε και παρε αυτο να τελειωνεις.
θα παιζεις ολες τις γνωστες streaming Υπηρεσιες πιστοποιημενα και σιγουρα.
θα βαλεις και kodi,plex,vlc για τις ταινιες σου που εχεις σε σκληρο ή σε nas και εισαι σουπερ!

πηγαινε και παρε αυτο να τελειωνεις.
θα παιζεις ολες τις γνωστες streaming Υπηρεσιες πιστοποιημενα και σιγουρα.
θα βαλεις και kodi,plex,vlc για τις ταινιες σου που εχεις σε σκληρο ή σε nas και εισαι σουπερ!
παω σημερα θα ερθεις σπιτι να μου τα τακτοποιησεις ?